- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.761
tabiki istemek en onemli şeydi ama istememin sebebi sizin basarinizdi sizi görünce yapabilirim dedim. Sonra uyarılarıniz yorumlarınız tecrübeleriniz reçeteleriniz kahrimizi az çekmiyor sunuz Allah razı olsun mefkusum benimOlurmu bitanem
Bu başarının baş mimarı sensin
Kişinin kendi çabalamadıktan sonra çevresel etkenler biyere kadar
afiyet olsunKızlar mesajların yarısını okudum ama artık gözlerim kapaniyo. Kalanı yarın inş hemen menumu yazayım
Sahur
1 kk peynir
1 kase yoğurt
8 zeytin
Yarın dilim koy ekmegi
Iftar
1 kepçe yayla çorbası
5 kaşık Yoğurtlu ıspanak salatası
Bol salata
Su 2 litreye az kaldı spor yok
Estağfurullah bitanem hepimizden inşallahtabiki istemek en onemli şeydi ama istememin sebebi sizin basarinizdi sizi görünce yapabilirim dedim. Sonra uyarılarıniz yorumlarınız tecrübeleriniz reçeteleriniz kahrimizi az çekmiyor sunuz Allah razı olsun mefkusum benim
@FittMiray Can'ım bildirim yapmayan üyenin son kilosunu etap başlangıç kilo olarak yazıp diğer kısımlarını boş bırakman gerekiyor ve diskalifiye edip etmeme konusunda fikirlerinizi bekliyorum
Verirsin gülloş inanıyorum sana!!!Ben önce haftalik yazdım baktım miray in çok yüksek hedef dedim bayram için sanırsam 4 kilo yaptım hedefi verirmiyim acep pehhhh
Ayy ben kopyalayamadim telde nasil kopyalaniyor="]BAYRAM HEDEFLERI
masal3487 ---
Bayankokosh ---
eliya --- güncel 77.6 hedef 73.5
esmazc --- 74.8 hedef 71.9
FittMiray --- güncel 82 hedef 78.5
zamannn35 ---güncel 87 hedef 82
KumraL_KrakeR ---
ayeyldz --- güncel 76.3 hedef 72.0
Poniponna ---
Burcugncy --- guncel 69.3 hedef 65
kkmevsim5 ---
afiyet olsun canım menün çok güzelMenum
Sahur dan önce Yoğurtlu karışımm
2 dilim kep ekmkle tost
Yarım domates
3 zeytin
Şekersiz çay
İftar
2 kaşık tarhana çorbası
2 küçük biber dolması
4 kaşık türlü
2 hurma
1 buçuk lt su
20 dk plates
Allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsunBu arada nişanlımın anneannesi felç geçirmiş sanırım durumu kritik demişler yarın netleşcekmiş ne olduğu düğün öncesi
zuhalim çok sağol tatlım sana da kolay gelsin kuzumm daha sık gelmelisin buralara9.takımın azimli fıstıkları
Maşallah herkes çok güzel kilolar vermiş
Hepinizi tek tek tebrik ederim
Inşallah güzel bi derece gelir yarın
Bide Herhafta bildirim yapmayan olmasa çok daha iyi olacak
@narcicegi-21
Neclam çok geçmiş olsun bitanem
Demekki hayırlısı buymuş güzelim
Bizleride haberdar et durumdan
zamannn35
Yaseminim çok geçmiş olsun Cnm
Inşallah çabuk iyileşir Eşin
@seydan94
Şeydam düğün öncesi inşallah kötü bişey olmaz Cnm Geçmiş olsun Tatlım
aynen canım bende oku oku bitiremedim valla ..menün gayet güzel afiyet olsunGunaydin kizlar ay ne o ole oku oku bitmedi valla gecmis
Kizima kaynanam baktigi icin gunum cok bolunuo kizlar eve geliyorum kizimi uyutuyorum dinleniyorum sonra yemege girisiyorum. Sut izninden dolayi erken geliyorum. Sonra kizimla biz yiyoruz bide kaynanama iftar derdi cikio o arada kizin uyku saati gelio filan yogun gecio cok
Gelelim menuye
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tam bugday ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
2 parca firinda tavuk
5 tane kayisi
Ara 16.30
1 sutlu nescafe
Aksam 18.00
1 kase tarhana corba
5 yk taze fasulye
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
maşallahh 6 lı kilolara geçmişsin gözün aydın canımKilo bildirimi
Pazartesi 70.3
Cuma 69.3
Fark -1 kilo
günaydın canımmGunaydin kizlar
ben seninkini yazıp paylaşayım canım yapamıyorsan teldenAyy ben kopyalayamadim telde nasil kopyalaniyor
Alıntıla yaz ben eklerimAyy ben kopyalayamadim telde nasil kopyalaniyor
Valla sana zahmet cok iyi olur canim suanki kilom 59.2 hedef kilom 56:)ben seninkini yazıp paylaşayım canım yapamıyorsan telden
Ay inşallah miray ya vermek istiyorum eşimin memleketine gidene kadar. kabak yemegi yedigim hafta güzel verdiğimi fark ettim bu hafta bol bol kabak yiycem
Çok güzel bir noktaya parmak bastınız bana da dytsyen kabak veriyor hatta gelmeden bigün önce ye diyor çok işe yarıyor kabak afiyet olsun canlar :)Kabak banada yariyor kuzum bende aksama kabak yapayım iyi hatrlattin
Gunaydin kizlar ay ne o ole oku oku bitmedi valla gecmis
Kizima kaynanam baktigi icin gunum cok bolunuo kizlar eve geliyorum kizimi uyutuyorum dinleniyorum sonra yemege girisiyorum. Sut izninden dolayi erken geliyorum. Sonra kizimla biz yiyoruz bide kaynanama iftar derdi cikio o arada kizin uyku saati gelio filan yogun gecio cok
Gelelim menuye
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tam bugday ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
2 parca firinda tavuk
5 tane kayisi
Ara 16.30
1 sutlu nescafe
Aksam 18.00
1 kase tarhana corba
5 yk taze fasulye
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Oruç tutana iftar hazırlıyorsun fıstık sevabı bol olsun:) menün güzel kilon ise mukemmel:))Kilo bildirimi
Pazartesi 70.3
Cuma 69.3
Fark -1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?