- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.561
günaydın canım benim sağolasınHerkese Günaydın kizçeler hayırlı cumalar
Kusursuz menülerine ve iradenin meyvesi Tebrikler Miray im
Canım ya artı değilsin ya buna da şükür haftaya inşallah.
Kübra cım çok iyi sporda olsa kilo olurmuş demekki haftaya daha iyi olur umarım.
Tebrikler canım süpersin.
olsun canım ne yazıkki her hafta aynı performansla gitmiyorGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.9
fark 0.3 %0.393
Çok az gitti bu hafta
sağol kaptanımm..çok mutluyum tabi kiKusursuz menü irade sabır ve karşılığı işte tebrik ederim güzellik
Artıdan iyidir ama bebeğim spor şart senin kilonda başka yolu yok
Güzel Can'ım bak spor da olsa hiç kaçamakta olmasa bu 2 idi biliyorsun dimi
Tebrikler güzellik emeğinin karşılığı bu kendinle gurur duy
Haftaya daha çok gidicek dimi inşallah ?
sağol zuhalim öyle tabi verilen emeklerin karşılığını alınca mutlu oluyor insanHerkese günaydınlar
Güzel eksiler gelsin inşallah
süpersinnnn Mirayım çok sevindim
Emeklerinin ve azminin karşılığını aldın
Hafta başında söylemiştik Tatlım sen sporsuz zor veriyosun Yinede artı olmamanda iyi
Bence menülerine göre yine iyi sayılır Tatlım
sende harikasın Tatlım
Insan emek verince oluyormuş demekki
Herhafta aynı olmaz ki Tatlım
Kaçamak yapmadığına göre için rahat olsun
Haftaya daha güzel Eksi olur inşallah
olsun canım haftaya sağlam eksi gelirKilo bildirimim
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.9
Sabitim ne yazikki
Spor yuruyus,leslie, bisiklet spora ilk defa bu hafta cok agirlik yaptım umarm haftaya alisir vucdm ve eksilirm
maşallahh kuzum sanaGünaydın kızlar
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.2
Fark -800
Kaptanım bu hafta listeye girbilecek miyim
canım Mervem sağol bebeğimTebrikler canm eksilmisin sonucta
Sanada cok tebrikler yaseminim
AMIN CanimcimmmAyy inşallah cnm Allah gönlüne göre versin.
bebekken tombis çok tatlı oluyo tabi. Benim kız çıtır hiç annesine çekmemis
Haklısın cnm misafirlikte sıkıntı oluyo. Akşam dengelemissin.
bende buraya ilk başladığımda sen benim suan ki kilomdaydin nerdeyse bende aynı şeyi düşünmüştüm. Özenmistim ne güzel kilo vermişler diye.. yeni hedefim senin şuanki kilon 69 olsam ahh.. birbirimize destekle gidecek bu kilolar insallah
iftar için güzel menu semacim
afiyet olsun cnm
Çok güzel cnm afiyet olsun
hadi hayırlı olsun kuzummm benimOollleeyyyyy cook mutluyumtesekurler kaptancigim mesaj sayımı yazmamisim 93
arada takılır canım sen meraklanma haftaya çok sağlam gidecekOyle olcak dimi kaptanm bugun tam 1 ay oldu ve durdu kilo vermem sendede olmusmuydu canm
ohh maşallahh ElifimmGeçen hafta 79
Bu hafta 78.5
Fark -500
Yüzde 0.63
Mesaj +60
Spor +180
çok güzel huzurlu sağlıklı agız tadıyla yaşayacağımız bir ramazan olur inşallahhBelki de daha cok verdim dogru. ramazan geliyor çok heyecanliyim ya nasıl gecicek acaba inşallah hepimiz takir takir veririz kiloları
canım 2 öğün yiyordun sen arada 3 e çıkarsan metabolizmanı hızlandıracak şeyler alsan mesela yeşil çay iç spora biraz daha ağırlık verPazartesi -300 olmama rağmen bu sabah 73 çıktım.ne yaptımda o 300 gramı aldım hayretler içerisindeyim.benim gerçekten değişik bişeyler yapmam lazım sanırım.önerileriniz varmı kızlar?
evet benide o en çok hazımsızlık ve tuvalet sorunu düşündürüryor ne kadar bol sıvı da alsan bazen yolunda olmuyorkatılıyorum canım Ramazan bütün yılın en güzel zaman dilimi sukretmemiz için bir fırsat. Yemek zaten bu sıcaklar da yenmiyor benim ramazan da yaşadığım sorun hazımsızlık tuvalete çıkamama yoksa ben hiç hatırlamam açlık çektiğimi. Ama hedefim ramazan da en az 4 kilo vermek inşallah verebilirim.
kuzum benimm hayırlı olsunAcikcasi bu teklife cok mutlu oldum seve seve olurum kaptanim
Süpersin canım tebriklerGeçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.3
Fark: 2
Oran: 2.34
Mesaj sayım : 60+
Çok mutluyum canlar çok şükür bu hafta elimden geleni yaptim başardım
inşallah tatlım Allah gönlüne göre versin. Çok skr bana nasip oldu isteyen herkese de olsun.INŞALLAH canimcim bide oğluş olsun bi prenses bi prens
regl önce arti çıkmaktan iyidir cnmKizlar uzulerek kilo bildirimi yapiyorum malesef sabitim.
