- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.741
Kabak banada yariyor kuzum bende aksama kabak yapayım iyi hatrlattinAy inşallah miray ya vermek istiyorum eşimin memleketine gidene kadar. kabak yemegi yedigim hafta güzel verdiğimi fark ettim bu hafta bol bol kabak yiycem
Kuzum acikmam diyosan bi kase yogurt ye bari yarin ise gidicekmisin yorulcakmsn?Sahur yapmaSam olurmu kızlar lahmacun beni mahfetti sistim sanki
Umarim kotu bise olmaz dugun ustu canimBu arada nişanlımın anneannesi felç geçirmiş sanırım durumu kritik demişler yarın netleşcekmiş ne olduğu düğün öncesi
Kabak yemegini nasil yapiyosun ElifimAy inşallah miray ya vermek istiyorum eşimin memleketine gidene kadar. kabak yemegi yedigim hafta güzel verdiğimi fark ettim bu hafta bol bol kabak yiycem
Bende yapmycam sahur hic bise istemiyo canimSahur yapmaSam olurmu kızlar lahmacun beni mahfetti sistim sanki
Afiyet olsun bakiyorumda menulerin artik hafiflemis AysenurcumMenum
Sahur dan önce Yoğurtlu karışımm
2 dilim kep ekmkle tost
Yarım domates
3 zeytin
Şekersiz çay
İftar
2 kaşık tarhana çorbası
2 küçük biber dolması
4 kaşık türlü
2 hurma
1 buçuk lt su
20 dk plates
Guinnes rekorlar kitabina girerdin herhalde mirayimHaftalik 3bucuk kilo versem abooo super olurdu
yok canım p.tesi gidicem.Kuzum acikmam diyosan bi kase yogurt ye bari yarin ise gidicekmisin yorulcakmsn?
kabağı doğa istediğin gibi bir domates üstüne 1 kaşık ta z.yağ azda su ohh mis gibi pişir yoğurtla ye ben tuzda koymuyorum.Kabak yemegini nasil yapiyosun Elifim
Bende yapmycam sahur hic bise istemiyo canim
Sağolasın Cnm iyiyim
Teşekkürler ortisimmm;Supersin ortimmmm
Teşekkürler canikommGuzel canim afiyet olsun ekmekler beyaz sanırım onlarıda değiştir tam buğday yap on numara olsun.
Süper menü harikasın.
Aynen ortisimm elimden geleni yapıyoumAfiyet olsun bakiyorumda menulerin artik hafiflemis Aysenurcum
Keske ortiiiGuinnes rekorlar kitabina girerdin herhalde mirayim
gözün aydın canım. .menün çok güzelSlm kizlar... memleketten annem geldi. Bir suru kiraz getirmis. Normalde birsuru sey getirirdi hashasli corekler sacüstüler filan ama Diyette oldugumu bildigi icin getirmemis
Dünkü menum
Yarım haşlanmış patates
1 kk peynir
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Iftar
1 kase çorba
5 kaşık fasulye kavurması
1 kase yoğurt
Ara
2 Çağla
5 kiraz
Su 2litreyi geçti
600+300 ip
maşallah MiraycimIlk kilo bildirimi benden gelsin güzeller
Geçen hafta 83.3
Bu hafta 82
Fark 1.3
Oran 1.56
Mesaj sayısı 60+
çok iyi AysenurcumBende kılo bildirimimi yapiyim
Gecen hafta 77.3
Bu hafta 76.3
Fark 1 kg
Mesaj sayım 60+
geçmiş olsun canım bende regl olucam acayip sisligim varKizlaaaaar bugün cok zor geciyo ayaga kalkacak halim kalmadı bide regl olacam bacaklarim felaket ağrıyor aksam olsun artiiiiiik
gayet iyi canım senin ne fazlaligin kaldi ki suradaKizlar bende kilo bildirimi mi yapayim,
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.2
Fark:-500
Yuzde:%0.837
Mesaj sayim:50 falan ama tam sayamadim.
Kizlar hala regl olamadim onun etkisiyle sanirim yine cok veremedim,
gayet iyi canım maşallahİyi akşamlar herkese kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyen varsa da üzülmesin burada olduğu sürece verebilir.
