- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.541
Belki de daha cok verdim dogru. ramazan geliyor çok heyecanliyim ya nasıl gecicek acaba inşallah hepimiz takir takir veririz kilolarıKötü değildir ki tatlım tuvalete de çıkabilsen 1 olurmuş belki de
Guzel canm tebrklerGeçen hafta 79
Bu hafta 78.5
Fark -500
Yüzde 0.63
Mesaj +60
Spor +180
Belki de daha cok verdim dogru. ramazan geliyor çok heyecanliyim ya nasıl gecicek acaba inşallah hepimiz takir takir veririz kiloları
Pazartesi -300 olmama rağmen bu sabah 73 çıktım.ne yaptımda o 300 gramı aldım hayretler içerisindeyim.benim gerçekten değişik bişeyler yapmam lazım sanırım.önerileriniz varmı kızlar?
katılıyorum canım Ramazan bütün yılın en güzel zaman dilimi sukretmemiz için bir fırsat. Yemek zaten bu sıcaklar da yenmiyor benim ramazan da yaşadığım sorun hazımsızlık tuvalete çıkamama yoksa ben hiç hatırlamam açlık çektiğimi. Ama hedefim ramazan da en az 4 kilo vermek inşallah verebilirim.Bence öyle olcak Ramazan güzel bir terbiye nefis için zaten ben hep şunu düşündüm orucu tutmamızın nedeni nedir evet bir ibadet ama bu ibadet boşuna değil yoksulu fakiri anlarız Allah için onun için oruç tutarız yoksa belli bir saat aç kalıp sonra Ne bulduysan yemek değil bu orucun felsefesine de aykırı
Harikasın miraycım.Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.3
Fark: 2
Oran: 2.34
Mesaj sayım : 60+
Çok mutluyum canlar çok şükür bu hafta elimden geleni yaptim başardım
katılıyorum canım Ramazan bütün yılın en güzel zaman dilimi sukretmemiz için bir fırsat. Yemek zaten bu sıcaklar da yenmiyor benim ramazan da yaşadığım sorun hazımsızlık tuvalete çıkamama yoksa ben hiç hatırlamam açlık çektiğimi. Ama hedefim ramazan da en az 4 kilo vermek inşallah verebilirim.
Acikcasi bu teklife cok mutlu oldum seve seve olurum kaptanim_Masalim_ bebeğim diğer yardımcım da sen olurmusun?
Allah cümlemizden razı olsun canımcım
saçmalama yavrum erimez olurmu eriyip bitecek tabi ki
sağol tatlım
afiyet olsun bebişimm çok güzell menün
vuvvvvv maşallahhh tatlışıma süpersin sen aldın yavrum işte emeklerinin karşılığını
Rabbim seninde gönlüne göre nasip etsin canım hayırlı sağlıklı inşallahh
olsun canım artı değilsin ya önemli olan o haftaya 58 leri görürsün inşallahh
Cok sagol yaseminim cok tatlisin sende harika bi kilo vermissin azmine hayranim bu gidişle gelsin 7ler kuzucummm tebrik ederimevet kilo bildirimim kızlar
geçen cuma 89.9
bu cuma 88.5
fark 1.4 kg
%1.55
mesaj 60+
spor +200
Hadi hayirli olsun kuzuAcikcasi bu teklife cok mutlu oldum seve seve olurum kaptanim
İnşallah canım ya :)Kuzum Onuda bol su ve yediğin içtiğin şeylerle yine yapabilirsin
Herkese Günaydın kizçeler hayırlı cumalar
Kusursuz menülerine ve iradenin meyvesi Tebrikler Miray im
Canım ya artı değilsin ya buna da şükür haftaya inşallah.
Kübra cım çok iyi sporda olsa kilo olurmuş demekki haftaya daha iyi olur umarım.
Tebrikler canım süpersin.
Kusursuz menü irade sabır ve karşılığı işte tebrik ederim güzellik
Artıdan iyidir ama bebeğim spor şart senin kilonda başka yolu yok
Güzel Can'ım bak spor da olsa hiç kaçamakta olmasa bu 2 idi biliyorsun dimi
Tebrikler güzellik emeğinin karşılığı bu kendinle gurur duy
Haftaya daha çok gidicek dimi inşallah ?
Ortiimm maşallah sana Tebrikler cook mutlu oldum adına
Herkese günaydınlar
Güzel eksiler gelsin inşallah
süpersinnnn Mirayım çok sevindim
Emeklerinin ve azminin karşılığını aldın
Hafta başında söylemiştik Tatlım sen sporsuz zor veriyosun Yinede artı olmamanda iyi
Bence menülerine göre yine iyi sayılır Tatlım
sende harikasın Tatlım
Insan emek verince oluyormuş demekki
Herhafta aynı olmaz ki Tatlım
Kaçamak yapmadığına göre için rahat olsun
Haftaya daha güzel Eksi olur inşallah
Butun takim arkadaslarima teker teker cok tesekkur ederim iyiki varsiniz Dünya guzeli prenseslerTebrikler ortimm
Regliden kuzum oluyor gecen haftada ben oyle olmustum sabitsin arti degilsin kuzum tebrik ederimKizlar uzulerek kilo bildirimi yapiyorum malesef sabitim.
