- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.581
İnş hedefine ulaşırsin canım bende en az 4 kılo vermek istiyorum 72 olmak istiyorumSelam kizlar masallah hepiniz az cok vermissiniz hepinizi tebrik ederim.
Malum ramazan geliyor,bence hepimiz kendimiz icin bir hedef koyalim ve bayrama kac kiloyla girmek istiyoruz diye dusunelim,benim hedefim en az 3.7 kilo verip bayrama 56 kilo olmak insallah hadi siz de hedeflerinizi belirleyin.
hadi hayırlı olsun kuzummm benim
arada takılır canım sen meraklanma haftaya çok sağlam gidecek
ohh maşallahh Elifimm
çok güzel huzurlu sağlıklı agız tadıyla yaşayacağımız bir ramazan olur inşallahh
canım 2 öğün yiyordun sen arada 3 e çıkarsan metabolizmanı hızlandıracak şeyler alsan mesela yeşil çay iç spora biraz daha ağırlık ver
evet benide o en çok hazımsızlık ve tuvalet sorunu düşündürüryor ne kadar bol sıvı da alsan bazen yolunda olmuyor
kuzum benimm hayırlı olsun
Sen kaçamak yapmadan devam et Cnm illaki düşeceksinKilo bildirimim
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.9
Sabitim ne yazikki
Spor yuruyus,leslie, bisiklet spora ilk defa bu hafta cok agirlik yaptım umarm haftaya alisir vucdm ve eksilirm
çok güzel Cnm tebriklerGünaydın kızlar
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.2
Fark -800
Kaptanım bu hafta listeye girbilecek miyim
Bence güzel Elifim tebriklerGeçen hafta 79
Bu hafta 78.5
Fark -500
Yüzde 0.63
Mesaj +60
Spor +180
Tatlım belki 2 öğün yemeyi bırakmalısın ve spora ağırlık Vermen gerekiyorPazartesi -300 olmama rağmen bu sabah 73 çıktım.ne yaptımda o 300 gramı aldım hayretler içerisindeyim.benim gerçekten değişik bişeyler yapmam lazım sanırım.önerileriniz varmı kızlar?
Hayırlı olsun MirayımAcikcasi bu teklife cok mutlu oldum seve seve olurum kaptanim
Kaçak olduğun için bu normal CnmKızlar günaydınlar evde değilim giremiyorum o yüzden hemen bildirimi yapıp kaçacağım
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.5
Fark 0.3
Cok teşekkür ederim ablalarin en güzeliSen kaçamak yapmadan devam et Cnm illaki düşeceksin
çok güzel Cnm tebrikler
Bence güzel Elifim tebrikler
Tatlım belki 2 öğün yemeyi bırakmalısın ve spora ağırlık Vermen gerekiyor
Hayırlı olsun Mirayım
Kaçak olduğun için bu normal Cnm
Heralde Mesaj sayısından sarı kart alıyosun
Canim sende bu irade ve azim olduktan sonra neden dusmeyesin ben kendinden supheleniyorum ben düşmem gibime geliyorINSALLAH kuzum ya benim gönlümden gecen 76 ama kuzu okadar dusememki dimj ortim
Selamlar kızlar hayırlı cumalar listemizi kontrol eder misiniz tşk ederim :)
***3. Takım 468.Etap***
sahgull: (68///%) bildirimde bulunmadı
tudeel: (64,8/64,8/0/%0) kilosu sabit
ecemavi: (75,8/75,7/0,1/%0,13)
NzLi: (81,7/80,3/1,4/%1,71)
humayun: (99,1/98,4/0,7/%0,71)
Kelebekolacam: (75,4/79,2/-3,8/-0,18) 440.etapta ayrılan üye geri döndü yüzdesi 28'e bölündü.(izinli üyenin dönüşü A ekstrem 2 ye göre baz alınmıştır.)
3.Takım ortalaması : % 0,395
hayırlı cumalar canımm bildiğim kadarıyla kontrol ettim listeniz doğru ...yeni haftada daha bol eksileriniz olsun inşallahh kardeş takımımızSelamlar kızlar hayırlı cumalar listemizi kontrol eder misiniz tşk ederim :)
***3. Takım 468.Etap***
sahgull: (68///%) bildirimde bulunmadı
tudeel: (64,8/64,8/0/%0) kilosu sabit
ecemavi: (75,8/75,7/0,1/%0,13)
NzLi: (81,7/80,3/1,4/%1,71)
humayun: (99,1/98,4/0,7/%0,71)
Kelebekolacam: (75,4/79,2/-3,8/-0,18) 440.etapta ayrılan üye geri döndü yüzdesi 28'e bölündü.(izinli üyenin dönüşü A ekstrem 2 ye göre baz alınmıştır.)
3.Takım ortalaması : % 0,395
kaptanım yapmış o işi zaten geç kalmışımmmDoğru tatlım liste
kaptanım yapmış o işi zaten geç kalmışımmm
Sağol mefkusumSen kaçamak yapmadan devam et Cnm illaki düşeceksin
çok güzel Cnm tebrikler
Bence güzel Elifim tebrikler
Tatlım belki 2 öğün yemeyi bırakmalısın ve spora ağırlık Vermen gerekiyor
Hayırlı olsun Mirayım
Kaçak olduğun için bu normal Cnm
Heralde Mesaj sayısından sarı kart alıyosun
canım ettim kontrol esmazc 0,4 olacak sanki onun dışında hepsi doğru ellerine sağlık kaptanımmNe demek güzelim ya sen bizim listeyi kontrol et bakalım
canım ettim kontrol esmazc 0,4 olacak sanki onun dışında hepsi doğru ellerine sağlık kaptanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?