- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.641
Anladim canim ogretmenimTatlim ben aslen Elazigliyim ama malatyada buyudum,Elazigda da meslekten dolayi bulunuyoruz, ben ogretmenim esimde polis memuru burda.
Nisandi sanki 26 olabilirmiCanim.takima nezaman gelmistin
Halkalı sen ??Kız sen istanbulun neresindensin
@seydan94 kaptanim ayeyldz nezmaan gelmisti takima giris tarihi?
Aslinda bende yemesem olur ama esime hazirliyorum bende oturup eslik ediyorum yoksa cok tok oluyorumBen sahur yapmiyorum iftarla oruç tutuyorum yicek gram yerim yok zaten niyeyse hemen doyuyorum bu ramazan
Haha cok tatlisin sendeAnladim canim ogretmenim
Tamam kaptanim listeyi yaptim hayırlı ugurlu olsun INŞALLAH yarin sonmudda gelir tamam olur29 nisan Can'ım ama o yeni üye değil o yüzden onun yanına ben ayrıca notumu düşücem onu görürsün
Ben Duzce canim bi ara Istanbulda yasadimdaHalkalı sen ??
Gitmiyorum artik.Kapanmak uzere zaten.Ohhh misss 12 de kalkmak kadar iyisi yokOkulun yokmu senin kız 12 de kalkıyorsun.
Evet yaa bu sene bende öyleyim canım anlamadım pek ama iyi tabi ramazan da kilo vereceğimi hiç düşünmedim kaptancmmBen sahur yapmiyorum iftarla oruç tutuyorum yicek gram yerim yok zaten niyeyse hemen doyuyorum bu ramazan
Saat 9 da ayaktayim :)Takim icin herseyi yaparim benBen 12 de kalkiyorum fln yok tatlım ilk Sayfada kurallar var uyamam dersen hiç başlama takımı etkilersin ilerde, biz burda diğer takımlarla yarışıyoruz.
Iyi geceler tatli uykular canımKizlar ben yatayim sahura uyanacam malum hepinizi cok opuyorum iyi geceler
Sahura kadar uyuyacakmisiniz :) ﷼
kurabiye pilav.. ikisi de css olmuş.Yediklerim
Sabah:
1 adet yeşil elma
1 kepekli light ekmek (bunlar saat 12 de yendi)
3 bardak su
Öğle:
1 bardak su + 1bardak yeşil çay (13.10)
1 elma + 1 bardak su (13.52)
2 bardak su (14.33 - 14.44)
İkindi:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek k. taze fasulye
Akşam (iftar):
5 yemek kaşığı komposto
1 kase tavuk çorbası
4 yemek k. pirinç pilavı
4 tane yulaflı kurabiye
Spor henüz yapmadım yapınca onuda yazarım.Sanki bugün biraz fazla kaçtı gibi.Yorumlayın lütfen.Yarın böyle olmayacak inşallah
Önemli Not:Baklava ve güllaç bana beni ye der gibi bakıyorlar napıcam beennn(((
çok geçmiş olsun cnmKızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Çok güzel cnm. Afiyet olsunSahur
Peynirli Kepekli tost
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalik
Maydonoz
2 kayisi
Iftar
Yarım kase mercimek çorbası
Fırında kanat (4 adet)
1 kase cacık
1 adet hurma
Spor
30 dk bisiklet
Su 3litre
Ortimm valla bende unutmuşum listede gördüm 29 nisan mis bayagi da olmuş yaCanim takima nezaman gelmistin
Anladim kuzum bana liste tecrube oldu çözdüm işi cok tesekkur ederim yardimin icin_Masalim_ Can'ım bildirim yapmayan üyenin son kilosunu etap başlangıç kilo olarak yazıp diğer kısımlarını boş bırakman gerekiyor ve diskalifiye edip etmeme konusunda fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?