- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.981
Cnm alt tarafta alıntılı ıle cevap ver var ya onun yanında bı konusma baloncugu daha var onu tıkladıgında ustunde bı tık olusacak .Hangı yazıdan alıntı yapmak ıstıyorsan onları tıkletım asagıdan normal bı sekılde konuya cvp ver de zaten cıkıyor yazılar alt alta aralarına cvplarını yaz.İnş anlata bılmısımdır.Bende bılmıyordum gecen gun kurcalarken buldum
Gelecekleri parlak baya
öyle yapimm demi..:26:Delimisin sen 95 ten baslat tabı moral olur sana en azından verdıgını gorursun.Ben bıle cızelgemı gordugumde ben mı verdım bu kıloları dıyorum.
evet ortim greenwood ...hiçbişeye faydası yok bence..burdan tek tek cevap vereyimöle herkesten alıntı yapıp cevaplamasını bilmiyorum
ortimm dün zeytinyağı içmiştim ya ben o çok iyi geldi bimden aldığın çayın adı greenwood mu bide onda sinameki var ya baya etkisi oluyo ama sabah aç karnına bende bi işe yaramadı ama arkadşıma söledim tuvaletten gelemiyo 3 gündür:
ortim bide bence değiştime çizelgeni o 2 kiloyu görmezden gelki hiç kilo vermemiş gibi olur dahada kuvvetli devam edersin.Bende 89 dan düştüm ama değiştirmem geçmişte hiç vermemiş gibi yeni baştan başlamış gibi oluyo
:
ay bayıldımmmmmm...
bu hafta anladıgım kadarıyla kımse dogru durust kılo verememiş bende dahıl vucudun duraklama donemı herhalde neyse
halıme abla diyet yaptıgın halde veremıyason belkı kullandıgın ilaçlardan olabılırmı dr haberı vermı bu ilaçlardan??????????
diyetisyene söyledim bundan sonra zor verirsin dedi ama ilaçlarımı bırakamam tedavim yarım kalır 3 ay olucak
[B .!.:evet ortim greenwood ...hiçbişeye faydası yok bence..çizelgeni değişmemi diyosun..şimdi kararsız kaldım..:26:[/B]
abla peki depresyon haplarını neden kullanıyosun peki çok özel olmazsabıraksan ne olurki
kız oldugum için baba sevgisi aclıgı annem oldugu halde sevgisizligi kocamın kilolarımla ikide bir dalga geçmesi kızlarımı okutum diye bana kötü bişey yapmış gibi milletin tavırları ikizleri büyütürken tek başıma büyütmem bekarken baktıgım 2 kaynımların benim yuvamı yıkmaya kalkışmaları ikizlere hamileyken eşime çamaşır makinası al dedim diye evde kavga çıktı eşim kardeşlerinin doldurmasıyla 3 ay konuşmadı.ailem kızları bırak gel dedi ben balkonlarda sabahladım 3 ay aglayarak sonra hamile oldugumu ögrendim kaynanam demişki mahsuz hamileyim diyoki biz boşamıyalım bunlar bende şimdi hastalık olarak çıktı ufacık birşeyde aglarım ama nerde olursam farketmiyo bazen yolda bazen toplulukta işte böyle arkadaşımkafanı şişirdim kusura bakma
kız oldugum için baba sevgisi aclıgı annem oldugu halde sevgisizligi kocamın kilolarımla ikide bir dalga geçmesi kızlarımı okutum diye bana kötü bişey yapmış gibi milletin tavırları ikizleri büyütürken tek başıma büyütmem bekarken baktıgım 2 kaynımların benim yuvamı yıkmaya kalkışmaları ikizlere hamileyken eşime çamaşır makinası al dedim diye evde kavga çıktı eşim kardeşlerinin doldurmasıyla 3 ay konuşmadı.ailem kızları bırak gel dedi ben balkonlarda sabahladım 3 ay aglayarak sonra hamile oldugumu ögrendim kaynanam demişki mahsuz hamileyim diyoki biz boşamıyalım bunlar bende şimdi hastalık olarak çıktı ufacık birşeyde aglarım ama nerde olursam farketmiyo bazen yolda bazen toplulukta işte böyle arkadaşımkafanı şişirdim kusura bakma
Ya kızlar su su olayını cozemedım ben hala bugun ıctıgım su daha 1 lıtreyı bulmamıstır.Susaycak hararet yapcak bısey yemıyoruz kı susayalım...Offf bi akıl verın bana... 300ml bardagım var onunla 10 defa ıcmam lazım
kizlar bu arada ben bu sabah gene 79 ciktim tek yaptigim kacamak gecen pazar gunuydu sonra cok dikkat ettim ama bugun yarin hasta olucam alyansim bile olmuyor cok sistim ondan herhalde.
kaptanim bende bahaneler tukenmez uzulerek bildiriyorumki ben hala 79um.
canım ben daha 12 olmadan 2 lt içiyorum 1 lt pet şişem var onu masamdan hiç ayırmıyorum 2 sefer dolduruyorum onu 3 bardak içince bitiyo ama bardağım hep aynıdır hiç değişmemsabah kalkarkalkmaz içtiğim 2 bardak ve işe gelince içtiğim 2 bardak suyla içtiğim süt yeşilçay vs lerler de 3 lt yakın sıvı tüketmiş oluyorum bide tabi evde içtiklerim var şekerim olduğu için sabah akşam ilaç almak zorundayım bide o sular var ama asıl şunu söyleyeyim bunca suya rağmen hararet yapacak bişey yememiş olsam da su die çıldırıyorum içtikçe içesim geliyo belkide bi süre sonra alışkanlık yapıyo ben gece helaya gitmeye üşenirken su içmek için bi çırpıda kalkıyorum geceleri ve gece yatmadan içilen bi bardak su gece vücut uyurken çok fazla faydalı olurmuş.
sen ne guzel alıskanlık halıne getırmıssın ben daha getıremedım bu saat olmus anca 3 bardak ıcebıldım.bazen akşam oluyor hıc su ıcmedıgımı bılıyorum. Benım bu ıse bı care uretmem gerek
bak şöylede yapabilirsin sizin memlekette kesin bim vardır dimiorda 500 ml sular 20 krş hergün 5 tane alırsın günde 1 tl eder totalda 2,5 lt su bunuda günde 5 vakite ayırırsın mesela 2 saatte bir 2 seferde içersin. hem para vermiş olduğun için içersin hemde kolay kolay içer birden yüklenmemiş olursun zaten zamanla alışırsın
duyguzeynocum hepimizin kiloları yarışma sonucunu nasıl etkiler bilemiyorum ama bu hafta olmazsa haftaya vermiş olursun inş samimiyetine inanıyorum kaçamak yapmadığna dainş regl olursunda rahatlarsın ben çok iyi bilirim o sıkıntıyı [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?