Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok güzel cnm afiyet olsun

Iftar
Firinda tavuk
Salata
Yogurt
1 dlim tb ekmegi
Spor 20 dakka yuruyus
Su 2 litre civari
Allah kabul etsin tatlım. Çok güzel bi iftar menüsü olmus

Afiyet olsun cnm güzel bence

menun güzel cnm. Kaptanın da dediği gibi yarın spor yapma bakalım ..
Farklı bişey olsun istiyorummmmm ama emin olamadım fidan versem kaç kişi dik bilicek ondan da emin olamadım
Geçen sene kardeşimin dugunu için tohum düşünmüştük. Hatta ben minik kavanozlar ve onları süslemek için gerekli malzemeleri almıştım. Sonra herkes dikmez diye vazgeçtik. Tohum, fidan fikri çok iyi aslında ama az davetlinin olduğu en yakınlarının olduğu düğünlerde daha mantıklı sanki... dediğin gibi herkes dikmeyebilir güzelim fidan boşa gidebilir canim

Bende öyle düşündüm işte ondan emin olamıyorum yazık olsun da istemiyorum tema vakfının bağış olayı da hoşuma gitti aslında

Menum
8.30
2 Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

11.30
6 kaşık kabak yemeği
Yoğurt

15.30
1 kase kısır
(misafirlikteydim. Bugün dayanamadim kızlar 4 gündür ya misafir geliyo ya ben gidiyorum. Önümden sürekli pasta börekler geçiyo.)

18.00
Salata

2 Litre su
1000 ip ve 1 saat tempolu yürüyüş (kisirin cezasını kestim kendime

En azından kendine ceza kesmen iyi olmuş ama Bi dahakine olmasın hele ki bugün çarşamba

Ben kredi kartıyla yaptım Can'ım ben daha önce PayPalla çok ödeme yaptım hiç
Bişey olmaz oldukça güvenilir
Benim paypal yok kuzum da esimin kredi karti var ondan yapiyim diyorum nasil yapicam yardim.edeblrmisn kaptanim.sen paypaldan mi yaptin? Kredi kartndan mi sanirim 30 tl dimi kuzum bağış

Benim paypal yok kuzum da esimin kredi karti var ondan yapiyim diyorum nasil yapicam yardim.edeblrmisn kaptanim.sen paypaldan mi yaptin? Kredi kartndan mi sanirim 30 tl dimi kuzum bağış

Evet 30 tl tatlım ordaki linke tıkla sayfadaki seni yönlendiriyor benim PayPal hesabım vardı bişey değil o 2 dk açabilirsin PayPal hesabı açmak burda hesap açmak gibi basit bir iş kredi kartı bilgilerini istiyor sonra onları yazıyorsun

Tamam tatlim ozaman bende yapmaya calisiyim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…