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.7
Mesaj sayim:47
Menulerime dikkat ettim ama spora cok dikkat ettigim soylenemez bi de regl olmak uzereyim ondan boyle oldu sanirim
Cok guzel canim tebrik ederimKızlar şimdi tartılmak zorundayım dışarı çıkacağım
Gwçen hafta 68.8
Bu hafta 68.2
Giden 600
Yüzde 0,87
Mesaj 35
Bu hafta spor hiç yoktu maalesef
Olsun kuzum sonucta eksisin tebrikler canimcimGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.9
fark 0.3 %0.393
Çok az gitti bu hafta
Haftaya gider kuzucum hende guzel bi sekilde eminimmmKilo bildirimim
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.9
Sabitim ne yazikki
Spor yuruyus,leslie, bisiklet spora ilk defa bu hafta cok agirlik yaptım umarm haftaya alisir vucdm ve eksilirm
Listen hayirli olsun ortimmmm harikasinGünaydın kızlar
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.2
Fark -800
Kaptanım bu hafta listeye girbilecek miyim
Kuzum acaba sporu 20 dk fazlalastirsan mi bazen sabit oluyoruz kuzumPazartesi -300 olmama rağmen bu sabah 73 çıktım.ne yaptımda o 300 gramı aldım hayretler içerisindeyim.benim gerçekten değişik bişeyler yapmam lazım sanırım.önerileriniz varmı kızlar?
Cok tesekkur ederim kuzummmHarikasın miraycım.
Acikcasi bu teklife cok mutlu oldum seve seve olurum kaptanim
Cok tesekkur ederim kaptanim hayirli uğurlu olsunO zaman hayırlı olsun güzelim
Üçünüzü de tebrik ederim bugün şu liste paylaşımı bitsin üçünüzünde ismini paylaşıma yazıcam kızlar
Senide tebrik ederim kuzummmHadi hayirli olsun kuzu
Ayy inşallah cnm Allah gönlüne göre versin.Eki Görüntüle 1841544
Şöyle bi kızım olur INŞALLAH canlarResmi görünce aklimdan bu geçti sizlerle paylaşmak istedim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar ben kiz cocugu hastasıyım bide tombis olcak anasina ceksin Göbüşünü yiyimmm
Haklısın cnm misafirlikte sıkıntı oluyo. Akşam dengelemissin.Merhaba kızlar menüm
Sabah 09.00 1 haş yumurtanın beyazı
Öğle 14.00 3-4 yk bulgur pilavı 2bardak ayran
Akşam 20.00 1 activia yoğurt kayısılı
Su 2lt
Spor yok
Kızlar biliyorum tartı öncesi pilav yasak ama bugün öğle misafirlikteydik ve en masumu buydu akşam az yedim o yüzden
bende buraya ilk başladığımda sen benim suan ki kilomdaydin nerdeyse bende aynı şeyi düşünmüştüm. Özenmistim ne güzel kilo vermişler diye.. yeni hedefim senin şuanki kilon 69 olsam ahh.. birbirimize destekle gidecek bu kilolar insallahBu arada şimdi farkettim ben kızım 3aylıkken tartılmıştım ve tartıda 88 sayısını görüp ağlamıştım günlerce 88 kilodan inmeye çalıştım ve çabalarımla 84 kilo olmuştum zar zor. O sırada 9.takımla tanıştım ve burda 75-76 kilo olan arkadaşları görünce "ne güzel 75 olsam daha ne isterim ki" diyordum hep. Şimdi kiloma bakınca ilk diyete başladığım zamadan bu yana tam 20 kilo vermişim. Bu sıralar misafirden koşturmacadan çok aranızda olamıyorum ama sanılmasın ki sizlerin emeklerini unuttum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyor ve teşekkür ediyorum. Aralarda düşüp kalksak, depresyona girip aburcubura saldırsak bile battı balık yan gider demeyelim sakın. Ben bu sürede bunları da yaşadım ama sizin sayenizde ipin ucunu bırakmadım. İnşallah hepimiz kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
iftar için güzel menu semacimDun iftar
Omlet
Domates
Salatalik
Peynir
1 hurma kocaman
Su 2 litre civari
Spor 20 dakka yuruyus
afiyet olsun cnmBugun
Saat 12.00
1 gozleme
Cay
Saat 16.00
6/7 sarma
Spor 1 saat yuruyus ve tum gun ayakta kisturmaca
Kemes vardi kendime ozel biseyler hazirlayamadim malesef
Su 3 litre
Çok güzel cnm afiyet olsunGelelim menüde
07.30 1 haşlanmış yumurta domates yeşil çay 1 kupa
12.30 1 kase domates çorbası 1 ayran
15.00 5 badem 1 kuru kayısı
18.00 6 kaşık bezelye 1 kase yoğurt
3 lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?