- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.521
Hosbulduk canim ne guzel darisi basima bende kasimda bu siteye uye oldum 11 kg verdim nerdeyse son 1 aydir saldim hoooop geldi 3 kg geriAramiza hosgeldin canim benim adim zeynep bes ay falan oldu buraya katilali 13 kiloya yakin verdim hedefim 3-4 kilo daha verip mezun olmak:)
Hosbuldm canmm insallahh yaa tek istegiiimmTabi canim aliriz, hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim burda 13 kilo verdim son 3-4 kilom kaldi onlari da vericem insallah,duzenli katilim yapip menulerine dikkat edersen en yakin zamanda istedigin kiloya dusersin insallah
Masallah masallahhhh hosbuldm canmmCurukElma
Alinin_Annesi
Hilal Betül hoşgeldiniz canlar
Bende zühal 44 yaşında 3 çocuk annesi 1 torun sahibi bu takımın mezunlarındanım
Inşallah sizlerde azmedip hedefinize ulaşırsınız
Hosbuldmm canmm hadi bakalmmmAramıza hoşgeldin ben Poni aynı kilodayiz hangimiz önce verecek bakalım
Rabbim neylerse guzel eyler hakkinizda hayirlisi olsun zor bi surec ...Canım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))
Zayıflamak istiyorsan sabretmek zorundasın Tatlım
Ayrıca aç kalmana gerek yok biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
Sebzeni etini ye öğünlerinde bolca salata ve yoğurdunu eksik etme
Tabiki su olmazsa olmazımız
Normalde sürekli abur cubur yediğim için alismam lazim abla. Suylada aram yoktu ama bugün 2.5 litreyi geçmiş çok sevindim :)
O tabaklardan bulamazsan bide çocuk için olanları var canım belki onlar işini görürİyi yöntemmiş seninki
Bende geçenlerde instagramda bi tabak gördüm üç bölmeli bir bölmesine yoğurt bir bölmesine salata diğer bölmesine evde ne yemek varsa koyuyordu takip ettiğim biri bende aradım bulamadım ilçede bayrama gidince arayacagim o tabaktan çok hoşuma gitti
Bende yeniyim hosgeldin hayirli olsunMerhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Sağol canım şu tatlı isteğini bastiramiyorum bende onun yerine biraz karpuz yeyim dedim en azindan isteği bastırırCanim kepekli ekmek le tost olabilir yada yumurta yoğurt protein aciktirmaz çünkü tam tersi karbonhidrat çok aciktirir
Insallh vericez yeterki isteyelim ...Hosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
Hurma kuru kayisi kuru erik yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğin geçer canımSağol canım şu tatlı isteğini bastiramiyorum bende onun yerine biraz karpuz yeyim dedim en azindan isteği bastırır
düne göre güzel tatlım cubuk kraker olmadı amaKizlar menumu yazamadim simdi yaziyorum ...
Kahvalti 11
2 yumurta
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Ara 15"00
1/2 pkt cubuk kraker
4-5 kiraz
Aksam 20"45
1 kase sehriye corba
2 adet icli kofte
5-6 dilim karpuz
2 litre su
1 saat yuruyus
çok güzel canım afiyet olsunKızlar menüm
Kardeşim bugün bana da güzel bi gün olsun diye kuzenlerimi toplayıp iftar organize etmiş canım benim
Sahur 1 kase tavuk çorbası
İftar 2 bardak ayran 2 kaşık salata 1 porsiyon ekmeksiz karışık kebap
Su 2 lt
Spor yok
Hosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
Sarhoş olmadığı zaman yok ki canım
Hosgeldin canım
Evet canım tanismadik. Bende hilal 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim Bide oglum var 3 yaşında. Bende bi 20 kilo kadar vermek istiyorum. Inş kendime hakim olabilirim
Aynen ya miss olmuş. Hele akşam yürüyüşlerine bayılıyorum.80 dk yuruyusumu de yaptım ohh miss
Ya dunden kalmisti kofteler bidaha yemek yapmadim bi corba yaptim yarin daha iyi olucakdüne göre güzel tatlım cubuk kraker olmadı amaafiyet olsun içli köfte de olmamış artık yavaş yavaş düzelticez
Allah razı olsun canım çok zorAllah hayirli sifalar versin canim cok zor bir surec olmali
afiyet olsun canım güzel menünKizçeler menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
2 kk peynir
Yarım domates
İftar
1 el büyüklüğünde ızgara tavuk göğüs
2.5 bardak kefir
Ara
1 kk peynir yemeyi düşünüyorum.
