Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar menüm
Sabah 09.00 1 haş yumurtanın beyazı
Öğle 14.00 3-4 yk bulgur pilavı 2bardak ayran
Akşam 20.00 1 activia yoğurt kayısılı
Su 2lt
Spor yok
Kızlar biliyorum tartı öncesi pilav yasak ama bugün öğle misafirlikteydik ve en masumu buydu akşam az yedim o yüzden

İnşallah canım ya çok tatlıymış bu minnoş da

Kızlar dünkü menüm
Sabah 08.00 1 üçgen peynir 1 haş yumurtanın beyazı
Öğle 13.00 1 kase taze fasulye
Piknikte 1 kase salata 2 bardak ayran
Akşam 20.30 (kardeşim geldi yemeğe anca işten çıktı geldi) 2kalem pirzola
Su 2lt
Spor yok
Kızlar dün eşimle telefon yüzünden tartıştık biraz menüyğ yazmayı unutmuşum sinirle. Kusura bakmayın

Sende benim gibi bulgur pilavı yemişsin onu dışında menün güzel canım

Menümu yazayım hemen.

8.30
2 yumurtadan omlet
bol dereotu
10 fındık

11.30
1 kk peynir
1/4 haşlanmış patates

16.30
Yoğurt
1 tabak Madımak

2.5 litre su
1000 ip
Madımak neymiş netten bakiym hele. Menü güzel görünüyor afiyer olsun:)

Bu arada şimdi farkettim ben kızım 3aylıkken tartılmıştım ve tartıda 88 sayısını görüp ağlamıştım günlerce 88 kilodan inmeye çalıştım ve çabalarımla 84 kilo olmuştum zar zor. O sırada 9.takımla tanıştım ve burda 75-76 kilo olan arkadaşları görünce "ne güzel 75 olsam daha ne isterim ki" diyordum hep. Şimdi kiloma bakınca ilk diyete başladığım zamadan bu yana tam 20 kilo vermişim. Bu sıralar misafirden koşturmacadan çok aranızda olamıyorum ama sanılmasın ki sizlerin emeklerini unuttum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Aralarda düşüp kalksak, depresyona girip aburcubura saldırsak bile battı balık yan gider demeyelim sakın. Ben bu sürede bunları da yaşadım ama sizin sayenizde ipin ucunu bırakmadım. İnşallah hepimiz kısa sürede hedeflerimize ulaşırız

Senin azmin INŞALLAH bizede nasip olur bizede guzel örneksin ben 8leri bitirip 7lere gelsem ah kuzum Mukemelsin senide cok tebrik ediyorum

Iyi aksamlar kizlar bugun senliklerimiz basladi yarin bitiyor bu hafta on hazirlik senlik derken olduk.Gecmise bakamiyorum kusurq bakmayin.Cunku cok yorgunum.Dun elimde telefon uyuyakalmisim.Bulasiklarimi bile toplamadan uyumusum ve malesef daha simdi topladim.bu yorgunlugun ustune bide yurudum 1 saat.yojsa hic dinlenemeyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…