- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.841
İnşallah canimcimGünaydin kizlar biraz gec bi Günaydın oldu ama gun yine erken basladi bu saate kadar cocuklarla ugrasiyidum ama bugunde ins eksi gosterecek tarti simdiden belli ins bayrama 72nin altinda girebilirim tabi o zaman listeyede donmus olurum ins
Cok güzel yaa begendim kuzumkızlar 2 davetiye yapmaya karar verdim bu çok yakın arkadaşlarıma yaşıtlarımıza falan olucak :)))
Dugun defteri cokmu sade acaba kaptancimkızlar kına kartları düğün giriş panosu düğün masa numaraları düğün defteri hepsini seçtim siparişini veriyorummmm:)
Cok seker ya bayildimkızlar 2 davetiye yapmaya karar verdim bu çok yakın arkadaşlarıma yaşıtlarımıza falan olucak :)))
Dugun defteri cokmu sade acaba kaptancimdigerleri guzel bizim zamanimizda yoktu bole seler ya sadece defter vardi
Tesekkur ederim tatlim:)hiç zahmet yok tatlım hallettim
Kizlar benim adetim 3-4 gun gecti bugun idrar testi yaptim once cok silik sonra daha belirgin ikinci cizgi cikti aksam kan testi vericem sizden ozel dua istiyorum lutfen dua edermisiniz
Tamam canim mutlaka olumluda olumsuzda olsa yazarim:)ayyy canım benim inşallah haberdar et bizi de ederiz tabiki dua
Tamam canim mutlaka olumluda olumsuzda olsa yazarim:)
Cok seker ya bayildim
Su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hakkında herseyin hayırlısını versin. İnşallah hersey yolundadir ve istediğin evlada saglikla kavuşursun. Dualarim seninle ZeynomKizlar benim adetim 3-4 gun gecti bugun idrar testi yaptim once cok silik sonra daha belirgin ikinci cizgi cikti aksam kan testi vericem sizden ozel dua istiyorum lutfen dua edermisiniz
Ayy Allah razi olsun canim tum isteyenlere bana da insallah cok sagolunSu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hakkında herseyin hayırlısını versin. İnşallah hersey yolundadir ve istediğin evlada saglikla kavuşursun. Dualarim seninle Zeynom
Kuzum sana bisi diyimmi senle konusmustuk ya bu konuyu ikimiz icin istediğimiz an cocuk sahibi olalim diye gecenlerde sabah namazindan sonra dua etmistim INŞALLAH kabul olmuştur masalim dualarim seninleKizlar benim adetim 3-4 gun gecti bugun idrar testi yaptim once cok silik sonra daha belirgin ikinci cizgi cikti aksam kan testi vericem sizden ozel dua istiyorum lutfen dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?