Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet sanırım var ..bir hayli zaman oldu gelmeyeli

2 hafta olcak
canım çok teşekkür ederim bu teklif icin becerebilirmiyim ki sence. Neler yapmam lazım biliyorsun haftada 4 gün çalışıyorum artık. Ama Yapabilirsem başım gözüm üstüne.

Tatlım bence becerebilirsin evet çalışıyorsun ama bir çok kişiden sık buraya giriyorsun kuzum şu an 3 yardımcım gözüküyor biri zaten kendi ayrılmak istedi poni zaten izinde ne zamandır 3 yardımcı da görevini yapmıyor yapamıyor ya da yapıcağın şey basit bana yardım edeceksin sana liste yapmayı da öğretirim şu an düşündüm aklıma sen geldin

tamam canım o zaman seve seve öğret bana halledelim.

zuhal hanımlar yine yoklar sohbettede final yapmıştı neden gelmedi acaba pembe yetmezliğine giriyoruz burada dimi ama gelsene..
Tatlıcım siz sohbetinizi edin ben arada bakıyorum
Bugünde dadılık günüm
Çocuk bakıyorum

@seydan94
Bence yaseminde yardımcı olabilir tabi isterse

Oo kaptanim pro uye olmussun hayirli olsun bugunun menusunude yazayim hemen
Sabah(9:00):limonlu yesil cay
10:00):1tavada yumurta+az peynir+3zeytin+domates+salatalik+yarim dilim tb ekmk
Ara:10erik
16:00=1kase domates corbasi+1bardk ayran
18:00=1kase keten tohumlu yogurt
3litre su
2 saat yuruyus 30dk parktaki bisiklette oyalandm neydi onlarin isimleriyaa kizlar ben bu hafta spora basldm sanki kilo alms gibi hissediyorum kendimi şiş gibiyim nedenkii

Normal bitanem kasların şişmiştir çok normal merak etme bişey olmaz alışır vücudun yarın spor yapma ve protein ağırlıklı beslen hatta hiç karbonhidrat alma bak gör cumaya iyi olur
Ve ayrıca tebriğin için teşekkür ederim fıstık aynen güzel bişeye vesile olucakmış bende oldum

Kaptanim ya protein agirli ornek bi menu yazabilirmsn bana ne yemeliyim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…