- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.541
keşke bende kurtulsamCanim regl oldum bile nasip artik
canımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
amin canım inşgeçmiş olsun canım herşey istediğin gibi gelişir inşallahh
sağol canım allah kısmet etmemiş demekki böyle sorun çıkarması beni mahvettiçok güzel cnm afiyet olsun
burcucum bazı dönemler oluyo öyle yoksa kilo alırmiydik?? Zayıflamis halini düşün ve ona ulaşmak için biraz daha sabır göster.. birlikte basarcaz
Akşamki pide fazla geldi bana tatlım.
Çok geçmiş olsun canım.. hayırlı değilmiş demekki. Hayırlı sağlıklı güzel bi yavrusun olcak inş.
Aynen,zor bir süreç Allah sabır versinsağol canım allah kısmet etmemiş demekki böyle sorun çıkarması beni mahvetti
Kizçeler menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
2 kk peynir
Yarım domates
İftar
1 el büyüklüğünde ızgara tavuk göğüs
2.5 bardak kefir
Ara
1 kk peynir yemeyi düşünüyorum.
Su 1 lt içtim 3 e tamamlarim.
Spor yarım saat 40 dk yürürüm.
Sorma canimya alti ustu 3 kilo falan kaldi veremiyorum ya ramazan bana yaramadi
Kizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.
Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran
Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.
2.5 litre su spor yok.
Menummm
Sabah 1 yumurat tavada
6 zeytin
Yarım kaşık tulum peynir
1 er salatalık domates
Ara 1 nektarjn
Öğlen 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuc vişne
Aksam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Güveçte tavuklu türlü
3 lt su
Spor yok ama yatmadan bişeyler yapmaya calisacagim
Menu
Sahur
5 kaşık susuz bamya
1 kase yogurt
3 zeytin
yarım dilim ekmek
iftar
2 kaşık susuz Madımak
3 kşk et döner (bol baharatlı yağ koyması
2 kase cacık salata
1.5 litre ay yatana kadar 2 olur
45 dk yürüyüş
Pilav tartı öncesi lütfen tüketme barbunya da yemişsin zatenMrb kızlar bugün hiç evde degildim gorumcemlerdeydik aksama kadar telim evde kalmış nete giremedim hic ama cooooook yoruldum catsi pazar dolaştım birazda umarım eksi olarak doner
Sabah
Bi dilim ekmek
Iki yumurta
Domates salatalik
bi catal peynir
Maydanoz
Öğle
4 yk barbunya
yoğurt
Salata
Aksam
Iki kasik pilav ustu tavuk
Salata yogurt
4 sarma
Su cok az oldu bilmiyorum
Spor çarşı pazar gezmesi
Canlarim kardesimde katilmak istiyor aramiza @seydan94 kaptanim gelebilirmi
Merhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Aldık gitti dimi @seydan94 kaptanim. İlk sayfada kurallar var can can onları oku kabul edersen buyur gel.
Hosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
Sarhoş olmadığı zaman yok ki canım
Hosgeldin canım
Evet canım tanismadik. Bende hilal 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim Bide oglum var 3 yaşında. Bende bi 20 kilo kadar vermek istiyorum. Inş kendime hakim olabilirim
Amanin oku oku bitmedi sayfalar:) ben iftarda annemdeydim orda telefon cok iyi cekmiyordu gelemedm kizlar bugun biraz fazla kacirdim ya menume gelince
Sahur:1has.yumurta+kk peynir+salatalik+cay
Iftar:1kase corba+3yk pilav+3yk et sote+2yk kadar biber kizartmasisalata
Su 2.5 olur
Spor yok
Az da olsa kase de olsa makarna kabul değil makarnayı 3 kaşıktan fazla tüketmiyoruz o da pazartesinden sonra değil güzelim :)Menumude yazayım
Cok yedimmi acaba
Sahur
4 5 dilim karpuz
Iftar
Bi kase çorba
Bi kase makarna
3 tane zeytin
Su 2 litreye yakın sahura kadar 2 yi geçer
Bide kızlar bilerek kasede yiyorum yemekleri. Tabağa az koyunca sanki yetmicekmis gibi geliyor
Kebap bebeğim moralini kilo alarak mı düzeltmek istiyorsunKızlar menüm
Kardeşim bugün bana da güzel bi gün olsun diye kuzenlerimi toplayıp iftar organize etmiş canım benim
Sahur 1 kase tavuk çorbası
İftar 2 bardak ayran 2 kaşık salata 1 porsiyon ekmeksiz karışık kebap
Su 2 lt
Spor yok
Çubuk kraker ve içki köfteleri çıkart yerine sebze ya da protein koy salata koy yoğurt koy olur ana Böyle maalesef olmuyorKizlar menumu yazamadim simdi yaziyorum ...
