- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.941
cnm ya okurken ben darlandım allah sabır versin sanaacaba allah korusun bi hastalığı filan mı var hani halsizlik sana düşkünlüğü belirti olabilirmi,ayyy bi kere dahamı düşünsem ne şu çocuk işini valla korktum
sana tavsıye edebılecegım bır pedagogun sıtesı ademgunes.com cok faydalanacagına emınım.
korkunun ecele faydası yok fadimeee....günaydın kızlar nasılsınız bakim yarın ben bir yerleremi kaçsam napsam kilo verememişim galiba siz verebiliyormusunuz:26:
korkunun ecele faydası yok fadimeee....
günaydın herkesekahvaltıya gidiyorum ama sabah bende 79,50 yi gördüm ama bu hafta malum popoşuma yediğim iğnelerden ayy hala da düzelmedim:94::94::94:yarın sabah eşim beni çekapa sokuyo
korkunun ecele faydası yok fadimeee....
bende kahvaltıya gidiyorum..check-up niye ortimm..?
sen diyetisyenede gidiyordun değilmi.?valla bilmiyorumki canım yaa..spor yapıyosun, diyetini yapıyosun..anlamadım:26:tiroitten diyecem en son testinde iyi demiştin....sabır bakalım..başka çare yok..biz kilolardan daha inatçı olmadıkça bu iş olmayacak gibi..napsamki:26:niye kiloları veremiyorum diyete tam uyuyorum
alırken defolu değildim, sonradan oldum deseydin ya..ya sürekli rahatsızlanıyorum ya sürekli ateş ateş bi bakalım diyo bi sorun mu var die:92:babana tazminat davası açıcam bana defolu kız kakaladınız die dedi ya
alırken defolu değildim, sonradan oldum deseydin ya..
mursh ordamısın bebeemm..sesin soluğun çıkmıyo..
ne diyimm ben sana..aldığında daha beterdim canım ya
ne diyimm ben sana..adam haklı o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?