Su 1 lt içtim 3 e tamamlarim.
Spor yarım saat 40 dk yürürüm.
güzel olmuş canım afiyet olsunKizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.
Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran
Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.
2.5 litre su spor yok.
afiyet olsun canım menün güzel olmuşMenummm
Sabah 1 yumurat tavada
6 zeytin
Yarım kaşık tulum peynir
1 er salatalık domates
Ara 1 nektarjn
Öğlen 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuc vişne
Aksam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Güveçte tavuklu türlü
3 lt su
Spor yok ama yatmadan bişeyler yapmaya calisacagim
çok güzel Eminecim afiyet olsunMenu
Sahur
5 kaşık susuz bamya
1 kase yogurt
3 zeytin
yarım dilim ekmek
iftar
2 kaşık susuz Madımak
3 kşk et döner (bol baharatlı yağ koyması
2 kase cacık salata
1.5 litre ay yatana kadar 2 olur
45 dk yürüyüş
afiyet olsun canımMrb kızlar bugün hiç evde degildim gorumcemlerdeydik aksama kadar telim evde kalmış nete giremedim hic ama cooooook yoruldum catsi pazar dolaştım birazda umarım eksi olarak doner
Sabah
Bi dilim ekmek
Iki yumurta
Domates salatalik
bi catal peynir
Maydanoz
Öğle
4 yk barbunya
yoğurt
Salata
Aksam
Iki kasik pilav ustu tavuk
Salata yogurt
4 sarma
Su cok az oldu bilmiyorum
Spor çarşı pazar gezmesi
hoşgeldin canımMerhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Allah bağışlasın Betül ..hep beraber veririz hayırlısıylaHosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
kızartma hariç güzel canımAmanin oku oku bitmedi sayfalar:) ben iftarda annemdeydim orda telefon cok iyi cekmiyordu gelemedm kizlar bugun biraz fazla kacirdim ya menume gelince
Sahur:1has.yumurta+kk peynir+salatalik+cay
Iftar:1kase corba+3yk pilav+3yk et sote+2yk kadar biber kizartmasisalata
Su 2.5 olur
Spor yok
afiyet olsun canım kasede yiyerek iyi yapıyorsun dolu tabak beyine de doyacağı sinyalini gönderiyor bence ..makarnanın miktarı hariç gayet güzelMenumude yazayım
Cok yedimmi acaba
Sahur
4 5 dilim karpuz
Iftar
Bi kase çorba
Bi kase makarna
3 tane zeytin
Su 2 litreye yakın sahura kadar 2 yi geçer
Bide kızlar bilerek kasede yiyorum yemekleri. Tabağa az koyunca sanki yetmicekmis gibi geliyor
afiyet olsun canım çok güzel menünKızlar menüm
Kardeşim bugün bana da güzel bi gün olsun diye kuzenlerimi toplayıp iftar organize etmiş canım benim
Sahur 1 kase tavuk çorbası
İftar 2 bardak ayran 2 kaşık salata 1 porsiyon ekmeksiz karışık kebap
Su 2 lt
Spor yok
günaydın canımmHayırlı Sabahlarıniz olsun can canlar
çubuk kraker hariç herşey güzel canımm afiyet olsunKizlar menumu yazamadim simdi yaziyorum ...
Kahvalti 11
2 yumurta
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Ara 15"00
1/2 pkt cubuk kraker
4-5 kiraz
Aksam 20"45
1 kase sehriye corba
2 adet icli kofte
5-6 dilim karpuz
2 litre su
1 saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?