- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.461
oyy aynı buralarda vallahi bizde bittik sicaktanAyy havalrda nasil sicak bugun 35 derece buralar yaniyoruzz anacim
yarın azıcık esneklik var ya yap bir güzellik..kaptan duymasın..Aman iyiki gitmemissin canimSimdiden acaba yarin ne kacamak yapsam diyorum aklimdan neler neler geciyor
afiyet olsun canım yarına bol eksiler olsun insallahKizlar menumu yazayim erkenden,
Sabah uyandigimda 9.30 yarim bardak sut,1 kuru incir,3 er badem findik.
Kahvalti:12.15 bir kasik cokelek,cok az peynir,2 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:10 kiraz.
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi 4 yemek kasigi kadar kabak yemegi.
2 litreden fazla su spor yok.
afiyet olsun tatlımBugunun menüsü
10:00=2has.yumurta+peynir+3zeytin+domates+salata+1bardak sut
13:00=1kupa yesil cay+1kepekli galeta
15:00=1kase corba+5yk et sote
18:30=1kase corba+4yk ispanak+1kase yogurt
2.5 litre su
Spor yok..yarin umarım eksileri goruruz kizlar
Mirayım afiyet bol eksiler olsun ınşallah tatlisimmSabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 aci biber
1 domates
1 salatalık
1 dilim t ekmek
Öğlen(14.00)
Yumurtali yeşil fasulye(4 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
kuzum o pilav olmuş mu hiç oraya tartı öncesi aşk olsunBugünkü menum
Sabah 11 tava da 1 yumurta
1 domates 3 zeytin 2 dilim kep ekmek
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
Aksam 19: 3 kaşık dövme pilavı
5 kaşık ciğer söte salata ayran
2 lt su
Spor yapmadim daha ama plates yapmayı düşünüyorum
aslında kuculmustür canım ama dönemlik zorlaniyorsundurKizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
menün güzel canım hafif te olmuş afiyet olsunMrb kızlar. Menum;
8.30
1 Sucuklu yumurta
2 zeytin yarım kk peynir
Domates salatalık olmazsa olmazim dereotu
1 dilim ekmek
11.30
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
17.00
Et sulu çorba (Şehriyesi çok az)
Salata
Not:kızlar niye çarşamba diye düşündüm bilmiyorum ama perşembe olduğu tamamen çıkmış aklımdan. O yüzden pek perşembelik bu menu olmadı
2 litre su
650 ip+ 1 saat 15 dakika yürüyüş +600 ip+oğlumla yarım saat top oynadik
emeğinin karşılığını alacaksin inşallah canım benimYa migdemde bi azalma hisediyorum canlar yarin olda keske sabirsizlaniyorum
ne yapalım bize kokusu düşer yalnızcaKizlar ramazan geliyor tabiki sicacik misss kokulu pideler de sofralarimizdaki yerini aliyor
çok hafif canım afiyet olsunLafa daldım menüyü yazmadan gidicem nerdeyse:))
Sabah 10
Tavada 2 yumurta.peynir
3 zeytin. Maydanoz.salatalık
Akşam 18
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Spor yok.temizliğe devam
3 litre su
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah ..Eki Görüntüle 1841544
Şöyle bi kızım olur INŞALLAH canlarResmi görünce aklimdan bu geçti sizlerle paylaşmak istedim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar ben kiz cocugu hastasıyım bide tombis olcak anasina ceksin Göbüşünü yiyimmm
afiyet olsun canımMerhaba kızlar menüm
Sabah 09.00 1 haş yumurtanın beyazı
Öğle 14.00 3-4 yk bulgur pilavı 2bardak ayran
Akşam 20.00 1 activia yoğurt kayısılı
Su 2lt
Spor yok
Kızlar biliyorum tartı öncesi pilav yasak ama bugün öğle misafirlikteydik ve en masumu buydu akşam az yedim o yüzden
azmine maşallah canım darısı başımıza ınşallahBu arada şimdi farkettim ben kızım 3aylıkken tartılmıştım ve tartıda 88 sayısını görüp ağlamıştım günlerce 88 kilodan inmeye çalıştım ve çabalarımla 84 kilo olmuştum zar zor. O sırada 9.takımla tanıştım ve burda 75-76 kilo olan arkadaşları görünce "ne güzel 75 olsam daha ne isterim ki" diyordum hep. Şimdi kiloma bakınca ilk diyete başladığım zamadan bu yana tam 20 kilo vermişim. Bu sıralar misafirden koşturmacadan çok aranızda olamıyorum ama sanılmasın ki sizlerin emeklerini unuttum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Aralarda düşüp kalksak, depresyona girip aburcubura saldırsak bile battı balık yan gider demeyelim sakın. Ben bu sürede bunları da yaşadım ama sizin sayenizde ipin ucunu bırakmadım. İnşallah hepimiz kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Allah kabul etsin tatlımDun iftar
Omlet
Domates
Salatalik
Peynir
1 hurma kocaman
Su 2 litre civari
Spor 20 dakka yuruyus
Afiyet olsunBugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Spor 1 saat yuruyus ve tum gun ayakta kisturmaca
Kemes vardi kendime ozel biseyler hazirlayamadim malesef
Su 3 litre
, hakkında hayırlısı canım azicik artsın motivasyonun telaşın bitsin gel bekliyoruz seniAma eksideyim kaptanim merak etme yarin cezamida yaparim ve izbe ayrilirim.izne ayrilmayi yiyip icmek icin istemiyorum yanlis anlasilmasin.Kardeslerimin yanina izne gidecegim 1 hafta.Sonrada misafirlerim olacak.Buraya cok katilamayincada rahatsiz oluyorum.bi mola motivasyonum adina iyi olabilir diyede dusunuyorum.