Kahvalti 11
2 yumurta
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Ara 15"00
1/2 pkt cubuk kraker
4-5 kiraz
Aksam 20"45
1 kase sehriye corba
2 adet icli kofte
5-6 dilim karpuz
2 litre su
1 saat yuruyus
dün gece giremedim kızlar menümü yazayım
sahur 1 kase yoğurt
2 kiraz
1 üçgen dilim karpuz
iftar 1 kase cacık
3 kaşık susuz barbunya
1 hurma
3 lt su
1,5 saat yürüyüş
canımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
canim benim ya cok zor gunler geciriyisun rabbim yardimcin olsun ins dualarimixdasincanımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
amin canım sağolAynen,zor bir süreç Allah sabır versin
inşallah dua edin operasyonda gerek duyulursa tüp alınabiliyormus benim sag tüpüm çalışmıyor bebek sol tüpteİnşallah gerek kalmaz dualarım seninle kuzum
amin canım duanıza ihtiyacım varcanim benim ya cok zor gunler geciriyisun rabbim yardimcin olsun ins dualarimixdasin
inşallah dua edin operasyonda gerek duyulursa tüp alınabiliyormus benim sag tüpüm çalışmıyor bebek sol tüpte
Canimya Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda kurtulursunkeşke bende kurtulsam
Canim dualarimiz seninle insallah kendiliginden duser operasyona gerek kalmazcanımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
hakkınızda hayırlısı olsun ponicimGünaydın herkese,bugun ildışı tayinler başlıyor hakkımızda hayırlısı
böylede doydum ki kaptanım aç kalmadım..Güzel Can'ım afiyet olsun inşallah eksi görelim bugün
Can'ım oruç ta tutmuyorsun şu An Ramazan'la mercimek köftenin ne alakası var kız
Mercimek köfte olmaz olmaz olmaz
Bulgur tarhana mercimek biraz fazla geldi bana
Güzel Can'ım afiyet olsun
Pilav tartı öncesi lütfen tüketme barbunya da yemişsin zaten
Elbette kuzum Sormana gerek var mı :)
Hoşgeldin güzelim ben Şeyda 22 yaşındayım bu takımdan mezunum bende ilk sayfada kurallarımız var Bi oku Merve zaten sana detayları anlatır hoşgeldin diyeyim ben
Tabiki güzelim
Görüceksin tatlım güven kendine yapamicağın bişey değil bu
O kötü tabi Can'ım herşeyin dozu önemli
Pilav kızartma Allah Allah tartı öncesi bak bak kilo mu veriyorduk biz napıyorduk acaba
Az da olsa kase de olsa makarna kabul değil makarnayı 3 kaşıktan fazla tüketmiyoruz o da pazartesinden sonra değil güzelim :)
Kebap bebeğim moralini kilo alarak mı düzeltmek istiyorsun
Çubuk kraker ve içki köfteleri çıkart yerine sebze ya da protein koy salata koy yoğurt koy olur ana Böyle maalesef olmuyor
Eh barbunya bu sefer çok gözüme batmadı ama 3 kaşık barbunya yiceğine 1 tabak sebze yesene hem doyarsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?