Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Spor 1 saat yuruyus ve tum gun ayakta kisturmaca
Kemes vardi kendime ozel biseyler hazirlayamadim malesef
Su 3 litre

Ama eksideyim kaptanim merak etme yarin cezamida yaparim ve izbe ayrilirim.izne ayrilmayi yiyip icmek icin istemiyorum yanlis anlasilmasin.Kardeslerimin yanina izne gidecegim 1 hafta.Sonrada misafirlerim olacak.Buraya cok katilamayincada rahatsiz oluyorum.bi mola motivasyonum adina iyi olabilir diyede dusunuyorum.

Ayy havalrda nasil sicak bugun 35 derece buralar yaniyoruzz anacim
oyy aynı buralarda vallahi bizde bittik sicaktan

Aman iyiki gitmemissin canimSimdiden acaba yarin ne kacamak yapsam diyorum aklimdan neler neler geciyor
yarın azıcık esneklik var ya yap bir güzellik..kaptan duymasın..

afiyet olsun canım yarına bol eksiler olsun insallah

afiyet olsun tatlım

Mirayım afiyet bol eksiler olsun ınşallah tatlisimm

kuzum o pilav olmuş mu hiç oraya tartı öncesi aşk olsun

Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
aslında kuculmustür canım ama dönemlik zorlaniyorsundur

menün güzel canım hafif te olmuş afiyet olsun

Ya migdemde bi azalma hisediyorum canlar yarin olda keske sabirsizlaniyorum
emeğinin karşılığını alacaksin inşallah canım benim

Kizlar ramazan geliyor tabiki sicacik misss kokulu pideler de sofralarimizdaki yerini aliyor
ne yapalım bize kokusu düşer yalnızca

Lafa daldım menüyü yazmadan gidicem nerdeyse:))
Sabah 10
Tavada 2 yumurta.peynir
3 zeytin. Maydanoz.salatalık

Akşam 18
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Spor yok.temizliğe devam
3 litre su
çok hafif canım afiyet olsun

Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah ..

afiyet olsun canım

azmine maşallah canım darısı başımıza ınşallah

Dun iftar
Omlet
Domates
Salatalik
Peynir
1 hurma kocaman
Su 2 litre civari
Spor 20 dakka yuruyus
Allah kabul etsin tatlım

Bugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Su 3 litre
Afiyet olsun
, hakkında hayırlısı canım azicik artsın motivasyonun telaşın bitsin gel bekliyoruz seni

Sagol yaseminim

AMiN INŞALLAH canimcim ALLAH razı olsun

evet canım extra bir şişkinliğim var pazartesiden beri tartılmıyorum yarın görücez bakalım ..bende seni çok seviyorum kuzumm
can can yardımcılığın hayırlı olsun. Bende p.tesi den beri evde değildim yeni geldim tartılmadım hiç eve gelince de aman sabret dedim çünkü regl oldum stres yaptım nolucak diye tartilip sabaha kadar uyumamaktan sa sabah tartılirim.

Elifcim seninde hayirli olsun yardimciligin kuzum
Sağol bebeğim.

Ayy havalrda nasil sicak bugun 35 derece buralar yaniyoruzz anacim
Buralarda yaniyyyy ramazanda geldi bakalım yanıp kavrulmaYiz inşallah. Gerçi Allah kolayligini veriyor.

Bende sabitim malesef insallah eksiye duserim ama
Ya istahimi kontrol ediyorum ama sarmalar,kofteler,borekler gozumun onunden geciyor surekli regl oncesi hep boyle olurum
Dusersin inşallah tatlım sıkıntı yapma. Başa Bela bu regl iştahı napıyo ruz uzak duruyoruz. Ben bugun en sevdiğim Pırasalı böreği sehriye salata sini kibris tatlisini ve daha neleri neleri elimin tersiyle ittim dün akşam dayimdaydik yengem deli gibi pasta borek yapnisti cesit cesit yemedim yengem beni tebrik etti iradem için eve koydu sabah ye diye yemedim

Afiyet olsun Zeynep im çok güzel menun. Bide spor olabilse

Guzel tatlim menun afiyet olsun. Tabiki gorucek sin eksiyi

Afiyet olsun harikasın tatlım.

Can can bir kase erik vişne nedir kase ne kadar tane hesabı yap bebeğim ve öyle yaz olar mi? Şişkinlik yapıcak tir dövme pilavı yarın için tehlikeli şişkinlik yapabilir.

Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Canım mide bizim yedik yedik büyüdü şimdi küçüldü ama yersen yine genişler burda iştah kontrolü gerekiyor sanırım. Benimde öyle yesem yerim yani genişleme ye musait bi organ mide. Yavaş yavaş yemek lazim sanırım sinyal açısından.

Canım ya keşke unutmasaydin da o mercimegi yemeseydin. Artık yapıcak birsey yok afiyet olsun balım. Sporda on numara beş yıldız

Benimde yarin tam 1 ay olcak ve 4.3 kilo gitti toplamda umarim haziran ayindada bi o kadar kilo gider
Maşallah canım çok iyi. Gider canım gider sabır ve iradey le ipince olucaksin

Bendede aynı durum var malesef.hala iştahım yerinde.otursam 6 kişilik pastayı yerim gibime geliyo. :))
Yok yok anam oturma yeme sakin aman ha galiba bende yerim.

Bugun cenem dustu kizlar normalde esimden dolayi aksamlari pek giremiyorum telefon elinden dusmuyor diye soyleniyor cunku
Benim uyku saatide geldi hepinizi opuyorum insallah yarin tartida guzel sonuclar goruruz
iyi uykular tatlım inşallah bol eksiye uyanir sin.

Lafa daldım menüyü yazmadan gidicem nerdeyse:))
Sabah 10
Tavada 2 yumurta.peynir
3 zeytin. Maydanoz.salatalık

Akşam 18
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Spor yok.temizliğe devam
3 litre su
Afiyet olsun canım az olmuş yemek saatlerin bir birinden çok uzak. Acikmiyormusun?

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.

canım ya inşallah tartıya yansımaz.

Maşallah canım ne güzel vermissin. Destek olmak harika birsey inşallah hep beraber hedefleri gözünden vurucaz.

Dun iftar
Omlet
Domates
Salatalik
Peynir
1 hurma kocaman
Su 2 litre civari
Spor 20 dakka yuruyus
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım menü güzel.

Bugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Su 3 litre
sarma ve gozleme mi uyyyy Sema nediysin bacim.

İyi zaman geçir tatlım kardes candir

AMİN kuzummm cok sagol

Kizlar menüm
Sabah 9
ılık su 2 bardak

Saat 11
1 yumurta
Domates
1 kk peynir
1 dilim kep. Ekmek.

Saat 14
Yoğurt 1 kase
2 tavuk Baget yemekte bunu yiyebildim sadece gerisi yağlı ydi yemek şirketlerini anlamıyorum o kadar yağa ne gerek var

Akşam 18
4 köfte inegolde olunca köfte ye boğuldu resmen 4 gündür
1bardak ayran.

Su 2 litre
Spor 90 dk yürüyüş diyor tilifonum.
Opuldunuz.

Yolumuz uzun kuzum zararli bisi yemememiz lazimm ortimmm yolumuzu uzatmamaliyiz
Aynen canım bende senin yaptığın gibi aynayla konuştum 1 ay sonunda 72 kilo olmak varken neden aynı kalayim ki dedim.. ve ben esimle bayramam 1 hafta kala Kayseri ye gitmeyi düşünüyoruz o zamana hedef koydum 72 olmak istiyorum bunun için elimden geleni yapacağım...

Afiyet olsun canikom menun çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…