Buğday canım :)Dövme pilavı ne canım.ilk kez duydum
Öyle mi diyosun canım deniyecegimBende 1 haftada unuttum ekmeği.crviz fındık badem yedim.tok tuttuğu için sonrasında aramadım.bi sıksan bir hafta hiç aklına gelmez sonrasında
Sagol yaseminimoyy aynı buralarda vallahi bizde bittik sicaktan
yarın azıcık esneklik var ya yap bir güzellik..kaptan duymasın..
afiyet olsun canım yarına bol eksiler olsun insallah
afiyet olsun tatlım
Mirayım afiyet bol eksiler olsun ınşallah tatlisimm
kuzum o pilav olmuş mu hiç oraya tartı öncesi aşk olsun
AMiN INŞALLAH canimcim ALLAH razı olsunaslında kuculmustür canım ama dönemlik zorlaniyorsundur
menün güzel canım hafif te olmuş afiyet olsun
emeğinin karşılığını alacaksin inşallah canım benim
ne yapalım bize kokusu düşer yalnızca
çok hafif canım afiyet olsun
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah ..
afiyet olsun canım
azmine maşallah canım darısı başımıza ınşallah
Allah kabul etsin tatlım
Afiyet olsun
, hakkında hayırlısı canım azicik artsın motivasyonun telaşın bitsin gel bekliyoruz seni
Afiyet olsun canım menun cook güzel :))Gelelim menüde
07.30 1 haşlanmış yumurta domates yeşil çay 1 kupa
12.30 1 kase domates çorbası 1 ayran
15.00 5 badem 1 kuru kayısı
18.00 6 kaşık bezelye 1 kase yoğurt
3 lt su spor yok
Yolumuz uzun kuzum zararli bisi yemememiz lazimm ortimmm yolumuzu uzatmamaliyizKızlar yaa benim bu göbeğim hiç eriyecek gibi değil bana öyle geliyor umutsuzlaniyorum..napiyim sizce
can can yardımcılığın hayırlı olsun. Bende p.tesi den beri evde değildim yeni geldim tartılmadım hiç eve gelince de aman sabret dedim çünkü regl oldum stres yaptım nolucak diye tartilip sabaha kadar uyumamaktan sa sabah tartılirim.evet canım extra bir şişkinliğim var pazartesiden beri tartılmıyorum yarın görücez bakalım ..bende seni çok seviyorum kuzumm
Sağol bebeğim.Elifcim seninde hayirli olsun yardimciligin kuzum
Buralarda yaniyyyy ramazanda geldi bakalım yanıp kavrulmaYiz inşallah. Gerçi Allah kolayligini veriyor.Ayy havalrda nasil sicak bugun 35 derece buralar yaniyoruzz anacim
Dusersin inşallah tatlım sıkıntı yapma. Başa Bela bu regl iştahı napıyo ruz uzak duruyoruz. Ben bugun en sevdiğim Pırasalı böreği sehriye salata sini kibris tatlisini ve daha neleri neleri elimin tersiyle ittim dün akşam dayimdaydik yengem deli gibi pasta borek yapnisti cesit cesit yemedim yengem beni tebrik etti iradem için eve koydu sabah ye diye yemedimBende sabitim malesef insallah eksiye duserim ama
Ya istahimi kontrol ediyorum ama sarmalar,kofteler,borekler gozumun onunden geciyor surekli regl oncesi hep boyle olurum
Afiyet olsun Zeynep im çok güzel menun. Bide spor olabilseKizlar menumu yazayim erkenden,
Sabah uyandigimda 9.30 yarim bardak sut,1 kuru incir,3 er badem findik.
Kahvalti:12.15 bir kasik cokelek,cok az peynir,2 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:10 kiraz.
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi 4 yemek kasigi kadar kabak yemegi.
2 litreden fazla su spor yok.
