Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

TARİFİ;
Malzemeler

5 Adet orta büyüklükte mantar
1 Adet sivri biber
1 Adet taze soğan (ince doğranmış)
3 Adet kiraz domates (ortadan ikiye ayrılmış)
1 Tatlı kaşığı tanelenmiş mısır
1 Tatlı kaşığı z.yağı
1 Adet limon suyu (ya da bir tatlı kaşığı sirke)
1 Çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
Tuz
Karabiber

Yapılışı :

Temizlediğiniz mantarları bir su bardağı limonlu su ile orta dirilikte haşlayın
Soğuduktan sonra ince ince kıyın
Servis tabağının içerisinde diğer malzemeler ile karıştırın
Kiraz domatesler ile süsleyerek servis yapın

YAPICAM BUNU

çok fena cnm yaa bende heycanlıyım hemde cok

sabah menüm

1 kupa sıcak su + limon

peynirli sand. (kepekli ekmek)

1 kupa yeşil çay

şimdilik böyle bakalım öglen nasıl olacak

cnm sand. Domates yeşillik filanda koy daha lezzetli oluyoöğlende verdiğim salata tarifinden yapabilirsinyemede yanında yat

yarın için heyecan bastı benisizde durumlar nasıl:44:
bende çok az vermişim ..yarım kilocuk kadar..ama ben bu hafta hiçç spor yapamadım..

nazlıyım ben taraf olursan torpil konusunda düşünürüm sölimortaamm
oy oy oyy...canım ortim benim...yüce insan, mümtaz şahsiyet....ne demiş eşin ölee sana...onun ağzına acı biber sür...senin gibisini 40 yıl arasa bulamaz..(abarttım mı ne?)

mısırı çıkarsan daha iyi olur canım..

aynı anda yemek yapıp, bebek bakıp, ders çalıştırıp,sizede laf yetiştirebilen bulunmaz insanın adı:hoppidicik..kendi kendime kupa veriyorum bugün....

mısırı çıkarsan daha iyi olur canım..

mısır zaten bana yasak:26::26::26:ama tarifte yazıyo die başkalarıda yapar belki die ama ben koymıycambide bundan sonra çok yer kaplamazsa yediğim yemeklerin resimlerini koymayı düşünüyorum her zaman olmazda ekleyebildiklerimi ekliycem inş.

şimdi mesela hem wc sorunu için hemde değişiklik olsun die aradaki 2 porsiyon meyvemi püre yapıcam elma bide portakal yapıcam inş.Fang nin eklediği o yazıyı okudum ordan geldi aklıma ve gerçekten taktir ettim bi sene de verdiği kilolar ve azmi çok hoşuma gitti.Bi çok şeyde de çok haklı ve mantıklı.

ortim o wc sorunu bendede hasıl oldu yaa...bim den aldım form çayını ama banamısın demedi...yarın kilo bildirimine kadar fazlalıklarımdan kurtulurum inşallah..:18:

cnm sand. Domates yeşillik filanda koy daha lezzetli oluyoöğlende verdiğim salata tarifinden yapabilirsinyemede yanında yat

Cnm malesef iş yerınde mutfak yok olsa neler yapıcam ben ama yok işte buz dolabı bıle yok.Annecım saolsun aksamdan hazırlıyo sand yanınada 1 domates koyuyo bazen salatalıkta ılave edıyor.(Şimdi tam mevsımı deıl yaa yememı ıstemıyor pek.Sabah onla ıdare edıyorum.

Şimdiden düşünmeye başladım walla öglen ne yapıcam die.Gene herbilefe mamaya talım anlasılan.

kızlar ben diyetime başladığımda 95 tim..takıma 93 ile dahil oldum..tickerımı 95 ten başlatayım değilmi..?

bende diyorum ki evde dğilde çalışıyor olsam kaçamak yapmam daha çabuk kilo veririm ..ama çalışanlarında bu "ne yemek yicem" sorunu var işte..evde hiç değilse kendi istediklerimi pişiriyorum..

bende diyorum ki evde dğilde çalışıyor olsam kaçamak yapmam daha çabuk kilo veririm ..ama çalışanlarında bu "ne yemek yicem" sorunu var işte..evde hiç değilse kendi istediklerimi pişiriyorum..

Aslında mutfak olsa hıc sorun olmaz evden getırdıgın bıseylerı ısıtırsın yada dolaba koyarsın bıseyler yaparsın hıc olmadı bı corba pısırırsın.Mutfaksız cok zor oluyo.Ama sımdı baskıya basladım.En azından büro tipi dolaplardan alıdırıcam.İçine hiç deilse domates salatalık koyarım lımonlu su ıcıyorum ben hergun lımonlar dısarda curuyor onları koyarım.Yaz gelıo karpuz kavun koyarım.Öğlenleri karpuzla geçiştiririm.Meyve koyarım elma üzüm şeftali.En azından bahanem kalmaz.Dediğin gibi ne yicem derdinden cok strese grip pizza sipariş ettiğim oldu Çok dertliyim bu konuda çookkk :84:

bu hafta anladıgım kadarıyla kımse dogru durust kılo verememiş bende dahıl vucudun duraklama donemı herhalde neyse
halıme abla diyet yaptıgın halde veremıyason belkı kullandıgın ilaçlardan olabılırmı dr haberı vermı bu ilaçlardan??????????

wcsorunu bende var ama gıdım gıdım da olsa yapıyorum çok şükür ya bı akrabımızdan duymuştum kuru inciri kaynatıp kızına içirıyodu kabızlık için faydasını görmüştü

Delimisin sen 95 ten baslat tabı moral olur sana en azından verdıgını gorursun.Ben bıle cızelgemı gordugumde ben mı verdım bu kıloları dıyorum.

burdan tek tek cevap vereyimöle herkesten alıntı yapıp cevaplamasını bilmiyorum
ortimm dün zeytinyağı içmiştim ya ben o çok iyi geldi bimden aldığın çayın adı greenwood mu bide onda sinameki var ya baya etkisi oluyo ama sabah aç karnına bende bi işe yaramadı ama arkadşıma söledim tuvaletten gelemiyo 3 gündür

murs cnm sende sefer tası gibi bişey al akşamdan haşla sebzeleri küçük bide yoğurt al yanına ohh ne güzell bahanen kalmamış olur:76:

ortim bide bence değiştime çizelgeni o 2 kiloyu görmezden gelki hiç kilo vermemiş gibi olur dahada kuvvetli devam edersin.Bende 89 dan düştüm ama değiştirmem geçmişte hiç vermemiş gibi yeni baştan başlamış gibi oluyo

soffty sende hoş geldin cnm inciri hiç duymamıştım sanada has zeytinyağını tavsiye ediyorum

burdan tek tek cevap vereyimöle herkesten alıntı yapıp cevaplamasını bilmiyorum

Cnm alt tarafta alıntılı ıle cevap ver var ya onun yanında bı konusma baloncugu daha var onu tıkladıgında ustunde bı tık olusacak .Hangı yazıdan alıntı yapmak ıstıyorsan onları tıkletım asagıdan normal bı sekılde konuya cvp ver de zaten cıkıyor yazılar alt alta aralarına cvplarını yaz.İnş anlata bılmısımdır.Bende bılmıyordum gecen gun kurcalarken buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…