- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.861
Ayy canimya Allah razi olsun kan verdim bakalim bir saat sonra belli olacak,insallah isteyen herkese de bize de Allah nasip ederKuzum sana bisi diyimmi senle konusmustuk ya bu konuyu ikimiz icin istediğimiz an cocuk sahibi olalim diye gecenlerde sabah namazindan sonra dua etmistim INŞALLAH kabul olmuştur masalim dualarim seninle
Hadiya bu mubarek gunde Allah hayirli sifalar versin insallahkızlar anneannemizi servise almışlar bakalım felç kalma ihitmali yüksekmiş bekliyoruz
Hadiya bu mubarek gunde Allah hayirli sifalar versin insallah
Ayy canimya Allah razi olsun kan verdim bakalim bir saat sonra belli olacak,insallah isteyen herkese de bize de Allah nasip eder
Amin insallah canim Allah razi olsunhayırlısı ne zamansa nasılsa öyle olsun güzelim
AMIN kuzum cumlemizden razi olsun INŞALLAHAyy canimya Allah razi olsun kan verdim bakalim bir saat sonra belli olacak,insallah isteyen herkese de bize de Allah nasip eder
Allah şifa versin canım.kızlar anneannemizi servise almışlar bakalım felç kalma ihitmali yüksekmiş bekliyoruz
elimizden geleni yaptık ama dsha fazla ugrasmak lazım demekkiKızlar yine 1. Lik gelmicek
Ay hadi inşallah kuzummmKizlar benim adetim 3-4 gun gecti bugun idrar testi yaptim once cok silik sonra daha belirgin ikinci cizgi cikti aksam kan testi vericem sizden ozel dua istiyorum lutfen dua edermisiniz
Allah şifa versin canım.
elimizden geleni yaptık ama dsha fazla ugrasmak lazım demekki
Evet olsun dereceye giriyoruz oda güzel.Hep dereceye giriyoruz zaten maşallah Can'ım ama 1. Lik olmuyor bir Türlü
2.olmusuz sanirim kaptanim dogrumudur 7.takim 1.gibi gözüküyorHep dereceye giriyoruz zaten maşallah Can'ım ama 1. Lik olmuyor bir Türlü
Tabi Can'ım yine 2. Yiz maşallah hepinizi tebrik ederimmmmmEvet olsun dereceye giriyoruz oda güzel.
2.olmusuz sanirim kaptanim dogrumudur 7.takim 1.gibi gözüküyor
Menucugum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+4yk bulgur+4yk ispank+1bardak ayran
Su:2litre yapicam yatana kadar
Spor 20dk parktaki yuruyus aletinde yurume 30dk yürüyüş
Harika dengeli kuzumMenucugum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+4yk bulgur+4yk ispank+1bardak ayran
Su:2litre yapicam yatana kadar
Spor 20dk parktaki yuruyus aletinde yurume 30dk yürüyüş
Aynen öyle Can'ım 7. Takım 1. Biz 2. Olduk bu hafta sonuç listesi hazırlama işi bizde gece inşallah hazırlicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?