Guzel tatlim menun afiyet olsun. Tabiki gorucek sin eksiyiBugunun menüsü
10:00=2has.yumurta+peynir+3zeytin+domates+salata+1bardak sut
13:00=1kupa yesil cay+1kepekli galeta
15:00=1kase corba+5yk et sote
18:30=1kase corba+4yk ispanak+1kase yogurt
2.5 litre su
Spor yok..yarin umarım eksileri goruruz kizlar
Afiyet olsun harikasın tatlım.Sabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 aci biber
1 domates
1 salatalık
1 dilim t ekmek
Öğlen(14.00)
Yumurtali yeşil fasulye(4 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Can can bir kase erik vişne nedir kase ne kadar tane hesabı yap bebeğimBugünkü menum
Sabah 11 tava da 1 yumurta
1 domates 3 zeytin 2 dilim kep ekmek
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
Aksam 19: 3 kaşık dövme pilavı
5 kaşık ciğer söte salata ayran
2 lt su
Spor yapmadim daha ama plates yapmayı düşünüyorum
Canım mide bizim yedik yedik büyüdü şimdi küçüldü ama yersen yine genişler burda iştah kontrolü gerekiyor sanırım. Benimde öyle yesem yerim yani genişleme ye musait bi organ mide. Yavaş yavaş yemek lazim sanırım sinyal açısından.Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Canım ya keşke unutmasaydin da o mercimegi yemeseydin. Artık yapıcak birsey yok afiyet olsun balım. Sporda on numara beş yıldızMrb kızlar. Menum;
8.30
1 Sucuklu yumurta
2 zeytin yarım kk peynir
Domates salatalık olmazsa olmazim dereotu
1 dilim ekmek
11.30
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
17.00
Et sulu çorba (Şehriyesi çok az)
Salata
Not:kızlar niye çarşamba diye düşündüm bilmiyorum ama perşembe olduğu tamamen çıkmış aklımdan. O yüzden pek perşembelik bu menu olmadı
2 litre su
650 ip+ 1 saat 15 dakika yürüyüş +600 ip+oğlumla yarım saat top oynadik
Maşallah canım çok iyi. Gider canım gider sabır ve iradey le ipince olucaksinBenimde yarin tam 1 ay olcak ve 4.3 kilo gitti toplamdaumarim haziran ayindada bi o kadar kilo gider
Yok yok anam oturma yeme sakin aman haBendede aynı durum var malesef.hala iştahım yerinde.otursam 6 kişilik pastayı yerim gibime geliyo. :))
iyi uykular tatlım inşallah bol eksiye uyanir sin.Bugun cenem dustu kizlar normalde esimden dolayi aksamlari pek giremiyorum telefon elinden dusmuyor diye soyleniyor cunku
Benim uyku saatide geldi hepinizi opuyorum insallah yarin tartida guzel sonuclar goruruz
Afiyet olsun canım az olmuş yemek saatlerin bir birinden çok uzak. Acikmiyormusun?Lafa daldım menüyü yazmadan gidicem nerdeyse:))
Sabah 10
Tavada 2 yumurta.peynir
3 zeytin. Maydanoz.salatalık
Akşam 18
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Spor yok.temizliğe devam
3 litre su
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.Eki Görüntüle 1841544
Şöyle bi kızım olur INŞALLAH canlarResmi görünce aklimdan bu geçti sizlerle paylaşmak istedim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar ben kiz cocugu hastasıyım bide tombis olcak anasina ceksin Göbüşünü yiyimmm
canım ya inşallah tartıya yansımaz.Merhaba kızlar menüm
Sabah 09.00 1 haş yumurtanın beyazı
Öğle 14.00 3-4 yk bulgur pilavı 2bardak ayran
Akşam 20.00 1 activia yoğurt kayısılı
Su 2lt
Spor yok
Kızlar biliyorum tartı öncesi pilav yasak ama bugün öğle misafirlikteydik ve en masumu buydu akşam az yedim o yüzden
Maşallah canım ne güzel vermissin. Destek olmak harika birsey inşallah hep beraber hedefleri gözünden vurucaz.Bu arada şimdi farkettim ben kızım 3aylıkken tartılmıştım ve tartıda 88 sayısını görüp ağlamıştım günlerce 88 kilodan inmeye çalıştım ve çabalarımla 84 kilo olmuştum zar zor. O sırada 9.takımla tanıştım ve burda 75-76 kilo olan arkadaşları görünce "ne güzel 75 olsam daha ne isterim ki" diyordum hep. Şimdi kiloma bakınca ilk diyete başladığım zamadan bu yana tam 20 kilo vermişim. Bu sıralar misafirden koşturmacadan çok aranızda olamıyorum ama sanılmasın ki sizlerin emeklerini unuttum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Aralarda düşüp kalksak, depresyona girip aburcubura saldırsak bile battı balık yan gider demeyelim sakın. Ben bu sürede bunları da yaşadım ama sizin sayenizde ipin ucunu bırakmadım. İnşallah hepimiz kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım menü güzel.Dun iftar
Omlet
Domates
Salatalik
Peynir
1 hurma kocaman
Su 2 litre civari
Spor 20 dakka yuruyus
sarma ve gozleme mi uyyyy Sema nediysin bacim.Bugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Spor 1 saat yuruyus ve tum gun ayakta kisturmaca
Kemes vardi kendime ozel biseyler hazirlayamadim malesef
Su 3 litre
İyi zaman geçir tatlımAma eksideyim kaptanim merak etme yarin cezamida yaparim ve izbe ayrilirim.izne ayrilmayi yiyip icmek icin istemiyorum yanlis anlasilmasin.Kardeslerimin yanina izne gidecegim 1 hafta.Sonrada misafirlerim olacak.Buraya cok katilamayincada rahatsiz oluyorum.bi mola motivasyonum adina iyi olabilir diyede dusunuyorum.
