Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

heee anladım yaa günlerdir orayı tıklıyorum tik işareti geliyo bi halt olmadı die o işareti kaldırıp yazıyorumsağol cnm

Delimisin sen 95 ten baslat tabı moral olur sana en azından verdıgını gorursun.Ben bıle cızelgemı gordugumde ben mı verdım bu kıloları dıyorum.
öyle yapimm demi..:26:

evet ortim greenwood ...hiçbişeye faydası yok bence..çizelgeni değişmemi diyosun..şimdi kararsız kaldım..:26:

Eki Görüntüle 173455

ayyy deli oldum şunlara baksanıza ya
ay bayıldımmmmmm...

Son düzenleyen: Moderatör:

diyetisyene söyledim bundan sonra zor verirsin dedi ama ilaçlarımı bırakamam tedavim yarım kalır 3 ay olucak

[B .!.:
evet ortim greenwood ...hiçbişeye faydası yok bence..çizelgeni değişmemi diyosun..şimdi kararsız kaldım..:26:[/B]

bence düzeltme tabi sen bilirsin ama sonuçta o kiloları yoktan sayıyorum ben.
buraya başladığım kilomu dikkate alıyorum ki en baştan başlamış olayım rahat davranmayayım die

abla peki depresyon haplarını neden kullanıyosun peki çok özel olmazsabıraksan ne olurki

kız oldugum için baba sevgisi aclıgı annem oldugu halde sevgisizligi kocamın kilolarımla ikide bir dalga geçmesi kızlarımı okutum diye bana kötü bişey yapmış gibi milletin tavırları ikizleri büyütürken tek başıma büyütmem bekarken baktıgım 2 kaynımların benim yuvamı yıkmaya kalkışmaları ikizlere hamileyken eşime çamaşır makinası al dedim diye evde kavga çıktı eşim kardeşlerinin doldurmasıyla 3 ay konuşmadı.ailem kızları bırak gel dedi ben balkonlarda sabahladım 3 ay aglayarak sonra hamile oldugumu ögrendim kaynanam demişki mahsuz hamileyim diyoki biz boşamıyalım bunlar bende şimdi hastalık olarak çıktı ufacık birşeyde aglarım ama nerde olursam farketmiyo bazen yolda bazen toplulukta işte böyle arkadaşımkafanı şişirdim kusura bakma

abla sen kendinle gurur duy , hic aglama uzulme bak ne guzel kimseye kulak asmamissin kizlarini okutuyorsun. bunu herkes basaramaz tepkilerle siner kalir. kizlarin ilerde okuyarak en guzel cevabi verecekler onlara biraz daha sabir.

her erkekte ailesinin doldurmasina geliyo analar ogullarini iyi taniyor , ben esime oyle guvenirdimki oyle arkamdaydiki esimin ailesi bole etrafimda pervaneydi onun korkusuna, asla laf dedirtmezdi deselerde bana yansimazdi hic ta kiiii dogum icin kaynanam bize gelip 2 ay kalinca ne yapti etti esimi degistirdi,bana cikismalari oldu. bende cok sey yasadim sonra duzeldi cok sukur ama o iki ay kabus gibiydi. yani diyecegim sen esinin doldurulmasina takma cogu oyle zaten.....

haklisin bir yerden sonra en ufak bir yuk bile insana agir gelir. annem hep der bir peceteyi omur boyu elinde tasiyabilirmisin , once evet cok hafif ne olacak tasirim dersin ama tasiyamazsin diye.

dua edelim rabbim ne eylerse guzel eyler , bu cektiklerin gunahlarina kefaret olur insallah. kizlarin buyuyp mesleklerini eline aldiklarindada cektiklerime degdi diyeceksin insallah.

kizlar bu arada ben bu sabah gene 79 ciktim tek yaptigim kacamak gecen pazar gunuydu sonra cok dikkat ettim ama bugun yarin hasta olucam alyansim bile olmuyor cok sistim ondan herhalde.

