- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.501
Tamam canım teşekkür ederimKahvalti turu olabilir canim yumurta peynir zeytin domates salata yada iftarda cok yediysen sadece 1 kase yogurt yada ayranda yiyebilirsin pide ekmk yemeni tavsiye etmem tartida baya etkiliyor
Allah sabır versin ne varmış o kadar icicek hergün hergün hayret yasöylüyorum canım ama hergün aynı bidaha olmaz diyor sonra gene ayni
Ahh barbunya çok severim cokkk amma işte diyet olayıAnlattigin durum cok sıkıntılı canim ya allah sabır versin cok zor en doğrusunu yasadigin icin sen bilirsin bende evliligimin ilk yıllarında cok sıkıntı yaşadım huzursuzlukla imtihanı cok iyi bilirim suan oglusumun rahatsizliklariyla uğraşıyorum ama huzursuzluk hastalıktan bile zor bunu karsilastirabiliyorm allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin
Barbunya konusunda haklısın canim ama misafirdij malum bu arada kubraya siylddiklerine katiliym beni.de o adamin sacini basini yolasim geldi
hoşgeldin canim ben kamile ins en kisa zamanda verirsin
yumurta peynir 1 dilim tam buğday zeytin domates salatalık gibi yada çorba yanında salata gibi.Hosbuldum canım teşekkür ederim ins hepimiz kavusuruz :)
Kızlar bu arada sahurda ne yememi tavsiye edersiniz
vayyy vayyy pilav kızartma çok fena çokAmanin oku oku bitmedi sayfalar:) ben iftarda annemdeydim orda telefon cok iyi cekmiyordu gelemedm kizlar bugun biraz fazla kacirdim ya menume gelince
Sahur:1has.yumurta+kk peynir+salatalik+cay
Iftar:1kase corba+3yk pilav+3yk et sote+2yk kadar biber kizartmasisalata
Su 2.5 olur
Spor yok
Bende yemeğini yiyemem ama turşusu İmmm mm müthişAfiyetler olsun bamyayida hic sewmem adini duyunca bile bi hos oluyom
yap canım iyi oluyorGuzel canm ara hic yapmadm bak ben simdi sen yazinca aklima geldi gecen sene ramazanda yapiyodum aslinda
makarna olmamış canım kasede olsa yememeye çalış onun yerine tam buğday ekmek ye salata ye ben 3 ay olucak 1 kez kepekli makarna yedim oda 4 kaşıkMenumude yazayım
Cok yedimmi acaba
Sahur
4 5 dilim karpuz
Iftar
Bi kase çorba
Bi kase makarna
3 tane zeytin
Su 2 litreye yakın sahura kadar 2 yi geçer
Bide kızlar bilerek kasede yiyorum yemekleri. Tabağa az koyunca sanki yetmicekmis gibi geliyor
Amin canım sağol.Allah sabır versin ne varmış o kadar icicek hergün hergün hayret ya
Ahh barbunya çok severim cokkk amma işte diyet olayı
yumurta peynir 1 dilim tam buğday zeytin domates salatalık gibi yada çorba yanında salata gibi.
vayyy vayyy pilav kızartma çok fena çok
Bende yemeğini yiyemem ama turşusu İmmm mm müthiş
yap canım iyi oluyor
makarna olmamış canım kasede olsa yememeye çalış onun yerine tam buğday ekmek ye salata ye ben 3 ay olucak 1 kez kepekli makarna yedim oda 4 kaşık
Hosbuldum zühal abla ins bizde sizin gibi sabredebilirizCurukElma
Alinin_Annesi
Hilal Betül hoşgeldiniz canlar
Bende zühal 44 yaşında 3 çocuk annesi 1 torun sahibi bu takımın mezunlarındanım
Inşallah sizlerde azmedip hedefinize ulaşırsınız
Zayıflamak istiyorsan sabretmek zorundasın Tatlımosbuldum zühal abla ins bizde sizin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım hem senin hem kızın için. Bu süreçte ailenin ikna edersin umarım iyi ki mesleğinde varCanım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))
Aramıza hoşgeldin ben Poni aynı kilodayiz hangimiz önce verecek bakalımHosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
İyi yöntemmiş seninkiMenumude yazayım
Cok yedimmi acaba
Sahur
4 5 dilim karpuz
Iftar
Bi kase çorba
Bi kase makarna
3 tane zeytin
Bide kızlar bilerek kasede yiyorum yemekleri. Tabağa az koyunca sanki yetmicekmis gibi geliyor
Sağol ablacığım hayırlısı olsun. Gelişme olursa yazarım size zaten. Hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederimBayankokosh
Kübram yazdıklarının hepsini okudum gerçekten çok üzüldüm
Kadınlara yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum cinlerim başıma toplanıyor
Bitanem bence Yinede boşanmak için hemen karar verme acele etme
Bi süre birbirinizden uzak durun kafanızı dinleyin
Bu zaman içinde bakalım Eşin nasıl davranıcak
Bellimi olur bir nusubet bin nasihattan evladır demişler
Belkide köpekler gibi pişman olacak seni tekrar kazanmak için kendini parçalıcak
Bakarsın 360 derece değişir aklı başına gelir
Evinin kıymetini anlar
Inşallah öyle olurda yuvanız dağılmaz.
Aminnn
Canim kepekli ekmek le tost olabilir yada yumurta yoğurt protein aciktirmaz çünkü tam tersi karbonhidrat çok aciktirirHosbuldum canım teşekkür ederim ins hepimiz kavusuruz :)
Kızlar bu arada sahurda ne yememi tavsiye edersiniz
Afiyet olsun ortisim pilav ve Kızartma olmamıs ama sen telafi edersin eminimAmanin oku oku bitmedi sayfalar:) ben iftarda annemdeydim orda telefon cok iyi cekmiyordu gelemedm kizlar bugun biraz fazla kacirdim ya menume gelince
Sahur:1has.yumurta+kk peynir+salatalik+cay
Iftar:1kase corba+3yk pilav+3yk et sote+2yk kadar biber kizartmasisalata
Su 2.5 olur
Spor yok
Afiyet olsun cnm menun çok güzelKızlar menüm
Kardeşim bugün bana da güzel bi gün olsun diye kuzenlerimi toplayıp iftar organize etmiş canım benim
Sahur 1 kase tavuk çorbası
İftar 2 bardak ayran 2 kaşık salata 1 porsiyon ekmeksiz karışık kebap
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun hilalcim sahurda karpuz yerine yumurta falan tercih edebilirdinMenumude yazayım
Cok yedimmi acaba
Sahur
4 5 dilim karpuz
Iftar
Bi kase çorba
Bi kase makarna
3 tane zeytin
Hosbuldm canm insallahAnlattigin durum cok sıkıntılı canim ya allah sabır versin cok zor en doğrusunu yasadigin icin sen bilirsin bende evliligimin ilk yıllarında cok sıkıntı yaşadım huzursuzlukla imtihanı cok iyi bilirim suan oglusumun rahatsizliklariyla uğraşıyorum ama huzursuzluk hastalıktan bile zor bunu karsilastirabiliyorm allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin
Barbunya konusunda haklısın canim ama misafirdij malum bu arada kubraya siylddiklerine katiliym beni.de o adamin sacini basini yolasim geldi
hoşgeldin canim ben kamile ins en kisa zamanda verirsin
Hosbuldm aysenurcmmm amin cumlemizinkini insallahhhHoşgeldin betulcum bende Aysenur 21 yaşındayım 15 aylık bi oglusum var. Senin de oğlunu Allah bagislasin hepbirlikte inş veda ederiz kilocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?