- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.901
bilemiycem kuzu bu arada o sütyenin numarası kaç:93: uuffff yandım ben yaa :92:
bende varım yineeeee:) giremiyodum iki gündür evde değildim bağlanamıyodum. abimle erkek arkadaşım tanıştılar onların görüşme telaşı filan vardı üstümde uzak kaldım çok. ama işteeeee burdayııımmmmm :)) bu tanışma vesilesiyle bu hafta dikkat etmesemde yediklerime filan heyecandan biraz yakmışımdır heralde öyle tahmin ediyorum :))
hayırlısı olsun cnm inş.dügün ne zamanheyecandan götürmeyesin yemekleri sizin zaten bu cuma kilo bildiriminiz ilk olacak bi daha ki hafta affım yok bilesiniz
hayırlısı olsun cnm inş.dügün ne zamanheyecandan götürmeyesin yemekleri sizin zaten bu cuma kilo bildiriminiz ilk olacak bi daha ki hafta affım yok bilesiniz
deme öyle stres yapıyommm
düğüne daha çok var :) heyecandan ter döktüm özellikle bugün buluşma öncesi ve sırasında. yediklerimde gitmiştir böylelikle ben aynı kalmışımdır :)) azimliyim abimde zaten askere gidiyo hasretlik çeker bi deri bi kemik kalırım ben bikaç aya
ne bisküvisi ona göre sölim:44:Allah seni ne etmesinn kız sen bizi öldürcenmiiiiiiiiiiiiiii şimdi bi bisküvi aldım demet dayanamıycammmm hepsini yemem olurmuuu
oyyy üzüntüden de yemeyesin sen şimdi:90:ALLAH tez zamanda kavuşturur inş.ama senin yaşın kaç abin yeni mi gidiyo askere
ne bisküvisi ona göre sölim:44:
herkeşten özür dilereyek ekliyomm benimde canım bundan çektii
yanına yanınada
edaaaa:84::84::84:kız abartma benimki bi porsiyon ızgaraydı zararsızbak yiyemiyoz zaten herkesin canı ister emzirenler var :84::84:bende ağlıycam heeee:84:
bundan en sevdigim bisküvi + çay:)
kız sen gel teee istanbullardan trabzonlara benii döv git diyosun yaaaama yüksenmem gelir döverim yeme bundan yulaflı olanlardan ye en fazla 5 tane
tamam fazla yemiycem bikaç tane yerim zaten akşam bişe yemiycem nöbetteyim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?