- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.441
Super canimLafa daldım menüyü yazmadan gidicem nerdeyse:))
Sabah 10
Tavada 2 yumurta.peynir
3 zeytin. Maydanoz.salatalık
Akşam 18
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Spor yok.temizliğe devam
3 litre su
Maşallah ya.benimde o kadar gitsede şu 6 ları görsem. İnat etti gitmiyo.Benimde yarin tam 1 ay olcak ve 4.3 kilo gitti toplamdaumarim haziran ayindada bi o kadar kilo gider
Tşk ederim canımcımSuper canim
Menü süper orticiim.Lafa daldım menüyü yazmadan gidicem nerdeyse:))
Sabah 10
Tavada 2 yumurta.peynir
3 zeytin. Maydanoz.salatalık
Akşam 18
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Spor yok.temizliğe devam
3 litre su
Tşk ederim ortim.senin menüyü arıyodum bende.:)) su durumları nasıl.havalar ısındı ben baya coştum 3 litrenin altına düşmez artıkMenü süper orticiim.
İnşallah canım ya çok tatlıymış bu minnoş daEki Görüntüle 1841544
Şöyle bi kızım olur INŞALLAH canlarResmi görünce aklimdan bu geçti sizlerle paylaşmak istedim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar ben kiz cocugu hastasıyım bide tombis olcak anasina ceksin Göbüşünü yiyimmm
Yok canım kaçamak yoktu çok şükür ya ben dünkü menüyğ unuttum eşimle tartıştık biraz gitmiş kafamdanNaptin canm piknik nasildi umarim kacamak yoktur
Sende benim gibi bulgur pilavı yemişsin onu dışında menün güzel canımHayırlı akşamlar kızlar nasılsıniz
Menumm
3 kasik yogurda 1 er kasik zencfl tarcin zerdecl (kahvaltıdan yarım saat önce)
Sabah
tavada 1 yumurta 3 zeytin 1 domates 1 çay kaşığı süzme yoğurt 1 buçuk dilim ekmek
Öğlen
Çilekli yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara 4 fıstık 6 fındık
Aksam5 kaşık bulgur p
4 kaşık patlıcan yemeği salata yoğurt
4 tane acı biberiye tursu
2 lt su
Sporda yatmadan yaparım :)
Madımak neymiş netten bakiym hele. Menü güzel görünüyor afiyer olsun:)Menümu yazayım hemen.
8.30
2 yumurtadan omlet
bol dereotu
10 fındık
11.30
1 kk peynir
1/4 haşlanmış patates
16.30
Yoğurt
1 tabak Madımak
2.5 litre su
1000 ip
Yasak koymana gerek yokki canm 1 dilim yeme hakkimiz var tabi 1 dilimle durabilirsekEsime dedim pide bize yasak diye simdiden önlemimi aldim
Senin azmin INŞALLAH bizede nasip olur bizede guzel örneksin ben 8leri bitirip 7lere gelsem ah kuzum Mukemelsin senide cok tebrik ediyorumBu arada şimdi farkettim ben kızım 3aylıkken tartılmıştım ve tartıda 88 sayısını görüp ağlamıştım günlerce 88 kilodan inmeye çalıştım ve çabalarımla 84 kilo olmuştum zar zor. O sırada 9.takımla tanıştım ve burda 75-76 kilo olan arkadaşları görünce "ne güzel 75 olsam daha ne isterim ki" diyordum hep. Şimdi kiloma bakınca ilk diyete başladığım zamadan bu yana tam 20 kilo vermişim. Bu sıralar misafirden koşturmacadan çok aranızda olamıyorum ama sanılmasın ki sizlerin emeklerini unuttum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Aralarda düşüp kalksak, depresyona girip aburcubura saldırsak bile battı balık yan gider demeyelim sakın. Ben bu sürede bunları da yaşadım ama sizin sayenizde ipin ucunu bırakmadım. İnşallah hepimiz kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Bende bilmiyorum neymis kuzu ben zuhal ablamin mesajinida gormedim merak ettim acikcasi sabah girmis yazdimi gormedimKızlar ben kaçırdım toprak nerde şimdi zuhal ablanın paylaşımını gördüm de kötü bişey yoktur inşallah
Kuzum en iyisi tam tahilli ekmek hatta hic bi ekmek tuketmesek keskemYasak koymana gerek yokki canm 1 dilim yeme hakkimiz var tabi 1 dilimle durabilirsek
Aynen ya yerim ben onun Göbüşünüİnşallah canım ya çok tatlıymış bu minnoş da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?