kaptanim bende bahaneler tukenmez uzulerek bildiriyorumki ben hala 79um.

ablam estafurullah ne demek kafa şişirmek keşke elimden bu forumdaki paylaştıkalrımızdan daha fazla bişeyler gelsede yapabilsem.sen hiç düşünme bundan sonrasını hak var,adalet var,ahiret var.sen sadece ALLAH a sevket,ben birinden kötülük gördüğümde hep şeytana havale ederim,ederimki RABBİM in merhameti sonsuz illa merhamet eder diye ama şeytan sevinir iyice kötü ederki MEVLAM dan bulsun diye.sen şimdi sağlıklı olacaksın sana yapılan onca şeye iyi olmakla güçlü olmakla karşılık vereceksin.sağlıklı olacaksınki çocuklarında hayırlı insanlar olsunlar.üzülmeye değmez bak sen sağlığından olmuşsun sen şimdi etrafında seni üzenlere cevaben kilolarını ver güzelce dik dur kimseye prim verme hep kendin için yap bunları ama onlarda utanacaklar bak görürsün.üzülme sakın evlatların sağlıklı yanındalar daha ne olsun dimi.

Ya kızlar su su olayını cozemedım ben hala bugun ıctıgım su daha 1 lıtreyı bulmamıstır.Susaycak hararet yapcak bısey yemıyoruz kı susayalım...Offf bi akıl verın bana... 300ml bardagım var onunla 10 defa ıcmam lazım

canım ben daha 12 olmadan 2 lt içiyorum 1 lt pet şişem var onu masamdan hiç ayırmıyorum 2 sefer dolduruyorum onu 3 bardak içince bitiyo ama bardağım hep aynıdır hiç değişmemsabah kalkarkalkmaz içtiğim 2 bardak ve işe gelince içtiğim 2 bardak suyla içtiğim süt yeşilçay vs lerler de 3 lt yakın sıvı tüketmiş oluyorum bide tabi evde içtiklerim var şekerim olduğu için sabah akşam ilaç almak zorundayım bide o sular varama asıl şunu söyleyeyim bunca suya rağmen hararet yapacak bişey yememiş olsam da su die çıldırıyorum içtikçe içesim geliyo belkide bi süre sonra alışkanlık yapıyo ben gece helaya gitmeye üşenirkensu içmek için bi çırpıda kalkıyorum gecelerive gece yatmadan içilen bi bardak su gece vücut uyurken çok fazla faydalı olurmuş.

kizlar hafiftarif.com sitesine girin bi bayanin cok guzel oykusu var , tavsiye ederim.

bugunde ben kizimi doktor kontrolune goturecegim icin okula gitmedim evdeyim ama burada kimse yok:)

duyguzeynocum hepimizin kiloları yarışma sonucunu nasıl etkiler bilemiyorum ama bu hafta olmazsa haftaya vermiş olursun inş samimiyetine inanıyorum kaçamak yapmadığna dainş regl olursunda rahatlarsın ben çok iyi bilirim o sıkıntıyı

Sen ne guzel alıskanlık halıne getırmıssın ben daha getıremedım bu saat olmus anca 3 bardak ıcebıldım.Bazen akşam oluyor hıc su ıcmedıgımı bılıyorum. Benım bu ıse bı care uretmem gerek

bak şöylede yapabilirsin sizin memlekette kesin bim vardır dimiorda 500 ml sular 20 krşhergün 5 tane alırsın günde 1 tl eder totalda 2,5 lt subunuda günde 5 vakite ayırırsın mesela 2 saatte bir 2 seferde içersin.hem para vermiş olduğun için içersin hemde kolay kolay içer birden yüklenmemiş olursun zaten zamanla alışırsın

aaaaa süpermiş evt var bim hemde ıs yerıne cok yakın ooo harıkasın demetim yaa dizerim masama gozumun onune unutma sansım olmaz bu durumda

tesekkur ederim ya siz boyle anlayisli yaklastikca ben kendimi cok daha fazla sorumlu hissediyoum grubumuza karsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…