- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.601
hayırlı cumalar canımm bildiğim kadarıyla kontrol ettim listeniz doğru ...yeni haftada daha bol eksileriniz olsun inşallahh kardeş takımımız
Doğru tatlım liste
oranı %0.4 demek istedim bebişimYok kuzum 76.2-75.9
0.393 canım 0.395olsa 0.4 e yuvarlardikoranı %0.4 demek istedim bebişim
tamam canım anladım0.393 canım 0.395olsa 0.4 e yuvarlardik
çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallahh ..Rabbim tez zamanda şifalar nasip eylesin inşallahhKizlar babam hastahiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Hayirdir canim nesi var Allah hayirli sifalar versinKizlar babam hastahiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Tşk ederim cnm :)
ALLAH şifa versin kuzum hayrola neyi varKizlar babam hastahiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Canim ben bilmiyorum
İnşallah cnm tşk ederim izinden dönen üye işleminden dolayı emin olamadım başkalarının bakmasında fayda var :)
Canim ben bilmiyorum
Kizlar babam hastahiç iyi hissetmiyorum kendimi.
bende bilmiyorum canım
Canim ben bilmiyorum
bende bilmiyorum canım
Simdi atabilirsin kuzumtatlım sana mesaj gönderemiyorum onu ayarlarmısın lütfen
Simdi atabilirsin kuzum
Sağol canım.tamam canım anladım
çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallahh ..Rabbim tez zamanda şifalar nasip eylesin inşallahh
Amin inşallah.Hayirdir canim nesi var Allah hayirli sifalar versin
bilmiyorum sanırım bakıp tahmin yürüttüm ama tam bilmek lazım.
Sağol canım.ALLAH şifa versin kuzum hayrola neyi var
Babam KOAH hastası 30 yıl sigara içtiği için 2 yıldır da gece maskeyle uyuyor. Dün yine dr una götürdük ateş ve öksürük şikayetiyle filmlere baktı zatürre geçirmişsin ve veremden şüphelendi tomografi çektirdik dün apar topar acil olduğu için çarşamba cikicak sonuç lar ve ben deli gibi dolaniyorum ortalıkta.noldu cnm neyi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?