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.7
Mesaj sayim:47
Menulerime dikkat ettim ama spora cok dikkat ettigim soylenemez bi de regl olmak uzereyim ondan boyle oldu sanirim
Sporsuz çok iyi canım. TebriklerKızlar şimdi tartılmak zorundayım dışarı çıkacağım
Gwçen hafta 68.8
Bu hafta 68.2
Giden 600
Yüzde 0,87
Mesaj 35
Bu hafta spor hiç yoktu maalesef
Harikasın valla tebrik ederim.evet kilo bildirimim kızlar
geçen cuma 89.9
bu cuma 88.5
fark 1.4 kg
%1.55
mesaj 60+
spor +200
Inşallah kaptanım haftaya hedef 74Kusursuz menü irade sabır ve karşılığı işte tebrik ederim güzellik
Artıdan iyidir ama bebeğim spor şart senin kilonda başka yolu yok
Güzel Can'ım bak spor da olsa hiç kaçamakta olmasa bu 2 idi biliyorsun dimi
Tebrikler güzellik emeğinin karşılığı bu kendinle gurur duy
Haftaya daha çok gidicek dimi inşallah ?
inşallah ablacim insallahHerkese günaydınlar
Güzel eksiler gelsin inşallah
süpersinnnn Mirayım çok sevindim
Emeklerinin ve azminin karşılığını aldın
Hafta başında söylemiştik Tatlım sen sporsuz zor veriyosun Yinede artı olmamanda iyi
Bence menülerine göre yine iyi sayılır Tatlım
sende harikasın Tatlım
Insan emek verince oluyormuş demekki
Herhafta aynı olmaz ki Tatlım
Kaçamak yapmadığına göre için rahat olsun
Haftaya daha güzel Eksi olur inşallah
olsun cnm haftaya güzel gidecek inş.Kilo bildirimim
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.9
Sabitim ne yazikki
Spor yuruyus,leslie, bisiklet spora ilk defa bu hafta cok agirlik yaptım umarm haftaya alisir vucdm ve eksilirm
Tebrikler cnm gayet guzelGünaydın kızlar
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.2
Fark -800
Kaptanım bu hafta listeye girbilecek miyim
Ben normal şartlarda da yaşıyorum zaten bu sorunu ramazan da daha kötü oluyor form çayları ise yarar umarım da kilo vermemiz etkilenmez . İnşallah hep beraber hakkını verebildigimiz bir Ramazan geçiririzhadi hayırlı olsun kuzummm benim
arada takılır canım sen meraklanma haftaya çok sağlam gidecek
ohh maşallahh Elifimm
çok güzel huzurlu sağlıklı agız tadıyla yaşayacağımız bir ramazan olur inşallahh
canım 2 öğün yiyordun sen arada 3 e çıkarsan metabolizmanı hızlandıracak şeyler alsan mesela yeşil çay iç spora biraz daha ağırlık ver
evet benide o en çok hazımsızlık ve tuvalet sorunu düşündürüryor ne kadar bol sıvı da alsan bazen yolunda olmuyor
kuzum benimm hayırlı olsun
Cok sagol yaseminim cok tatlisin sende harika bi kilo vermissin azmine hayranim bu gidişle gelsin 7ler kuzucummm tebrik ederim
hayırlısı olsun canımO zaman hayırlı olsun güzelim
Üçünüzü de tebrik ederim bugün şu liste paylaşımı bitsin üçünüzünde ismini paylaşıma yazıcam kızlar
sağol canımmAyy inşallah cnm Allah gönlüne göre versin.
bebekken tombis çok tatlı oluyo tabi. Benim kız çıtır hiç annesine çekmemis
Haklısın cnm misafirlikte sıkıntı oluyo. Akşam dengelemissin.
bende buraya ilk başladığımda sen benim suan ki kilomdaydin nerdeyse bende aynı şeyi düşünmüştüm. Özenmistim ne güzel kilo vermişler diye.. yeni hedefim senin şuanki kilon 69 olsam ahh.. birbirimize destekle gidecek bu kilolar insallah
iftar için güzel menu semacim
afiyet olsun cnm
Çok güzel cnm afiyet olsun
maşallah canım hedefine giden yol iyice kısalmışKızlar günaydınlar evde değilim giremiyorum o yüzden hemen bildirimi yapıp kaçacağım
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.5
Fark 0.3
çok güzel bir öneri canım bu ..bende bayrama kadar nasipse 82 olmak istiyorum yani hedefim 6.5 kgSelam kizlar masallah hepiniz az cok vermissiniz hepinizi tebrik ederim.
