Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm demet kimse yokmuş menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı peynir h yumurta 5 zeytin 2 dilim ç ekmegi çay domates salatalık maydonoz
ara 1 elma
ögle 4 kaşık türlü 1 dilim ç ekmegi 4 kaşık yogurtlu bakla bol maydonoz
ara yeşil çay 3 kayısı 9 badem 1 elma
akşam 1 kase çorba 4 kaşık barbunya 4 kaşık yogurt 1 dilim ç ekmek maydonozlu salata
sonra 1 armut yerim spor 30 dakika 3 lt su yatınca kitap okurum

yine mesaim bitti
bugunki menüm

sabah:
4 adet kuru kayısı
2 bardak su

kahvaltı:
5 adet diyet bisküvü
hastanedeydim die yapamadım bide moralim bozuktu

1.ara:
5 adet diyet bisküvü

öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
karnıbahar ve brokoli haşlaması yoğurtlu
salata yok die çorba içtim günler sonra:26::26:

2.ara
1 adet halley
200 ml süt

akşam:
tavuk ızgara
salata

3 lt su içtim
2 fincan form çayı içtim
4 fincan yeşil çay içtim
1 fincan adaçayı içtim

eve giderken 20 dk yürüyüş
evde de 2 mil leslie yapcam inş.
ilaçlarada başladım bugün yarından itibaren yediklerimi azaltıcam inş.

hepinize iyi akşamlar

abla yeşil çayıda arttırsan biraz 1 den fazla iç ondan bişey olmazki

Kızlar ben buraya gelmeden once 7 kılo vermıstım herhalde o yuzden kılo verımım durdu bende dukan dıyetıne basladım bugun bakalım ne olacak yarıntıları yazarım ınsallah faydası olur.

slm
demet canım konuları okudum unutmaki en iyi ilaç senin güzel düşünmen ve güzeli istemen

rabbimin

izniyle sağlığına kavuşup o güzel bebeğini alıcaksın inşalh kucağına arkadaşım mevlam neylerse güzel

eyler en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine

menm

sabah ılık su
1 elma

1 dilim peynir
1 domates
1 dilim k. ekmeği
2 şekersiz çay
1 kaşık patates kavurması

ara...
eti form kraker

öğlen...
1 karadeniz pide (küçük)

ara...
1 bardak maydanoz suyu
1 kepekli bisküvi

akşam...
3 köfte fırında
2 parça patates
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
yeşil salata

ara...
3 bardak çay şekersiz
6 badem 1 kraker

3 lt. su 90.dk tempolu yürüyüş

90.dk gezinti

önceden bu kadar yemiyodum! ağlamak istiyorum!

bu günkü menüm
sabah: biraz patates kızartması (ketçap mayonez) bir iki dilim ekmek vişne suyu
öğle: elmalı kurabiye 2 tane
ara: peynirli börek bir dilim 1 bardak kola
akşam: iç pilav çok az haşlanmış tavuk bir bardak kola

ve bir sorunum var ben çay bardağıyla bile su içmiyorum. en son kaç gün önce su içtim bilmiyorum

Günaydın kızlarrr
dün eve gittim leslie hareketlerine başladım Allahım 3 mil yapacaktım güya ama 2 mili zor yaptım :)))
2 milde tamam dedim ilk yeterdir acyip terletiyo yoruyo sonra hemen ılık duşa girdim ter boşalttım resmen..

neyse dünkü menüm..

sabah kahvaltı çeyrek ekmek arası kaşar peynir
1 fincan çay

ara boş :)

öğle tavuk ızgara + az morlahana salatası + 1 dilim ekmek

ara 1 fincan çay + yarım çikolata(hepsini yemedim )
1 fincan yeşil çay

akşam 1 tabak cornflex

ara çok acıktıgım için 1 dilim kepek ekmek + 1 dilim salam (akşamla arasında yarım saat var)

yarım saat leslie (2 mil)
yatarken 2 bardak su

fitsema canım senin menülerin genelde öğlen hafif akşam daha ağırmı oluyo kine?kelin köre diyecek lafı yok ama dikkatimi çekti canım..

ve bir sorunum var ben çay bardağıyla bile su içmiyorum. en son kaç gün önce su içtim bilmiyorum
ünlü bir türk düşünür ve diyetisyeni en iyi yağ yakıcı su demişti..hatırlatayım canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın güzel kadınlarrr

Su konusunda bende bişeyler söyleyim.Duyuyordum hep ama kulak arkası yapıodum.Su zayıflamaya en yardımcı sey dıe.Bazen butun gun 1 bardakla durudugmu bılırım.4 gundur 2 lıtre ıcıyorum.Ve tartıdakı oynama benı acayıp sasırtıyor.Öyle bir gaza geldım kı elımden gelse sadece su ıcerek yasamak ıstıcemSu için su sağlıktır.

Menümü soracaksınız ama henuz yarım lıtre su dısında bısey gırmedı mıdeme cunku cok youndun anca başım rahatladı işlerimi topladım.Biraz face bakıyım atıştırcam bişeyler.Ozaman yazarım emnumu.

Seviyorum siziii

fitsema mursh demettuba83

günaydın kızlar nasılız bugünn nasıl gidiyor diyet hafta sonu bozup hafta içi diyetmi yapıyoruz yoksaa

Evet kızlar şöyle bi durum var son zamanlarda menüler düzenli bildirilmiyo,mazareti olan arkadaşlarım yada düzenli listesi olmayan arkadaşlarım ne yediysek bildirelim olurmu. Menülerimize burda yorum yapıp eksiklerini çıkarmamamız eleştiri yapmamamız hepimiz açısından faydalı olur diye düşünüyorum.Ne yediğinizi ne kadar yediğinizi korkmadan sıkılmadan yazabilirsiniz.Benim yada herhangi başka birinin sizin üzerinizde yaptırım yapması söz konusu değil.Biz takımız ve özgürce burda paylaşımda bulunuyoruz. Gereken özeni titizliği göstereceksiniz biliyorum

fitsema canım senin menülerin genelde öğlen hafif akşam daha ağırmı oluyo kine?kelin köre diyecek lafı yok ama dikkatimi çekti canım..

haklısın canım ben öğlen yemek yemeği sevmiyorum genelde atıştırma e akşamda mecburen ailemle yemek yiyorum ama akşam yemeğini en geç 6 da yerim ve rahatsız etmiyo beni ilgin için tşkr ederimm

aynen canım öyle oluyo cuma gününden sonra bi rahatlama geliyo herkese
sen nasılsın cnm

saol canım bende iyi olmaya çalışıyorum buara pek keyfim yok birde adet olmaya çalışıyorum olamadım onun sıkıntısı var üstümde şiştiğimi hissediyorumm birde taşınma telaşım var nisan sonu taşınıyorum sizden birsüre ayrı kalıcam bu konuyla ilgili özeline msj atıcam demet

Sabah ;

yarım lt su
1 yeşil elma

İlerim youndu sabah kahvaltımı ögle olarak yedımBu düzensizlik beni bitiriyor

Bide sabah işe yürüyerek geliyorum.15 dk mesafe ama hiç yoktan iyidir.

Ögle menüm ;

2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…