- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.141
geç oldu ama günaydın canlar..herkes niye burayı boşladı bakiimm..en başta ortim ..
saol canım bende iyi olmaya çalışıyorum buara pek keyfim yok birde adet olmaya çalışıyorum olamadım onun sıkıntısı var üstümde şiştiğimi hissediyorumm birde taşınma telaşım var nisan sonu taşınıyorumsizden birsüre ayrı kalıcam bu konuyla ilgili özeline msj atıcam demet
ortim ben gelince sen gidiyosun.. facedede yoksun..bi kavuşamadık ya.heytt höyttt ne boşlamı ortim ya geliyom bakıyom kimse yok bi daha geri gidiyom
bende hep diyom nerde bu ortim gelsede bi kaynatsak diyom:13:
banamı dedin banamı dedin..Günaydın güzel kadınlarrr
aynen öyle oluyo fitsema..haftasonuda kaçamak yapmasam her hafta 1 kilo garanti ama..aması var işte..fitsema mursh demettuba83
günaydın kızlar nasılız bugünnnasıl gidiyor diyet hafta sonu bozup hafta içi diyetmi yapıyoruz yoksaa
ay bende hasta olacam olamıyom sinir oluyom 1 hafta geçtii eşime diyom oda karnımı seviyo sinir oluyorummm
yine birisi lafı ağzımdan aldı..ben soracaktım..o nasıl oluyo kızbi işe yarıyomu bari
iyi diyelim iyi olalım canım..sen nasılsın?..haplara başladınmı?..dün tam konuya girdik kayganam geldi , pc yi kapatmak zorunda kaldım..çok meraklıdır kendüsüüü..
ortim burada her hafta sosyete pazarı kuruluyo..gidip bakındım bakındım..kendime göre bişey bulamadım..çok üzüldüm..
iştah ne çabuk açıldı öyle..iştah gibi bebişde çabuk gelir inşallah ortim..kaygana bana çooooook yakın..izin versem dahada yakın olacakta böyle iyibaşladım cnm yabiri sabah akşam biride günde 3 defa hemen etkisini gösterdi iştah açısından doktoru aradım biraz öncede olmazsa yarım kullanalım dedi biri için bakalım herşeyin hayırlısı.Yakınmı kaynanan sana
iştah ne çabuk açıldı öyle..iştah gibi bebişde çabuk gelir inşallah ortim..kaygana bana çooooook yakın..izin versem dahada yakın olacakta böyle iyi....sosyete pazarının yerini yazdım ...seninle aramızda 10 kilodan fazla fark var..tabiikide bulabilirsin bişeyler..bende çanta alıcam ama üzerime bişeyler almam lazım..iki hafta sonra düğünümüz var..
o nasıl oluyo kızbi işe yarıyomu bari
ortim burada her hafta sosyete pazarı kuruluyo..gidip bakındım bakındım..kendime göre bişey bulamadım..çok üzüldüm..
sen nerdesin canım..evet , herşey var ama olmuyoooo...:84::84:burda yok öyle birşey bakıyılıyorum istanbulun sosyete pazarlarına
sen nerdesin canım..evet , herşey var ama olmuyoooo...:84::84:
edda canım senin şimdiki kilon benim hedefim dahi değil...sen herşeyi bulabilirsin canım ama kilolu bayanlar için olan kıyafetler çook özensiz ve sıradan..sanki kiloluların iyi giyinmeye hakkı yok.. ya bir model bulup terziye bayağı bir para verip diktirecen (mahalle terzisine dğil tabii)ya da kaderine razı olucan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?