- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.481
Iste benim ortim bence basaricaksin ben sana cani gonulden guveniyorum ortimAynen canım bende senin yaptığın gibi aynayla konuştum 1 ay sonunda 72 kilo olmak varken neden aynı kalayim ki dedim.. ve ben esimle bayramam 1 hafta kala Kayseri ye gitmeyi düşünüyoruz o zamana hedef koydum 72 olmak istiyorum bunun için elimden geleni yapacağım...
Kızlar yaa benim bu göbeğim hiç eriyecek gibi değil bana öyle geliyor umutsuzlaniyorum..napiyim sizce
Bugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Spor 1 saat yuruyus ve tum gun ayakta kisturmaca
Kemes vardi kendime ozel biseyler hazirlayamadim malesef
Su 3 litre
Ama eksideyim kaptanim merak etme yarin cezamida yaparim ve izbe ayrilirim.izne ayrilmayi yiyip icmek icin istemiyorum yanlis anlasilmasin.Kardeslerimin yanina izne gidecegim 1 hafta.Sonrada misafirlerim olacak.Buraya cok katilamayincada rahatsiz oluyorum.bi mola motivasyonum adina iyi olabilir diyede dusunuyorum.
Kızlar ben kaçırdım toprak nerde şimdi zuhal ablanın paylaşımını gördüm de kötü bişey yoktur inşallah
Merhaba kızlar menüm
Sabah 09.00 1 haş yumurtanın beyazı
Öğle 14.00 3-4 yk bulgur pilavı 2bardak ayran
Akşam 20.00 1 activia yoğurt kayısılı
Su 2lt
Spor yok
Kızlar biliyorum tartı öncesi pilav yasak ama bugün öğle misafirlikteydik ve en masumu buydu akşam az yedim o yüzden
Bende bende istiyorum bundan:) ama benimkinin sarisin olma ihtimali cok zayif ben esmer kocam esmerEki Görüntüle 1841544
Şöyle bi kızım olur INŞALLAH canlarResmi görünce aklimdan bu geçti sizlerle paylaşmak istedim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar ben kiz cocugu hastasıyım bide tombis olcak anasina ceksin Göbüşünü yiyimmm
Tek kelimeyle muhtesem canim tebrikler,zaten menulerin kusursuz oluyor karsiligini da almissin.Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.3
Fark: 2
Oran: 2.34
Mesaj sayım : 60+
Çok mutluyum canlar çok şükür bu hafta elimden geleni yaptim başardım
Cok tesekkur ederim masalım yaa sözlerine çok mutlu oldumTek kelimeyle muhtesem canim tebrikler,zaten menulerin kusursuz oluyor karsiligini da almissin.
Bizde tam tersi sariyiz kuzumBende bende istiyorum bundan:) ama benimkinin sarisin olma ihtimali cok zayif ben esmer kocam esmer
Insallah canim agzindan bal damliyorBizde tam tersi sariyiz kuzumsizinde esmer bebisiniz olur oyy tombis tombis göbekli
INŞALLAH canimcim bide oğluş olsun bi prenses bi prensInsallah canim agzindan bal damliyor
Ayy demi ama kizimiz yalniz kalmasin,miraycim senin bebis vardi sanirim ikinciyi mi istiyorsun?INŞALLAH canimcim bide oğluş olsun bi prenses bi prens
Yok kuzum benim bebis nasipse zayflayayim hayirlisyla olur INŞALLAH ben saglikli olayimki bebiste saglik olsun teyzesiAyy demi ama kizimiz yalniz kalmasin,miraycim senin bebis vardi sanirim ikinciyi mi istiyorsun?
Aynen oyle canim insallah hayirlisiyla zayiflayip anne oluruz:)Yok kuzum benim bebis nasipse zayflayayim hayirlisyla olur INŞALLAH ben saglikli olayimki bebiste saglik olsun teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?