- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.781
9.takımın azimli fıstıkları
Maşallah herkes çok güzel kilolar vermiş
Hepinizi tek tek tebrik ederim
Inşallah güzel bi derece gelir yarın
Bide Herhafta bildirim yapmayan olmasa çok daha iyi olacak
@narcicegi-21
Neclam çok geçmiş olsun bitanem
Demekki hayırlısı buymuş güzelim
Bizleride haberdar et durumdan
zamannn35
Yaseminim çok geçmiş olsun Cnm
Inşallah çabuk iyileşir Eşin
@seydan94
Şeydam düğün öncesi inşallah kötü bişey olmaz Cnm Geçmiş olsun Tatlım
Vay anasınııııııı hedefine ne kalmış tebrikler :))Valla sana zahmet cok iyi olur canim suanki kilom 59.2 hedef kilom 56:)
hiç zahmet yok tatlım hallettimValla sana zahmet cok iyi olur canim suanki kilom 59.2 hedef kilom 56:)
Ay kotu haber geldi kuzumcok cok cok gecmis olsun bizide yarin haberdar et kaptanim
Sahur yapmaSam olurmu kızlar lahmacun beni mahfetti sistim sanki
Umarim kotu bise olmaz dugun ustu canim
Canim simdi soyle biz onceki takimda eger 1 hafta hic girmemisse ilk bildirimde bisi yapmayip 2. Yi beklioduk cunku biliosun diskalifiye olunca hic bi gruba katilim yapamio simdi ben arkadasi bilmiyorjm eger azimli biriyse baslarda bence 1 hafta bekle haftayada ayni sey olursa diskalifiye dusunmelisin
Sagol kaptanim @zamann halledecek:)
Vay anasınııııııı hedefine ne kalmış tebrikler :))
Boyun kaç canım? Tam benim olmak istediğim kilodasinGünaydınnnn.Ben tartildim kilom hala 62 yuzde olarak besapliyimmmi? Soz veriyorum size haftaya kadar 1 kilo vermeye calisicam :)
160Boyun kaç canım? Tam benim olmak istediğim kilodasin
Neye dayanarak öyle söyledi ki aşırı bir kilon yok ben buraya başladığımda 164 boy 95 kiloydum biz ölek o zaman160Ben endokronolojiue gidiyorum ocak ayindan beri doktor 10 kilo fazlam oldugunu soyledi eger vermezsem seker hastasi olabilirmisim
Neye dayanarak öyle söyledi ki aşırı bir kilon yok ben buraya başladığımda 164 boy 95 kiloydum biz ölek o zaman
Cok konusmusuz dimiGunaydin kizlar ay ne o ole oku oku bitmedi valla gecmis
Kizima kaynanam baktigi icin gunum cok bolunuo kizlar eve geliyorum kizimi uyutuyorum dinleniyorum sonra yemege girisiyorum. Sut izninden dolayi erken geliyorum. Sonra kizimla biz yiyoruz bide kaynanama iftar derdi cikio o arada kizin uyku saati gelio filan yogun gecio cok
Gelelim menuye
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tam bugday ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
2 parca firinda tavuk
5 tane kayisi
Ara 16.30
1 sutlu nescafe
Aksam 18.00
1 kase tarhana corba
5 yk taze fasulye
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Vuu 1 kilo cok guzel TebriklerKilo bildirimi
Pazartesi 70.3
Cuma 69.3
Fark -1 kilo
Günaydın canım takımda iki yada 3 kişi (kiloları yakın olanlar) yarışıyor yani ortak oluyorlar. Bu yüzden ortim diyoruzBana birisi ortim kelimesini aciklayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?