Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aramiza hosgeldin canim benim adim zeynep bes ay falan oldu buraya katilali 13 kiloya yakin verdim hedefim 3-4 kilo daha verip mezun olmak:)
Hosbulduk canim ne guzel darisi basima bende kasimda bu siteye uye oldum 11 kg verdim nerdeyse son 1 aydir saldim hoooop geldi 3 kg geri yanlis giden biseyler var bakalim duzelticez insallh...

Tabi canim aliriz, hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim burda 13 kilo verdim son 3-4 kilom kaldi onlari da vericem insallah,duzenli katilim yapip menulerine dikkat edersen en yakin zamanda istedigin kiloya dusersin insallah
Hosbuldm canmm insallahh yaa tek istegiiimm

Rabbim neylerse guzel eyler hakkinizda hayirlisi olsun zor bi surec ...

Normalde sürekli abur cubur yediğim için alismam lazim abla. Suylada aram yoktu ama bugün 2.5 litreyi geçmiş çok sevindim :)
O tabaklardan bulamazsan bide çocuk için olanları var canım belki onlar işini görür

Insallh vericez yeterki isteyelim ...

Kizlar menumu yazamadim simdi yaziyorum ...

Kahvalti 11

2 yumurta
1 bardak sut
1 dilim ekmek

Ara 15"00

1/2 pkt cubuk kraker
4-5 kiraz

Aksam 20"45
1 kase sehriye corba
2 adet icli kofte
5-6 dilim karpuz

2 litre su
1 saat yuruyus
düne göre güzel tatlım cubuk kraker olmadı ama afiyet olsun içli köfte de olmamış artık yavaş yavaş düzelticez

çok güzel canım afiyet olsun

kızlar hoşgeldiniz. Emine ben. Haftaya 31. yaşıma adım aticam. 5 ve 2 yaşlarında meleklerim var. Öğretmenim. Geçen sene kızıma bakmak için izinliydim ,evdeydim ve 10 kilo aldım. Takıma geleli 2.5 ay oluyor ve bu 10 kilo gitti şükür. Ideal kiloma ulaşmak için bi 10 daha vermem gerekiyor. Takimimizla birlikte kurtulcaz bu fazlalıklardan insallah

80 dk yuruyusumu de yaptım ohh miss
Aynen ya miss olmuş. Hele akşam yürüyüşlerine bayılıyorum.

Allah hayirli sifalar versin canim cok zor bir surec olmali
Allah razı olsun canım çok zor

afiyet olsun canım güzel menün

Kizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.

Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran

Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.

2.5 litre su spor yok.
güzel olmuş canım afiyet olsun

afiyet olsun canım menün güzel olmuş

çok güzel Eminecim afiyet olsun

afiyet olsun canım

Merhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
hoşgeldin canım

Allah bağışlasın Betül ..hep beraber veririz hayırlısıyla
kızartma hariç güzel canım

afiyet olsun canım kasede yiyerek iyi yapıyorsun dolu tabak beyine de doyacağı sinyalini gönderiyor bence ..makarnanın miktarı hariç gayet güzel

afiyet olsun canım çok güzel menün
Hayırlı Sabahlarıniz olsun can canlar
günaydın canımm

Kizlar menumu yazamadim simdi yaziyorum ...

Kahvalti 11

2 yumurta
1 bardak sut
1 dilim ekmek

Ara 15"00

1/2 pkt cubuk kraker
4-5 kiraz

Aksam 20"45
1 kase sehriye corba
2 adet icli kofte
5-6 dilim karpuz

2 litre su
1 saat yuruyus
çubuk kraker hariç herşey güzel canımm afiyet olsun

hadi bakalım kızlar bugün tartı günümüz.... bu hafta ramazan ayı hedeflerimize ne kadar yaklaştırdı bizi görelim inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…