Pazartesi 79 kg
Bugün 78.6 kg
Fark -400 gr
Az veren biri olarak çok mutlu oldum
Burası çok soğuk arkadaşlar spora çıkamıyorum kızım üşümesin diye,koşu bandını da arkadaşa verdik düğününe kadar zayiflasin diye,leslie dışında evde ne spor yapsam ki
süper Emine maşallah canımGeçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 %1.449
iyi canım ama az daha dikkatle daha iyi olurKizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
olsun kuzum gider evet kaçamak yok75de cekili kaldm gecen hafta hic verememistm kacamak yok sahurda yedigim pideden herhalde ya bundan sonra pide yokkkk
canım çok geçmiş olsun ınşallah. .tevekkül et canım su mübarek günde ameliyata gerek kalmadan kurtulursun inşallah. .Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Elif maşallah canımKizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
supersin tatlım resimlerine baktım muhteşem gorunuyorsun maşallahKizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
hoşgeldin Betül vermen gereken kilon az biraz dikkatle halledersinBen Betül .16 yaşındayım .Ya umarım sizin için sorun olmaz ablalarım Sonuçta 18 olmama 2 sene var değil mi ?
Yaşım konusunda çok fazla tereddütteyim Nolur beni böyle kabul edin Boyum 160 kilom 62 hedef kilom 52 vermem gereken 10 kilo var .Sizi seviyorum
canım yediklerin zaman bakımından dengesiz geldi bana günün belli saatine çok yuklenmissin kurabiye pilav olmamış bizlerin menuleimizi takip et birazYediklerim
Sabah:
1 adet yeşil elma
1 kepekli light ekmek (bunlar saat 12 de yendi)
3 bardak su
Öğle:
1 bardak su + 1bardak yeşil çay (13.10)
1 elma + 1 bardak su (13.52)
2 bardak su (14.33 - 14.44)
İkindi:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek k. taze fasulye
Akşam (iftar):
5 yemek kaşığı komposto
1 kase tavuk çorbası
4 yemek k. pirinç pilavı
4 tane yulaflı kurabiye
Spor henüz yapmadım yapınca onuda yazarım.Sanki bugün biraz fazla kaçtı gibi.Yorumlayın lütfen.Yarın böyle olmayacak inşallah
Önemli Not:Baklava ve güllaç bana beni ye der gibi bakıyorlar napıcam beennn(((
Allah kabul etsin canımSahur
Peynirli Kepekli tost
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalik
Maydonoz
2 kayisi
Iftar
Yarım kase mercimek çorbası
Fırında kanat (4 adet)
1 kase cacık
1 adet hurma
Spor
30 dk bisiklet
Su 3litre
Sağol kaptanımTebrikler canım çok geçmiş olsun eşine de
benim ayak toparlandı şükür ama eşimin bileği 25 gün alçıda çok sağol. .Sağol kuzummEstagfullah kuzummmm cok.gecmis olsunnn senin ayagin esinin bileği hersey ust uste gelmis cok gecmis olsun kuzum
Super kilo vermissin balim tebrik ederim
Sağol mefkusum ya sayenizde siz olmasanız ben hala o sisko Elif timSağolasın Cnm iyiyim
Iftardan sonra hayata dönüyorum
Sonrada işe geliyorum
Evde yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refagat ediyorum
Normalde haftada 2 gün geliyorum ama şu 2 hafta hergün
Bu arada resmine baktım şimdi, süper incelmişin Tatlım maşallah
Bidaha şikayet etme
Bak ne güzel otomatiğe bağladın
Sağol canım azmedince oluyormuş bunu anladım. Tekrar geçmiş olsun nasıl kırıldı ki 25 günde baya uzun ya Allah sabır versin eşine.canım çok geçmiş olsun ınşallah. .tevekkül et canım su mübarek günde ameliyata gerek kalmadan kurtulursun inşallah. .
