Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dimi ya tatli yesem demekki arti bile cikicam 300gram nedir arkadas 2 haftada cok kizdm kendimeee

Sağol bebek.

okuyormusun tatlım.

Dayimgil bizde iftarda ve 1 tepsi baklava getirmisler napicam ben ya uffff
sakin uzak dur o Tepsiden

Ben tanışmak için geldim
Merhaba betulcum oncelikle bu sirin takima hosgeldin yasin kucuk olmasi bizi etkilemzki canim sonucta hepimi ayni amaclar icin burdayiz sende grubumuzun en genc kizi olursun nolcekkiben merve 28 yasindayim 3 yasinda oglum var 1aydr bu güzel takim arkadaslarimla yaklasik 5 kilo verdim sende verirsin hatta bizden daha kolay verirsin rahat ol canim

Kızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Estagfullah kuzummmm cok.gecmis olsunnn senin ayagin esinin bileği hersey ust uste gelmis cok gecmis olsun kuzum

Super kilo vermissin balim tebrik ederim

Pilavı ve yulaflı da olsa kurabiyeyi çıkarırsak güzel :))
Baklava ve güllacı da bırak ihtiyacı olan yesin sen değil :)

Oncelikle afiyet olsun menun biraz karmasik olmus gecmislere donup ornek menu yazilimina bak canm suyu en son kac litre ictiysen oyle yaz bardak hesabi yapma yani canm sabah ve ogle cok az olmus bence protein yok sen gelisim cagindasin birazdaha duzgun beslen sekerim aksamda kurabiye ciss olmus.ay ne konustum diyetisyen gibi hissettim kendimi

Eh tabi konuşcan :) bildiklerini söyliceksin

Ben bide güllaç yedim 300-400 kalorilik bir spor yapip yatışa geçicem.Eee madem gömdük gulllaci,pilavi,kurabiyeyi yapicaz sporumuzuda ne yapabilirim spor olarak ?? Yardimci olursan sevinirim elif ablacim (yuruyus yapamam maalesef evden disari cikamiyorum suan gec oldu biraz)

Kızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Gecmis olsun canim Allah beterinden sakinsin..kiloda iyi vermissin tebrikler tatlim

Can'ım güllaç olmamış
Spor olarak Leslie yapabilirsin plates yapabilirsin evde de yapılabilecek şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…