- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.801
Günaydın canim birak uyusun iste ohh ne guzelGünaydın herkese
Kızım hala uyuyor hiç bu saate kalmazdı boşlukta hissediyorum kendimi
Anladım sonundaGünaydın canım takımda iki yada 3 kişi (kiloları yakın olanlar) yarışıyor yani ortak oluyorlar. Bu yüzden ortim diyoruzmesela ben @FittMiray ve KumraL_KrakeR ortiyiz
Aynen tatlim kaptanlarimz tavsiye etti orti olduk mirayim ve aysenurumlaGünaydın canım takımda iki yada 3 kişi (kiloları yakın olanlar) yarışıyor yani ortak oluyorlar. Bu yüzden ortim diyoruzmesela ben @FittMiray ve KumraL_KrakeR ortiyiz
Kaptancığım benim asıl hedefim 57 idi. Zuhal ablam 84 ten 57 dersen motivaayonun düşer önce 65 ol sonra 57 yaparız demişti. Yani benim hedefe daha 10 kilo var :)) kaptanım hedefimi 57 olarak ne zaman değiştirelim kime haber edelim:)Senin sanki çok var :)
Kaptancığım benim asıl hedefim 57 idi. Zuhal ablam 84 ten 57 dersen motivaayonun düşer önce 65 ol sonra 57 yaparız demişti. Yani benim hedefe daha 10 kilo var :)) kaptanım hedefimi 57 olarak ne zaman değiştirelim kime haber edelim:)
Çok ilginç birşey buldum
Büyük fincan 1 kahveye 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı karıştırılarak içilirse (ardından 1 su bardağı su içilecek.) %10 yağ yakımını arttırıyormuş.Yani 200 kalori fazladan yakıyormuşsunuz.Tokluk hissi veriyormuş ve kolay kalori yakımını attırıyomuş.Sizce bunu yapsak kurallara aykırı olur mu? KAPTANIM yanıtlarsan sevinirim
160Ben endokronolojiue gidiyorum ocak ayindan beri doktor 10 kilo fazlam oldugunu soyledi eger vermezsem seker hastasi olabilirmisim
Kaptanım alışverişe çıkacaım birazdan nestle nesfit m alam yoksa eti lifalif in gevrek tarzı şeyleri çıkmış ondan mı alsam ??Ben pek böyle şeylere inanan biri değilim onun yerine Türk kahvesi içmeni tavsiye ederim metobalizmanı çalıştırır tok tutar
Kaptanım alışverişe çıkacaım birazdan nestle nesfit m alam yoksa eti lifalif in gevrek tarzı şeyleri çıkmış ondan mı alsam ??
Aslında ben daha kiloluydum kendi imkanlarımla sporla vs. derken zayıfladım çok şükür azıcık kaldıAllah Allah ilginç böyle demesi fazla kilon yok Kı senin
Doktor görünce tebrik etsin istiyorumAslında ben daha kiloluydum kendi imkanlarımla sporla vs. derken zayıfladım çok şükür azıcık kaldı
Çok güzel menun canım. Bu arada havaya yogunsun kolay gelsin.Gunaydin kizlar ay ne o ole oku oku bitmedi valla gecmis
Kizima kaynanam baktigi icin gunum cok bolunuo kizlar eve geliyorum kizimi uyutuyorum dinleniyorum sonra yemege girisiyorum. Sut izninden dolayi erken geliyorum. Sonra kizimla biz yiyoruz bide kaynanama iftar derdi cikio o arada kizin uyku saati gelio filan yogun gecio cok
Gelelim menuye
Sabah 09.00
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tam bugday ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
2 parca firinda tavuk
5 tane kayisi
Ara 16.30
1 sutlu nescafe
Aksam 18.00
1 kase tarhana corba
5 yk taze fasulye
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Harikasın bu hafta takım iyi verdi maşallah.Kilo bildirimi
Pazartesi 70.3
Cuma 69.3
Fark -1 kilo
inşallah canım. Hep beraber verelim.Verirsin gülloş inanıyorum sana!!!
Aynen ya bende yapmaSam acikmam sanırım iftar geliyor ben hala tokum hazmedemiyor midem galibaSağol Can'ım ederim tabi
Kızlar ben günlerdir sahur yapmiyorum bişeu olmez ama siz yine de bana kalırsa 1 kase yoğurt yiyin öyle yatın içine 2 kayısı parçalayın mesela hem kayısı senin tuvalet sorununa birebir bir meyve unutma
İnşallah bitanem 95 yaşında kadın herşeye hazırlıyor annem kendini
Normalde öyle ama bu aralar bildirim yapmayan çok oluyor ve o kişiyi az giriyor diye uyarılarıma rağmen bu şekilde karar vermek çok zor onu biliyorum Bi daha yarışamicağu için karar vermek zor
Can'ım yanlış yazmışsın ismini Bi kontrol et
uyusun işte ne güzel benimki hala uyuyor bizimle yattı geceGünaydın herkese
Kızım hala uyuyor hiç bu saate kalmazdı boşlukta hissediyorum kendimi
Benim ogluma şeker hastası adayı bizde endokrine gidiyoruz senin kılonda bi sorun yok ben göremedim bi sorun. Diyetisyene gitmiş olman lazım liste ne uy tatlım.160Ben endokronolojiue gidiyorum ocak ayindan beri doktor 10 kilo fazlam oldugunu soyledi eger vermezsem seker hastasi olabilirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?