Elif maşallah canım
supersin tatlım resimlerine baktım muhteşem gorunuyorsun maşallah
hoşgeldin Betül vermen gereken kilon az biraz dikkatle halledersin
canım yediklerin zaman bakımından dengesiz geldi bana günün belli saatine çok yuklenmissin kurabiye pilav olmamış bizlerin menuleimizi takip et biraz
Allah kabul etsin canım
Sağol kaptanım
benim ayak toparlandı şükür ama eşimin bileği 25 gün alçıda çok sağol. .Sağol kuzumm
Amin Tatlım Sağol ..TesekkurlerGecmis olsun canim Allah beterinden sakinsin..kiloda iyi vermissin tebrikler tatlim
sağol canimGeçmiş olsun.Tebrikler cok iyi kilo vermissiniz
zor bir karar ben cok ta tanımadığım için yorum yapmak oldukça zor en hayırlısı sen karar ver kaptanımDiskalifiye edicem mecbur gibi görünüyor sizce napmalıyım yardımcılarında fikrini almak istiyorum
sağol canımAyy canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ki Allah şifa versin. Güzel vermissin kiloyu Tebrikler Cano.
süper canim harikasın.
leslie yap bebegim youtube dan bulabilirsin
afiyet olsun Allah kabul etsin canımMenüm
Sahur
1 d ekmek
1 kk peynir
Domates,salatalik,biber
1 tk bal
İftar
2 hurma
2 Sivas köfte (sadece et ve tuz)
4 yk bulgur P
5 tane yeşil biber
4 tane ucgen dilimi karpuz
Su1.5 lt
Spor yok
maşallah gayet iyi canımKızlar ramazanda ayarı tutturamadım iki gündür güzel menüm oldu haliyle tartıya çok yansımadı yine de eksideyim ama artık iftarda nasıl beskenmem gerektiğini biliyorum ve haftaya çok daha iyi geleceğim inşallah
Geçen hafta 68,2
Bugün 67,8
Giden 400
Yüzde 0,58
Mesaj39
Spor 1 saat avm de yürümek
Allah kabul etsin menün gayet iyiKızlar menümü de yazayım sonra sizin kilolara bakıcam:)
Sahur 1 şiş ekmeksiz ciğer kebabı
İftar 1 tabak etsuyu ve avuç büyüklüğünde haşlama et 1 hurma 2 bardak ayran
Su 2,5 olur yatana kadar
Spor yok
çok sağol canım Rabbim herkesi kazadan beladan korusun babana da çok geçmiş olsunÇok iyi ya maşallah canım benim
Geçmiş olsun canım ya benimde dün babamın başı yarılmış üzülmim diye söylememişler rabbim herkesi kazadan beladan korusun inşallah
Menün çok güzel canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Allah kabul etsin Mervecigim güzel menünBugunku menum
Sahur:1has.yumurta+zeytin+kk peynir+domates+salatalik+cay
Iftar:1kase mercimek corbasi+2yk firinda karisik kizartma+2yk bulgur+salata+1 kase cacik
Su 1litre yatana kadar 2 olur spor yok canlar
Olurmu bitanemSağol mefkusum ya sayenizde siz olmasanız ben hala o sisko Elif timAllah kolaylik versin zor insanla ugrasmak gerçi senin için zor yok bence
afiyet olsun canımKizlar eve yeni geldik gec olmadan menumu yazayim
Sahur:2.30 6 yesil zeytin,3 ceviz,peynir bir kac dilim.
Iftar:19.50 bir porsiyon izgara,bir dilim kiymali borek cisss niyetine,salata,ayran.
1.5 litre su spor yok
Allah kabul etsin tatlım güzel menünMenüm
Sahur 02:45
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık
İftar 20:40
1 kase tarhana
1 lahmacun
1 bardak kefir
Ben Evde olmayınca lahmacun yedik mecbur erkekler yemek yapmaz çünkü
Su 2.5 litre olur yatana kadar hatta geçer
Spor kosturmaca is guc fırsat olmadı.
sağol canımkurabiye pilav.. ikisi de css olmuş.
çok geçmiş olsun cnm
Çok güzel cnm. Afiyet olsun
sağol kuzumgök güzel canım benim tebrilk derim
çok iyi cnm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?