- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.681
Aynen kaptanim aranıza katildikca ayrilamiyorumEvet Can'ım ama ilk başlarda doğru düZgün gelmiyordun ve kilo vermen çok azdı bak şimdi ne güzel hep burdasın
Aynen kaptanim aranıza katildikca ayrilamiyorumbide o zaman lar menulerim çok kötüydü
Yaptım ortim ama ins doğru olmuşturEveeet şimdi teker teker haftalık kilo hedeflerimizi yazalım bakalım
masal3487 ---
Bayankokosh ---
eliya --- 73.5
esmazc ---
FittMiray --- gncl 82 hdf 78.5
zamannn35 ---
KumraL_KrakeR ---
ayeyldz ---
Poniponna ---
Burcugncy ---
Atladığım varsa altına ismini yazsın herkeste bu listeyi kopyalayıp yazsın bakalım hedeflerini
İnşallah kaptanckmm o zamanlar dikkat etseydim şimdi 70 tim kesinİşte bu şimdi hem menülerin hem kilo vermen hemde katilimin iyi bunu bekledim senden maşallah diyeyim de bozulmasın
Dogru olmus kuzum INŞALLAH hedefine ulasirsin balimmmmYaptım ortim ama ins doğru olmuştur
Uzulme kuzum yine 70 olcaksin hatta 60 olcaksinİnşallah kaptanckmm o zamanlar dikkat etseydim şimdi 70 tim kesin
İnşallah kaptanckmm o zamanlar dikkat etseydim şimdi 70 tim kesin
Ayy inşallah yaa canikommUzulme kuzum yine 70 olcaksin hatta 60 olcaksin
Aynen öyle canımm kaptanim :))Olsun zararın neresinden dönülürse kardır en sevdiğim laf:)
Ben hep diyorum bombastik menüler hep bizim buralardan kaynalanıyorSizin oralarda neymis bee orda yasayipta kilo almamak mumkunmu aceba
INSALLAH hedefimize ulasiriz balimmmmasal3487 ---
Bayankokosh ---
eliya --- gncl 77.6 hdf 73.5
esmazc ---
FittMiray --- gncl 82 hdf 78.5
zamannn35 ---
KumraL_KrakeR ---
ayeyldz ---
Poniponna ---
Burcugncy ---
Biraz zorluk çektim tabi bugün :)))Ben kebap yesem ertesi gün sürünürum yerlerde su diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?