Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar Bugun itibariyle karatay yapmaya karar verdim ins devam ederim cunku uc dort tane yeni elbise aldim ve tabi biraz kucuk aldim onlara girmeliyim bana biraz gaz lazim hirs lazım basaracam veee Temmuz'da en faxla 7o olmaliyim hatta 69 u girmeliyim emziriyorum ramazan oglum cok hareketli bu avantajları degerlendirmem lazim hadi bakalım gazam mübarek olsun

yapabileceğini düşünüyorsan yaparsın canım...o güzel elbiselerine de rahatlıkla girersin

Ya dunden kalmisti kofteler bidaha yemek yapmadim bi corba yaptim yarin daha iyi olucak kendimi 1.sinifta gibi hissediyorum

dün gece giremedim kızlar menümü yazayım
sahur 1 kase yoğurt
2 kiraz
1 üçgen dilim karpuz
iftar 1 kase cacık
3 kaşık susuz barbunya
1 hurma
3 lt su
1,5 saat yürüyüş
Afiyet olsun tatlım.

Günaydın herkese,bugun ildışı tayinler başlıyor hakkımızda hayırlısı
Hadi hayırlısı Rabbim gönlünüze göre versin.

Burda gaz bedava canım biliyorum istersen yaparsın gaza mübarek olsun bide daha çok gel buraya

canımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
Kuzum benim niye böyle oldu ki ya çok üzülüyorum dua ediyorum her zaman dualarim seninle inşallah operasyona gerek kalmaz tuplerinede dokünmazlar. Bitkisel birseyler mi icsen acaba Necla düşük yapmak için kötü bir fikirmi bilmiyorum ama denesen mi

Ayy canım inş o elbiselere girersin

Hurma kuru kayisi kuru erik yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğin geçer canım
Sağol canım bidahakine denerim :)
Hosbuldum canım. Valla sizin gibi verenleri okudukça daha çok hevesleniyorum yaa

afiyet olsun canım kasede yiyerek iyi yapıyorsun dolu tabak beyine de doyacağı sinyalini gönderiyor bence ..makarnanın miktarı hariç gayet güzel
Aynen canım normal tabağa koyunca sanki yetmicekmis gibi geliyor

Tamam canım daha çok dikkat ederim bundan sonra

Hadi bakalım o elbiseler bol gelicek bollll emzirmen çok büyük avantaj

yapabileceğini düşünüyorsan yaparsın canım...o güzel elbiselerine de rahatlıkla girersin
inşallah yapmam lazim artik

Afiyet olsun tatlım.

Hadi hayırlısı Rabbim gönlünüze göre versin.

Burda gaz bedava canım biliyorum istersen yaparsın gaza mübarek olsun bide daha çok gel buraya
aslinda gunduz cok sık burdayim ama aksamlari cok giremiyorum muhabbette aksam dönüyor ama bu sefer kendim gaz verrcem kendime ekmek ve seker olmazsa hayatimda hizli vereceğimi düşünüyorum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…