- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.261
O zaman sp
Himm anladim kaptanim tamamdr
çok güzel cnm afiyet olsunKizlar menumu yazayim bu saate kaldı menülere bakarım sabah inşallah
Sabah 8:30
1 bardak süt
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Öğle 13
1 kase ezogelin
1 elma
Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 parça ceviz büyüklüğünde baharatlı haslanmis tavuk
Saat 20 yegenimiz Mezuniyetine katildim
5 ızgara köfte
Yarım domates ve yesillik
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 11000 adım diyor telefonum :)
Allah kabul etsin tatlım. Çok güzel bi iftar menüsü olmusIftar
Firinda tavuk
Salata
Yogurt
1 dlim tb ekmegi
Spor 20 dakka yuruyus
Su 2 litre civari
Afiyet olsun cnm güzel benceGünaydınlar efenim dünkü menüm
06.00 limonlu ılık su
07.30 zencefilli limon
09.30 peynirli omlet, domates, salatalık
15.00 bir kase kiraz, üç tane çilek
18.30 bir tane biber dolması, bir kase yoğurt
2 lt su
1 saat yürüyüş
menun güzel cnm. Kaptanın da dediği gibi yarın spor yapma bakalım ..Oo kaptanim pro uye olmussun hayirli olsunbugunun menusunude yazayim hemen
Sabah(9:00):limonlu yesil cay
10:00):1tavada yumurta+az peynir+3zeytin+domates+salatalik+yarim dilim tb ekmk
Ara:10erik
16:00=1kase domates corbasi+1bardk ayran
18:00=1kase keten tohumlu yogurt
3litre su
2 saat yuruyus 30dk parktaki bisiklette oyalandm neydi onlarin isimleriyaa kizlar ben bu hafta spora basldm sanki kilo alms gibi hissediyorum kendimi şiş gibiyim nedenkii
Geçen sene kardeşimin dugunu için tohum düşünmüştük. Hatta ben minik kavanozlar ve onları süslemek için gerekli malzemeleri almıştım. Sonra herkes dikmez diye vazgeçtik. Tohum, fidan fikri çok iyi aslında ama az davetlinin olduğu en yakınlarının olduğu düğünlerde daha mantıklı sanki... dediğin gibi herkes dikmeyebilir güzelim fidan boşa gidebilir canimFarklı bişey olsun istiyorummmmm ama emin olamadım fidan versem kaç kişi dik bilicek ondan da emin olamadım
menun güzel cnm. Kaptanın da dediği gibi yarın spor yapma bakalım ..
Geçen sene kardeşimin dugunu için tohum düşünmüştük. Hatta ben minik kavanozlar ve onları süslemek için gerekli malzemeleri almıştım. Sonra herkes dikmez diye vazgeçtik. Tohum, fidan fikri çok iyi aslında ama az davetlinin olduğu en yakınlarının olduğu düğünlerde daha mantıklı sanki... dediğin gibi herkes dikmeyebilir güzelim fidan boşa gidebilir canim
Kuzum bagis mi yaptinn?
Kuzum bagis mi yaptinn?
Dikilmeyebilir kuzum bende bilemedim ama harika ama herkesi bi bahcesi yok ama cok guzel bi düşünceFarklı bişey olsun istiyorummmmm ama emin olamadım fidan versem kaç kişi dik bilicek ondan da emin olamadım
Kredi kartlami yaptin kuzun guvenilir mi sence? Bende kredi kartiyla yapmayi düşünüyorum ama.terettut ettin nediyosun sknti cikmaz dimiEvet canım bağış yaptım
Menum
8.30
2 Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
11.30
6 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
15.30
1 kase kısır
(misafirlikteydim. Bugün dayanamadim kızlar 4 gündür ya misafir geliyo ya ben gidiyorum. Önümden sürekli pasta börekler geçiyo.)
18.00
Salata
2 Litre su
1000 ip ve 1 saat tempolu yürüyüş (kisirin cezasını kestim kendime
Kredi kartlami yaptin kuzun guvenilir mi sence? Bende kredi kartiyla yapmayi düşünüyorum ama.terettut ettin nediyosun sknti cikmaz dimi
Benim paypal yok kuzum da esimin kredi karti var ondan yapiyim diyorum nasil yapicam yardim.edeblrmisn kaptanim.sen paypaldan mi yaptin? Kredi kartndan mi sanirim 30 tl dimi kuzum bağışBen kredi kartıyla yaptım Can'ım ben daha önce PayPalla çok ödeme yaptım hiç
Bişey olmaz oldukça güvenilir
Dikilmeyebilir kuzum bende bilemedim ama harika ama herkesi bi bahcesi yok ama cok guzel bi düşünce
Benim paypal yok kuzum da esimin kredi karti var ondan yapiyim diyorum nasil yapicam yardim.edeblrmisn kaptanim.sen paypaldan mi yaptin? Kredi kartndan mi sanirim 30 tl dimi kuzum bağış
Tamam tatlim ozaman bende yapmaya calisiyim tesekkur ederimEvet 30 tl tatlım ordaki linke tıkla sayfadaki seni yönlendiriyor benim PayPal hesabım vardı bişey değil o 2 dk açabilirsin PayPal hesabı açmak burda hesap açmak gibi basit bir iş kredi kartı bilgilerini istiyor sonra onları yazıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?