- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.521
Dimi ya tatli yesem demekki arti bile cikicam 300gram nedir arkadas 2 haftada cok kizdm kendimeeeEvet canım regl den olabilir kılonda az yağ kalmadı Zeyno sende ondan da olabilir ama bence çok güzel.
Tebrikler canım az oksun yağdan olsun gunde 2 kez leslie yapsan olmazmi
Emine kız harikasın tebrik koyuyorum sana maşallah
Az DAHA TATLİYİ GOTURUYODUN mideye HANFENDİ SANA Patates İ VE PİDEYİ BİR SONRAKİ EMRE KADAR YASAKLADİM
pide den pide den
Suppersin elif yaa hadi koy koy catlicam kizzKizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
Sağol bebek.Ayyy tebrikler
okuyormusun tatlım.Ben Betül .16 yaşındayım .Ya umarım sizin için sorun olmaz ablalarım Sonuçta 18 olmama 2 sene var değil mi ?
Yaşım konusunda çok fazla tereddütteyim Nolur beni böyle kabul edin Boyum 160 kilom 62 hedef kilom 52 vermem gereken 10 kilo var .Sizi seviyorum
sakin uzak dur o TepsidenDayimgil bizde iftarda ve 1 tepsi baklava getirmisler napicam ben ya uffff
Merhaba
Ben tanışmak için geldim
Merhaba betulcum oncelikle bu sirin takima hosgeldinBen Betül .16 yaşındayım .Ya umarım sizin için sorun olmaz ablalarım Sonuçta 18 olmama 2 sene var değil mi ?
Yaşım konusunda çok fazla tereddütteyim Nolur beni böyle kabul edin Boyum 160 kilom 62 hedef kilom 52 vermem gereken 10 kilo var .Sizi seviyorum
Yemiceksin olcek bitcekDayimgil bizde iftarda ve 1 tepsi baklava getirmisler napicam ben ya uffff
Kızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
@narcicegi-21 canim sen bldrmde buluncakmisin
Estagfullah kuzummmm cok.gecmis olsunnn senin ayagin esinin bileği hersey ust uste gelmis cok gecmis olsun kuzumKızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Bi patates bana cok seye mâl oluyoms onu anlamis oldum kaptanim bundan sonra tobe yemem
Peki kuzumHayır Can'ım izinde olan üyelerin ya da ayrılan üyeler bildirimde bulunma Zorunlulyğu yok
Yediklerim
Sabah:
1 adet yeşil elma
1 kepekli light ekmek (bunlar saat 12 de yendi)
3 bardak su
Öğle:
1 bardak su + 1bardak yeşil çay (13.10)
1 elma + 1 bardak su (13.52)
2 bardak su (14.33 - 14.44)
İkindi:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek k. taze fasulye
Akşam (iftar):
5 yemek kaşığı komposto
1 kase tavuk çorbası
4 yemek k. pirinç pilavı
4 tane yulaflı kurabiye
Spor henüz yapmadım yapınca onuda yazarım.Sanki bugün biraz fazla kaçtı gibi.Yorumlayın lütfen.Yarın böyle olmayacak inşallah
Önemli Not:Baklava ve güllaç bana beni ye der gibi bakıyorlar napıcam beennn(((
Oncelikle afiyet olsun menun biraz karmasik olmus gecmislere donup ornek menu yazilimina bak canm suyu en son kac litre ictiysen oyle yaz bardak hesabi yapma yani canm sabah ve ogle cok az olmus bence protein yok sen gelisim cagindasin birazdaha duzgun beslen sekerim aksamda kurabiye ciss olmus.ay ne konustum diyetisyen gibi hissettim kendimiYediklerim
Sabah:
1 adet yeşil elma
1 kepekli light ekmek (bunlar saat 12 de yendi)
3 bardak su
Öğle:
1 bardak su + 1bardak yeşil çay (13.10)
1 elma + 1 bardak su (13.52)
2 bardak su (14.33 - 14.44)
İkindi:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek k. taze fasulye
Akşam (iftar):
5 yemek kaşığı komposto
1 kase tavuk çorbası
4 yemek k. pirinç pilavı
4 tane yulaflı kurabiye
Spor henüz yapmadım yapınca onuda yazarım.Sanki bugün biraz fazla kaçtı gibi.Yorumlayın lütfen.Yarın böyle olmayacak inşallah
Önemli Not:Baklava ve güllaç bana beni ye der gibi bakıyorlar napıcam beennn(((
Oncelikle afiyet olsun menun biraz karmasik olmus gecmislere donup ornek menu yazilimina bak canm suyu en son kac litre ictiysen oyle yaz bardak hesabi yapma yani canm sabah ve ogle cok az olmus bence protein yok sen gelisim cagindasin birazdaha duzgun beslen sekerim aksamda kurabiye ciss olmus.ay ne konustum diyetisyen gibi hissettim kendimi
Ben bide güllaç yedim 300-400 kalorilik bir spor yapip yatışa geçicem.Eee madem gömdük gulllaci,pilavi,kurabiyeyi yapicaz sporumuzuda ne yapabilirim spor olarak ?? Yardimci olursan sevinirim elif ablacim (yuruyus yapamam maalesef evden disari cikamiyorum suan gec oldu biraz)Yemiycek sin tatlım bu kadar basit sende onlara onları yemiycek missin gibi bak. Ben Elif hos geldin Betül Cum. Kısa sürede verirsin katılım sağlarsan. Hadi hayirli olsun.
Pilav ve kurabiye cıss olmuş dikkat edersin artık.
Gecmis olsun canim Allah beterinden sakinsin..kiloda iyi vermissin tebrikler tatlimKızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Ben bide güllaç yedim 300-400 kalorilik bir spor yapip yatışa geçicem.Eee madem gömdük gulllaci,pilavi,kurabiyeyi yapicaz sporumuzuda ne yapabilirim spor olarak ?? Yardimci olursan sevinirim elif ablacim (yuruyus yapamam maalesef evden disari cikamiyorum suan gec oldu biraz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?