- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.221
Sağol canım :))çok az olmuş kuzum ya nasıl dayandın
sağol canım yaptım sporumu ama şimdi bacak içlerim bir acıyo ki sorma...
günaydın tatlım mervem
ben bir aklımdan geçirdim kaptanım ama çalışıyorum falan ya yarışmanın hakkını verememekten korktum
oyyy maşallahh kuzum sana hadi cumaya 1 gün daha var hiç kaçamaksız bol sporlu bir gün olsun inşalllah
Bende istiyorum ama ramazanda yapabilirmiyim diye endise ediyom kaptanm
Ben katildim kaptan
Kızlar bugün komşularla pikniğe gideceğiz zuhal ablanın taktiğini uygulayıp evde yemeğimi yiyip gideceğim
Teşekkürler canımmn :))Harikasin ortimmmnmm
Ben katılmak istiyorum kaptanım :))
Günaydın kızlar Nasılsıniz ben cook mutluyum dayanamadim tartildim ve 77.3 ciktimm çok mutluyum yaainş cumaya daha iyi çıkar yoğurt kuru nün ise yaradığını gördüm
çok az olmuş kuzum ya nasıl dayandın
sağol canım yaptım sporumu ama şimdi bacak içlerim bir acıyo ki sorma...
günaydın tatlım mervem
ben bir aklımdan geçirdim kaptanım ama çalışıyorum falan ya yarışmanın hakkını verememekten korktum
oyyy maşallahh kuzum sana hadi cumaya 1 gün daha var hiç kaçamaksız bol sporlu bir gün olsun inşalllah
bende katıldımSpor yarışmasına kimler katıldı bakayım
bende katıldım
tamam kaptancım madem bana güvendin o vakit katılayım güvenini boşa çıkarmam inşallah..Katil bitanem o Zaman :)
Hadi bakalım çok Mutlu oldum inşallah güzellik
Ben dünden sonra senin orda bireysellerde 1. Bile olabiliceğini düşünüyorum ayrıca dene kuzum Ne zarar olur Kı zaten menüleriniz genel olarak çok kötü değil ama herkes sporu genel olarak sallama çok oluyo o konuda belki bir gaza getirme olabilir bence
evet canım ikisi de hiç gelmiyorlar inşallah kötü bir şey yokturkızlar toprakla ablası gelmiyor mu geliyorlarsa da ben mi görmüyorum yazdıklarını.
tamam kaptancım madem bana güvendin o vakit katılayım güvenini boşa çıkarmam inşallah..
evet canım ikisi de hiç gelmiyorlar inşallah kötü bir şey yoktur
inşallah yoksa çok isteklilerdi toprak gelmemezlik yapmazdıtamam kaptancım madem bana güvendin o vakit katılayım güvenini boşa çıkarmam inşallah..
evet canım ikisi de hiç gelmiyorlar inşallah kötü bir şey yoktur
sağol canım katıldım bakalım hakkımda hayırlısı inşallahhYok yok yaparsın güvenim tam sana
inşallah yoksa çok isteklilerdi toprak gelmemezlik yapmazdı
evet sanırım var ..bir hayli zaman oldu gelmeyeliEvet ama Bi sorun var herhalde o yüzden bu hafta bekledim ama eğer 2 gün içinde gelmez ise mecburen bu cuma listeden çıkartcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?