- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.961
yarın için heyecan bastı benisizde durumlar nasıl:44:
çok fena cnm yaa bende heycanlıyım hemde cok
sabah menüm
1 kupa sıcak su + limon
peynirli sand. (kepekli ekmek)
1 kupa yeşil çay
şimdilik böyle bakalım öglen nasıl olacak
bende çok az vermişim ..yarım kilocuk kadar..ama ben bu hafta hiçç spor yapamadım..yarın için heyecan bastı benisizde durumlar nasıl:44:
oy oy oyy...canım ortim benim...yüce insan, mümtaz şahsiyetnazlıyım bentaraf olursan torpil konusunda düşünürüm sölim ortaamm
mısırı çıkarsan daha iyi olur canım..TARİFİ;
Malzemeler
5 Adet orta büyüklükte mantar
1 Adet sivri biber
1 Adet taze soğan (ince doğranmış)
3 Adet kiraz domates (ortadan ikiye ayrılmış)
1 Tatlı kaşığı tanelenmiş mısır
1 Tatlı kaşığı z.yağı
1 Adet limon suyu (ya da bir tatlı kaşığı sirke)
1 Çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
Tuz
Karabiber
Yapılışı :
:
aynı anda yemek yapıp, bebek bakıp, ders çalıştırıp,sizede laf yetiştirebilen bulunmaz insanın adı:hoppidicik..kendi kendime kupa veriyorum bugün....
mısırı çıkarsan daha iyi olur canım..
cnm sand. Domates yeşillik filanda koy daha lezzetli oluyoöğlende verdiğim salata tarifinden yapabilirsin yemede yanında yat
bende diyorum ki evde dğilde çalışıyor olsam kaçamak yapmam daha çabuk kilo veririm ..ama çalışanlarında bu "ne yemek yicem" sorunu var işte..evde hiç değilse kendi istediklerimi pişiriyorum..Cnm malesef iş yerınde mutfak yok olsa neler yapıcam ben ama yok işte buz dolabı bıle yok.Annecım saolsun aksamdan hazırlıyo sand yanınada 1 domates koyuyo bazen salatalıkta ılave edıyor.(Şimdi tam mevsımı deıl yaa yememı ıstemıyor pek.Sabah onla ıdare edıyorum.
Şimdiden düşünmeye başladım walla öglen ne yapıcam die.Gene herbilefe mamaya talım anlasılan.
bende diyorum ki evde dğilde çalışıyor olsam kaçamak yapmam daha çabuk kilo veririm ..ama çalışanlarında bu "ne yemek yicem" sorunu var işte..evde hiç değilse kendi istediklerimi pişiriyorum..
kızlar ben diyetime başladığımda 95 tim..takıma 93 ile dahil oldum..tickerımı 95 ten başlatayım değilmi..?
Delimisin sen 95 ten baslat tabı moral olur sana en azından verdıgını gorursun.Ben bıle cızelgemı gordugumde ben mı verdım bu kıloları dıyorum.
burdan tek tek cevap vereyimöle herkesten alıntı yapıp cevaplamasını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?