Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlı cumalar canımm bildiğim kadarıyla kontrol ettim listeniz doğru ...yeni haftada daha bol eksileriniz olsun inşallahh kardeş takımımız

İnşallah cnm tşk ederim izinden dönen üye işleminden dolayı emin olamadım başkalarının bakmasında fayda var :)

İnşallah cnm tşk ederim izinden dönen üye işleminden dolayı emin olamadım başkalarının bakmasında fayda var :)

haklısın tatlım bende olsam bi acaba derdim ama ekstrem durum olduğunu belirtmişsin zaten normalde artı ile dönemiyor ama karar defterindeki ekstremm durumlarında sorun yok bence doğru liste

tamam canım anladım

çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallahh ..Rabbim tez zamanda şifalar nasip eylesin inşallahh
Sağol canım.

Hayirdir canim nesi var Allah hayirli sifalar versin
Amin inşallah.

yeni kaptan yardımcılarım
eliya
zamannn35
_Masalim_

liste yapmayı bilen var mı kızlar aranızdan
bilmiyorum sanırım bakıp tahmin yürüttüm ama tam bilmek lazım.

ALLAH şifa versin kuzum hayrola neyi var
Sağol canım.

noldu cnm neyi var
Babam KOAH hastası 30 yıl sigara içtiği için 2 yıldır da gece maskeyle uyuyor. Dün yine dr una götürdük ateş ve öksürük şikayetiyle filmlere baktı zatürre geçirmişsin ve veremden şüphelendi tomografi çektirdik dün apar topar acil olduğu için çarşamba cikicak sonuç lar ve ben deli gibi dolaniyorum ortalıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…