- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.821
Çok güzel menun canım. Bu arada havaya yogunsun kolay gelsin.
Harikasın bu hafta takım iyi verdi maşallah.
inşallah canım. Hep beraber verelim.
Aynen ya bende yapmaSam acikmam sanırım iftar geliyor ben hala tokum hazmedemiyor midem galibaanneanne nasıl oldu?
uyusun işte ne güzel benimki hala uyuyor bizimle yattı gece
Benim ogluma şeker hastası adayı bizde endokrine gidiyoruz senin kılonda bi sorun yok ben göremedim bi sorun. Diyetisyene gitmiş olman lazım liste ne uy tatlım.
Allah yardımcısı olsun zor yatalak olmakbilmiyoruz ki canım net değil ama felç olarak kalıcakmış sanırım
Allah yardımcısı olsun zor yatacak olmak
Tabi mecburen yanında olur başka çocuğu varsa onlarda bakar düğün üstü kadının işi gücü var sonuçta.çok zor hemde bir de annemde şimdi mecbur bir süre yanında olur herhalde
Tabi mecburen yanında olur başka çocuğu varsa onlarda bakar düğün üstü kadının işi gücü var sonuçta.
İnşallahkızlar listeyi paylaştım hepimize hayırlı uğurlu olsun derece olsun inşallah
Hepsi çok güzelkızlar kına kartları düğün giriş panosu düğün masa numaraları düğün defteri hepsini seçtim siparişini veriyorummmm:)
Eskiden bi kına yakılır di şimdi ne çok teferruat oldu İnsan yorulur bunlarla uğraşırken yafffkızlar kına kartları düğün giriş panosu düğün masa numaraları düğün defteri hepsini seçtim siparişini veriyorummmm:)
Eskiden bi kına yakılır di şimdi ne çok teferruat oldu İnsan yorulur bunlarla uğraşırken yafff
Boşver sen tadını çıkar herseyi istediğin gibi yap 1 kere oluyor :)ayyy annemde öyle diyor bu ne diyor kına alt tarafı ama herşeye ayrı ayrı özenesim geliyor napayım
Boşver sen tadını çıkar herseyi istediğin gibi yap 1 kere oluyor :)
hayırlısı olsun hepimize***9.TAKIM 469.ETAP***
masal3487(59.7/59.2/0.5/%0.84)
Bayankokosh (68.2/67.8/0.4/%0.59)
eliya (78.5/77.6/0.9/%1.15)
esmazc(75.9/74.8/1.1/%1.45)
sonumud(62.5///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
Fittmiray (83.3/82/1.3/%1.56)
Zamannn35(88.5/87/1.5/%1.69)
KumraL_KrakeR (75.9/75.6/0.3/%0.40)
Ayeyldz (77.3/76.3/1/%1.29) 333. Etapta diskalifiye olan üye geri döndü giriş kilosu 78.9,hedef kilo 67,giriş tarihi 29 nisan
9.takım genel ortalama % 0,996
çok geçmiş olsunbilmiyoruz ki canım net değil ama felç olarak kalıcakmış sanırım
hepimize kaptanımmve listeyi paylaşıyorum artık kızlar hayırlı olsun inşallah
hepsi çok güzeller canımmkızlar kına kartları düğün giriş panosu düğün masa numaraları düğün defteri hepsini seçtim siparişini veriyorummmm:)
Ben çok beğendimkızlar 2 davetiye yapmaya karar verdim bu çok yakın arkadaşlarıma yaşıtlarımıza falan olucak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?