Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canm ya iste daha dikkatli olmak gerekiyo ama bazen secenekte olmuyo kendince en masumunu secmeye calisiyosun

Afiyet olsun ortim bu hafta senden buyuk bi eksi gelcek gibi kuzum

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm biraz biraz kaçamaklı oldu
sabah 6.00 limonlu ılık su
08.00 zencefilli limon
10.00 peynirli omlet
15.30 3 kaşık kısır, bir dilim kek, bir kaşık patates salatası
19.00 2 adet mangalda tavuk, salata, 1 bardak ayran
2,5 lt su
1 saat yürüyüş
1 saat koşu
40 dk bisiklet

Afiyet olsun canm 1dilim kek fazla geldi bitek bana digerlerinde bise yok bence 3 catal 1kasik cunku olculeri az bilemedm yani..ayrica sporunda cok iyi eritmissindr

seydan94 .!.:
Dikecek yeri olmayanları düşününce vazgeçiyorum ama böyle şekerdi mıknatıs dı saçma sapan şeyler olsun da istemiyorum
cnm evet bazıları çok gereksiz oluyo ama bence nikah şekeri klasik ve mantikli.hem adı üstünde nikah şekeri hiç bi zaman demode olmaz bence. Mıknatıslı filan yaptırma ama şık güzel bi kutuya koyulabilir. Kardeşimin dugunu için bizde aradık farklı bişi olsun diye uğraştık hemde oraya buraya atılacak bişi olmasın ise yarayacak bişey olsun diye düşündük o yüzden seni anlıyorum. Farklı bişi bulabilirsen ne mutlu ama bulamazsan güzel şık bir şekilde süslenmiş nikah şekeri de olur. Mesela küçük gümüş yada bakır renkli lokumluklara koyuyorlar nikah şekerini çok da hoş oluyo
Çok güzel cnm
oyy sende benim gibi kacamak yapmissin. 2 saatlik spor gayet guzel bu menuden sonra

afiyet olsun canım güzel menü. kaslar şişmiştir ondan öyle hissediyorsundur geçer ama. bu arada spor şahane
Kızlar nikah şekerlerim Nasıl?
çok güzel
beğendim
afiyet olsun canım. pişti olduk benim menü de de kısır var :))
çok hafif bir menü olmuş canım afiyet olsun

Yok tatlım böyle değişik olsun istiyorum

Bu Ne Çarşamba günü Nasıl menü bu ?
Spor şahane ama kısır kek vs olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…