Malum ramazan geliyor,bence hepimiz kendimiz icin bir hedef koyalim ve bayrama kac kiloyla girmek istiyoruz diye dusunelim,benim hedefim en az 3.7 kilo verip bayrama 56 kilo olmak insallah hadi siz de hedeflerinizi belirleyin.
inşallahh canımmBen normal şartlarda da yaşıyorum zaten bu sorunu ramazan da daha kötü oluyor form çayları ise yarar umarım da kilo vermemiz etkilenmez . İnşallah hep beraber hakkını verebildigimiz bir Ramazan geçiririz
sağol canım benimSüpersin canım tebrikler
inşallah tatlım Allah gönlüne göre versin. Çok skr bana nasip oldu isteyen herkese de olsun.
regl önce arti çıkmaktan iyidir cnm
Sporsuz çok iyi canım. Tebrikler
Harikasın valla tebrik ederim.
Inşallah kaptanım haftaya hedef 74
inşallah ablacim insallah
olsun cnm haftaya güzel gidecek inş.
Tebrikler cnm gayet guzel
Ooo supermis. Haftaya bakalım nolcek mervecim
güzel cnm. Her hafta aynı gitmiyor ne yazikkiGeçen hafta 79
Bu hafta 78.5
Fark -500
Yüzde 0.63
Mesaj +60
Spor +180
evet evet bende 74 hedefliyorum tatlım. Çok iyi olurOnumzdeki cumaya 74 hedefliyorm yarisalimmi canmesmazc
canım ortim bende bilemedim ne yapabilirsin ama muhakkak bi değişiklik yap canimPazartesi -300 olmama rağmen bu sabah 73 çıktım.ne yaptımda o 300 gramı aldım hayretler içerisindeyim.benim gerçekten değişik bişeyler yapmam lazım sanırım.önerileriniz varmı kızlar?
Güzel cnm haftaya daha iyi olur insKızlar günaydınlar evde değilim giremiyorum o yüzden hemen bildirimi yapıp kaçacağım
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.5
Fark 0.3
amin cnm amin.. "kizini besleyememissin kendini beslemissin" diyemesin kimse. Ikimizde çıtır çıtır gezelimAMIN Canimcimmm
ALLAH prensesini bağışlasin kuzummm oh ne guzel citir bizde citir olalimmmm annesi
Benim hedefim 70 olsun o zaman canım yani 5.9 kilo gitmesi gerekiyor. Hadi insallahSelam kizlar masallah hepiniz az cok vermissiniz hepinizi tebrik ederim.
Malum ramazan geliyor,bence hepimiz kendimiz icin bir hedef koyalim ve bayrama kac kiloyla girmek istiyoruz diye dusunelim,benim hedefim en az 3.7 kilo verip bayrama 56 kilo olmak insallah hadi siz de hedeflerinizi belirleyin.
Teşekkürler ortimmRegliden kuzum oluyor gecen haftada ben oyle olmustum sabitsin arti degilsin kuzum tebrik ederim
Cok guzel canim tebrik ederim
Olsun kuzum sonucta eksisin tebrikler canimcim
Haftaya gider kuzucum hende guzel bi sekilde eminimmm
Listen hayirli olsun ortimmmm harikasin
Kuzum acaba sporu 20 dk fazlalastirsan mi bazen sabit oluyoruz kuzum
Cok tesekkur ederim kuzummm
Harika bi fikir bende 78 diyorum kuzumSelam kizlar masallah hepiniz az cok vermissiniz hepinizi tebrik ederim.
Aynen kaptanım çok doğru soylemissin :)Bence öyle olcak Ramazan güzel bir terbiye nefis için zaten ben hep şunu düşündüm orucu tutmamızın nedeni nedir evet bir ibadet ama bu ibadet boşuna değil yoksulu fakiri anlarız Allah için onun için oruç tutarız yoksa belli bir saat aç kalıp sonra Ne bulduysan yemek değil bu orucun felsefesine de aykırı
Miraycim canım ortimm yardimciligin hayırlı olsunButun takim arkadaslarima teker teker cok tesekkur ederim iyiki varsiniz Dünya guzeli prensesler
Benimde hedefim 72 olmak Ayy inş veririz yaaaHarika bi fikir bende 78 diyorum kuzum
Süpersin canım tebrikler
inşallah tatlım Allah gönlüne göre versin. Çok skr bana nasip oldu isteyen herkese de olsun.
regl önce arti çıkmaktan iyidir cnm
Sporsuz çok iyi canım. Tebrikler
Harikasın valla tebrik ederim.
Inşallah kaptanım haftaya hedef 74
inşallah ablacim insallah
olsun cnm haftaya güzel gidecek inş.
Tebrikler cnm gayet guzel
amin cnm amin.. "kizini besleyememissin kendini beslemissin" diyemesin kimse. Ikimizde çıtır çıtır gezelim
Benim hedefim 70 olsun o zaman canım yani 5.9 kilo gitmesi gerekiyor. Hadi insallah
INSALLAH kuzum ya benim gönlümden gecen 76 ama kuzu okadar dusememki dimj ortimBenimde hedefim 72 olmak Ayy inş veririz yaaa
Canim Ortimsin benimmm cok seviyoyum seni teşekkür ederimAynen kaptanım çok doğru soylemissin :)
Miraycim canım ortimm yardimciligin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?