- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.721
Haftalık değil mi liste kaptanim ben haftalik yazdim ama
Verirsin ortim sen yaa sende bu azim varken beklenir sendenHaftalik 3bucuk kilo versem abooo super olurdu
Ayy bi kebap için çekilecek dert değil :))))Biraz zorluk çektim tabi bugün :)))
Ben önce haftalik yazdım baktım miray in çok yüksek hedef dedim bayram için sanırsam 4 kilo yaptım hedefi verirmiyim acep pehhhhKuzum eliya da 77den 73 dusurmus herkez bayrama gore saniyo
İyi geceler can canSizleri şimdilik Kocaman öpüyoeum herkese iyi geceler tatlı uykular ben yatar uyurum artık
Ay çok üzüldüm ya inşallah birsey olmaz düğün üstüBu arada nişanlımın anneannesi felç geçirmiş sanırım durumu kritik demişler yarın netleşcekmiş ne olduğu düğün öncesi
Cok ŞekersinVerirsin ortim sen yaa sende bu azim varken beklenir senden
Bence sen super ilerliyosun kesin hedefindesin kuzummmmBen önce haftalik yazdım baktım miray in çok yüksek hedef dedim bayram için sanırsam 4 kilo yaptım hedefi verirmiyim acep pehhhh
Ay kotu haber geldi kuzumBu arada nişanlımın anneannesi felç geçirmiş sanırım durumu kritik demişler yarın netleşcekmiş ne olduğu düğün öncesi
Supersin ortimmmmMenum
Sahur dan önce Yoğurtlu karışımm
2 dilim kep ekmkle tost
Yarım domates
3 zeytin
Şekersiz çay
İftar
2 kaşık tarhana çorbası
2 küçük biber dolması
4 kaşık türlü
2 hurma
1 buçuk lt su
20 dk plates
Ay inşallah miray ya vermek istiyorum eşimin memleketine gidene kadar. kabak yemegi yedigim hafta güzel verdiğimi fark ettim bu hafta bol bol kabak yiycemCok Şekersinsende verirsin ortimmm
Bence sen super ilerliyosun kesin hedefindesin kuzummmm
Guzel canim afiyet olsun ekmekler beyaz sanırım onlarıda değiştir tam buğday yap on numara olsun.Hemen bildirimi ve menumu yazayım misafir vardı gec kaldım
Dun 76
Bugun75.7
Guden eksi 300
Menu
Sahur
Bi çiçek ekmek topu
Menemen
Uc dört dilim karpuz cacik
7zeytin
Iftar
Bi dili. Ekmek
Bi mangal incik 3kanat
Salata ayran
Su iki lt
Spor yok
Süper menü harikasın.Menum
Sahur dan önce Yoğurtlu karışımm
2 dilim kep ekmkle tost
Yarım domates
3 zeytin
Şekersiz çay
İftar
2 kaşık tarhana çorbası
2 küçük biber dolması
4 kaşık türlü
2 hurma
1 buçuk lt su
20 dk plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?