AMİN kuzummm cok sagolcan can yardımcılığın hayırlı olsun. Bende p.tesi den beri evde değildim yeni geldim tartılmadım hiç eve gelince de aman sabret dedim çünkü regl oldum stres yaptım nolucak diye tartilip sabaha kadar uyumamaktan sa sabah tartılirim.
Sağol bebeğim.
Buralarda yaniyyyy ramazanda geldi bakalım yanıp kavrulmaYiz inşallah. Gerçi Allah kolayligini veriyor.
Dusersin inşallah tatlım sıkıntı yapma. Başa Bela bu regl iştahı napıyo ruz uzak duruyoruz. Ben bugun en sevdiğim Pırasalı böreği sehriye salata sini kibris tatlisini ve daha neleri neleri elimin tersiyle ittim dün akşam dayimdaydik yengem deli gibi pasta borek yapnisti cesit cesit yemedim yengem beni tebrik etti iradem için eve koydu sabah ye diye yemedim
Afiyet olsun Zeynep im çok güzel menun. Bide spor olabilse
Guzel tatlim menun afiyet olsun. Tabiki gorucek sin eksiyi
Afiyet olsun harikasın tatlım.
Can can bir kase erik vişne nedir kase ne kadar tane hesabı yap bebeğimve öyle yaz olar mi? Şişkinlik yapıcak tir dövme pilavı yarın için tehlikeli şişkinlik yapabilir.
Canım mide bizim yedik yedik büyüdü şimdi küçüldü ama yersen yine genişler burda iştah kontrolü gerekiyor sanırım. Benimde öyle yesem yerim yani genişleme ye musait bi organ mide. Yavaş yavaş yemek lazim sanırım sinyal açısından.
Canım ya keşke unutmasaydin da o mercimegi yemeseydin. Artık yapıcak birsey yok afiyet olsun balım. Sporda on numara beş yıldız
Maşallah canım çok iyi. Gider canım gider sabır ve iradey le ipince olucaksin
Yok yok anam oturma yeme sakin aman hagaliba bende yerim.
iyi uykular tatlım inşallah bol eksiye uyanir sin.
Afiyet olsun canım az olmuş yemek saatlerin bir birinden çok uzak. Acikmiyormusun?
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.
canım ya inşallah tartıya yansımaz.
Maşallah canım ne güzel vermissin. Destek olmak harika birsey inşallah hep beraber hedefleri gözünden vurucaz.
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım menü güzel.
sarma ve gozleme mi uyyyy Sema nediysin bacim.
İyi zaman geçir tatlımkardes candir
Aynen canım bende senin yaptığın gibi aynayla konuştum 1 ay sonunda 72 kilo olmak varken neden aynı kalayim ki dedim.. ve ben esimle bayramam 1 hafta kala Kayseri ye gitmeyi düşünüyoruz o zamana hedef koydum 72 olmak istiyorum bunun için elimden geleni yapacağım...Yolumuz uzun kuzum zararli bisi yemememiz lazimm ortimmm yolumuzu uzatmamaliyiz
Afiyet olsun canikom menun çok güzelKizlar menüm
Sabah 9
ılık su 2 bardak
Saat 11
1 yumurta
Domates
1 kk peynir
1 dilim kep. Ekmek.
Saat 14
Yoğurt 1 kase
2 tavuk Baget yemekte bunu yiyebildim sadece gerisi yağlı ydi yemek şirketlerini anlamıyorum o kadar yağa ne gerek var
Akşam 18
4 köfte inegolde olunca köfte ye boğuldu resmen 4 gündür
1bardak ayran.
Su 2 litre
Spor 90 dk yürüyüş diyor tilifonum.
Opuldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?