Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geç oldu ama günaydın canlar..herkes niye burayı boşladı bakiimm..en başta ortim ..

evet bende geliyom geliyom kimse yok fazla bişe paylaşmıyo gidiypom

ay bende hasta olacam olamıyom sinir oluyom 1 hafta geçtii eşime diyom oda karnımı seviyo sinir oluyorummm

heytt höyttt ne boşlamı ortim ya geliyom bakıyom kimse yok bi daha geri gidiyom
bende hep diyom nerde bu ortim gelsede bi kaynatsak diyom:13:
ortim ben gelince sen gidiyosun.. facedede yoksun..bi kavuşamadık ya..

Günaydın güzel kadınlarrr

banamı dedin banamı dedin..

fitsema mursh demettuba83

günaydın kızlar nasılız bugünn nasıl gidiyor diyet hafta sonu bozup hafta içi diyetmi yapıyoruz yoksaa
aynen öyle oluyo fitsema..haftasonuda kaçamak yapmasam her hafta 1 kilo garanti ama..aması var işte..

iyi diyelim iyi olalım canım..sen nasılsın?..haplara başladınmı?..dün tam konuya girdik kayganam geldi , pc yi kapatmak zorunda kaldım..çok meraklıdır kendüsüüü..

ortim burada her hafta sosyete pazarı kuruluyo..gidip bakındım bakındım..kendime göre bişey bulamadım..çok üzüldüm..

iyi diyelim iyi olalım canım..sen nasılsın?..haplara başladınmı?..dün tam konuya girdik kayganam geldi , pc yi kapatmak zorunda kaldım..çok meraklıdır kendüsüüü..

başladım cnm yabiri sabah akşam biride günde 3 defahemen etkisini gösterdi iştah açısından doktoru aradım biraz öncede olmazsa yarım kullanalım dedi biri için bakalım herşeyin hayırlısı.Yakınmı kaynanan sana

iştah ne çabuk açıldı öyle..iştah gibi bebişde çabuk gelir inşallah ortim..kaygana bana çooooook yakın..izin versem dahada yakın olacakta böyle iyi....sosyete pazarının yerini yazdım ...seninle aramızda 10 kilodan fazla fark var..tabiikide bulabilirsin bişeyler..bende çanta alıcam ama üzerime bişeyler almam lazım..iki hafta sonra düğünümüz var..

ortim ya 10 kilo olsun sonuçta kilo değilmi bizim burda da var o sosyete pazarı pazarları kuruluyo ayy kadınlar oraya bile topuklu ayakkabıyla jiple geliyolarbu arada aynı yakada oturuyoruz bi gün zıplarım oranın pazarınadasen düğün için pazardan neden bakıyosunki mağazadan bulabilirsin

aynen öyle ortim..bütün cipliler pazarda..cipim yok ama bende bir bakınayım dedim işte....bu ön araştırmaydı tabikinede mağazalarada bakıcam..

internetten büyük beden bakındım biraz hani araştırma yapıyorum ya...hepsi kadın işi geldi..bu arada bende kadınım ama anla işte ..anne işi...ay bende anneyim ...poffffff..:84::84:

sen nerdesin canım..evet , herşey var ama olmuyoooo...:84::84:

o sosyete pazarlarının şeyini seviyorum bu yaz değil önceki yaz geldim istanbula (buarada istanbuldaydın dimi sen:) ) neyse şimdi adam kapri satıyo alacam ama olurmu olmazmı bilmiyom elbise giyiyorum Allahım hiç unutmam elbisenin altına çektim giydim orada baktım olduu tamam alıyorum dedim normalde hayatta dışarıda öyle bi delilik yapamam ama orası bana rahat gelmiştii

Haftasonu bende alışveriş yaptım kendime 5 tane pantolon aldım boynerde indirim vardı..
2 tanesi bir küçük beden.. oluyo ama düğme kapnmıyo çok hoşuma gittiler oyüden aldım dedim belki bunların hevesine azcık zayıflarım

sonra bir gömlek aldım üstü oluyo kalça tarafı dar belimde kalıyo yani.. çok hoş bi gömlek şimdi o gömleğide giymek istiyorum ama giymek için 1 beden zayıflamam lazım

edda canım senin şimdiki kilon benim hedefim dahi değil...sen herşeyi bulabilirsin canım ama kilolu bayanlar için olan kıyafetler çook özensiz ve sıradan..sanki kiloluların iyi giyinmeye hakkı yok..ya bir model bulup terziye bayağı bir para verip diktirecen (mahalle terzisine dğil tabii)ya da kaderine razı olucan.....

ben kaçtım bayanlar..küçük kızımı yolladım okula büyüğü geldi..bumerang gibi bu çocuklar yaa..

yok canım keşke öyle olsa ;dar kot giyiyorum sıkınca bel çevrem can simidi gibi oluyo haliyle üzerine şifon tarzı bol şeyler giyiyorum alttan bol kot giysem üzerine dar birşey giymem gerekiyo ama dardada göbek çıkıyo böyle istedigim gibi birşey giyemiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…