- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.241
canım çok teşekkür ederim bu teklif icin becerebilirmiyim ki sence. Neler yapmam lazım biliyorsun haftada 4 gün çalışıyorum artık. Ama Yapabilirsem başım gözüm üstüne.eliya tatlım kaptan yardımcım olurmusun acaba ?
evet sanırım var ..bir hayli zaman oldu gelmeyeli
canım çok teşekkür ederim bu teklif icin becerebilirmiyim ki sence. Neler yapmam lazım biliyorsun haftada 4 gün çalışıyorum artık. Ama Yapabilirsem başım gözüm üstüne.
tamam canım o zaman seve seve öğret bana halledelim.2 hafta olcak
Tatlım bence becerebilirsin evet çalışıyorsun ama bir çok kişiden sık buraya giriyorsun kuzum şu an 3 yardımcım gözüküyor biri zaten kendi ayrılmak istedi poni zaten izinde ne zamandır 3 yardımcı da görevini yapmıyor yapamıyor ya da yapıcağın şey basit bana yardım edeceksin sana liste yapmayı da öğretirim şu an düşündüm aklıma sen geldin
tamam canım o zaman seve seve öğret bana halledelim.
allah seni ilahi mirayım nereden buldun kızzzz
Görünce atiyim dedim cok tatli geldi canimcimallah seni ilahi mirayım nereden buldun kızzzz
Tatlıcım siz sohbetinizi edin ben arada bakıyorumzuhal hanımlar yine yoklar sohbettede final yapmıştı neden gelmedi acaba pembe yetmezliğine giriyoruz burada dimi ama gelsene..
Tatlıcım siz sohbetinizi edin ben arada bakıyorum
Bugünde dadılık günüm
Çocuk bakıyorum
@seydan94
Bence yaseminde yardımcı olabilir tabi isterse
Kızlar görünen o ki Toprak gelmicek ve listede yine 1 kişi bildirim yapmamış olacak
O yüzden diğer arkadaşların yüzdesinin daha iyi olması gerekiyor
Lütfen yarın çok dikkat edin Mümkünse sıfır karbon olsun
Oo kaptanim pro uye olmussun hayirli olsun
Naptin canm piknik nasildi umarim kacamak yokturKızlar bugün komşularla pikniğe gideceğiz zuhal ablanın taktiğini uygulayıp evde yemeğimi yiyip gideceğim
Oo kaptanim pro uye olmussun hayirli olsunbugunun menusunude yazayim hemen
Sabah(9:00):limonlu yesil cay
10:00):1tavada yumurta+az peynir+3zeytin+domates+salatalik+yarim dilim tb ekmk
Ara:10erik
16:00=1kase domates corbasi+1bardk ayran
18:00=1kase keten tohumlu yogurt
3litre su
2 saat yuruyus 30dk parktaki bisiklette oyalandm neydi onlarin isimleriyaa kizlar ben bu hafta spora basldm sanki kilo alms gibi hissediyorum kendimi şiş gibiyim nedenkii
Kaptanim ya protein agirli ornek bi menu yazabilirmsn bana ne yemeliyim meselaNormal bitanem kasların şişmiştir çok normal merak etme bişey olmaz alışır vücudun yarın spor yapma ve protein ağırlıklı beslen hatta hiç karbonhidrat alma bak gör cumaya iyi olur
Ve ayrıca tebriğin için teşekkür ederim fıstık aynen güzel bişeye vesile olucakmış bende oldum
Kaptanim ya protein agirli ornek bi menu yazabilirmsn bana ne yemeliyim mesela
Himm anladim kaptanim tamamdrEkmek hamurişi olan herşey bakliyat vs yeme işte kuzum et ye tavuk ye yoğurt y peynir ye öyle şeyler ye işte karbonhidrat özellikle alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?