- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.561
hakkınızda hayırlısı olsun ponicim
böylede doydum ki kaptanım aç kalmadım..
insallah operasyona gerek kalmaz canim su mubarek gunler hatrina rabbim yardim etsin ins kendiliginden duseramin canım duanıza ihtiyacım var
nasıl inandırsam ki bilemedimBana pek doyurucu gelmedi ama sen öyle diyorsan
yapabileceğini düşünüyorsan yaparsın canım...o güzel elbiselerine de rahatlıkla girersinKizlar Bugun itibariyle karatay yapmaya karar verdim ins devam ederim cunku uc dort tane yeni elbise aldim ve tabi biraz kucuk aldim onlara girmeliyim bana biraz gaz lazim hirs lazım basaracam veee Temmuz'da en faxla 7o olmaliyim hatta 69 u girmeliyim emziriyorum ramazan oglum cok hareketli bu avantajları degerlendirmem lazim hadi bakalım gazam mübarek olsun
Ya dunden kalmisti kofteler bidaha yemek yapmadim bi corba yaptim yarin daha iyi olucakkendimi 1.sinifta gibi hissediyorum
Afiyet olsun tatlım.dün gece giremedim kızlar menümü yazayım
sahur 1 kase yoğurt
2 kiraz
1 üçgen dilim karpuz
iftar 1 kase cacık
3 kaşık susuz barbunya
1 hurma
3 lt su
1,5 saat yürüyüş
Hadi hayırlısı Rabbim gönlünüze göre versin.Günaydın herkese,bugun ildışı tayinler başlıyor hakkımızda hayırlısı
Burda gaz bedava canım biliyorum istersen yaparsın gaza mübarek olsun bide daha çok gel burayaKizlar Bugun itibariyle karatay yapmaya karar verdim ins devam ederim cunku uc dort tane yeni elbise aldim ve tabi biraz kucuk aldim onlara girmeliyim bana biraz gaz lazim hirs lazım basaracam veee Temmuz'da en faxla 7o olmaliyim hatta 69 u girmeliyim emziriyorum ramazan oglum cok hareketli bu avantajları degerlendirmem lazim hadi bakalım gazam mübarek olsun
Kuzum benim niye böyle oldu ki yacanımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
Canim basiniz sagolsun,cektigi hastalik skinti gunahlarina kefaret olsun insallaharkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin insarkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
Ayy canım inş o elbiselere girersinKizlar Bugun itibariyle karatay yapmaya karar verdim ins devam ederim cunku uc dort tane yeni elbise aldim ve tabi biraz kucuk aldim onlara girmeliyim bana biraz gaz lazim hirs lazım basaracam veee Temmuz'da en faxla 7o olmaliyim hatta 69 u girmeliyim emziriyorum ramazan oglum cok hareketli bu avantajları degerlendirmem lazim hadi bakalım gazam mübarek olsun
Sağol canım bidahakine denerim :)Hurma kuru kayisi kuru erik yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğin geçer canım
Hosbuldum canım. Valla sizin gibi verenleri okudukça daha çok hevesleniyorum yaakızlar hoşgeldiniz. Emine ben. Haftaya 31. yaşıma adım aticam. 5 ve 2 yaşlarında meleklerim var. Öğretmenim. Geçen sene kızıma bakmak için izinliydim ,evdeydim ve 10 kilo aldım. Takıma geleli 2.5 ay oluyor ve bu 10 kilo gitti şükür. Ideal kiloma ulaşmak için bi 10 daha vermem gerekiyor. Takimimizla birlikte kurtulcaz bu fazlalıklardan insallah
Aynen ya miss olmuş. Hele akşam yürüyüşlerine bayılıyorum.
Aynen canım normal tabağa koyunca sanki yetmicekmis gibi geliyorafiyet olsun canım kasede yiyerek iyi yapıyorsun dolu tabak beyine de doyacağı sinyalini gönderiyor bence ..makarnanın miktarı hariç gayet güzel
Güzel Can'ım afiyet olsun inşallah eksi görelim bugün
Can'ım oruç ta tutmuyorsun şu An Ramazan'la mercimek köftenin ne alakası var kız
Mercimek köfte olmaz olmaz olmaz
Bulgur tarhana mercimek biraz fazla geldi bana
Güzel Can'ım afiyet olsun
Pilav tartı öncesi lütfen tüketme barbunya da yemişsin zaten
Elbette kuzum Sormana gerek var mı :)
Hoşgeldin güzelim ben Şeyda 22 yaşındayım bu takımdan mezunum bende ilk sayfada kurallarımız var Bi oku Merve zaten sana detayları anlatır hoşgeldin diyeyim ben
Tabiki güzelim
Görüceksin tatlım güven kendine yapamicağın bişey değil bu
O kötü tabi Can'ım herşeyin dozu önemli
Pilav kızartma Allah Allah tartı öncesi bak bak kilo mu veriyorduk biz napıyorduk acaba
Az da olsa kase de olsa makarna kabul değil makarnayı 3 kaşıktan fazla tüketmiyoruz o da pazartesinden sonra değil güzelim :)
Kebap bebeğim moralini kilo alarak mı düzeltmek istiyorsun
Çubuk kraker ve içki köfteleri çıkart yerine sebze ya da protein koy salata koy yoğurt koy olur ana Böyle maalesef olmuyor
Eh barbunya bu sefer çok gözüme batmadı ama 3 kaşık barbunya yiceğine 1 tabak sebze yesene hem doyarsın:))
Basin sagolsun canım. Allah'ım mekanını cennet eylesinarkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
Kizlar Bugun itibariyle karatay yapmaya karar verdim ins devam ederim cunku uc dort tane yeni elbise aldim ve tabi biraz kucuk aldim onlara girmeliyim bana biraz gaz lazim hirs lazım basaracam veee Temmuz'da en faxla 7o olmaliyim hatta 69 u girmeliyim emziriyorum ramazan oglum cok hareketli bu avantajları degerlendirmem lazim hadi bakalım gazam mübarek olsun
arkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
Canım çok üzüldüm basınız sağolsun mekanı cennet olsun nur içinde yatsınarkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
nasıl inandırsam ki bilemedimsevgili kaptancımm
inşallah yapmam lazim artikyapabileceğini düşünüyorsan yaparsın canım...o güzel elbiselerine de rahatlıkla girersin
aslinda gunduz cok sık burdayim ama aksamlari cok giremiyorum muhabbette aksam dönüyor ama bu sefer kendim gaz verrcem kendime ekmek ve seker olmazsa hayatimda hizli vereceğimi düşünüyorum ins
Afiyet olsun tatlım.
Hadi hayırlısı Rabbim gönlünüze göre versin.
Burda gaz bedava canım biliyorum istersen yaparsın gaza mübarek olsun bide daha çok gel buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?