- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.161
Bendede internetten alısverıs merakı var.Gene aldım bı ceket bı tsort bakalım nasıl olacak bende bıraz kucuk aldım kı aska geleyım dıe.Bizim burdada yok sosyete pazarı olsa ben zaten dağıtırım ortalıgı cok sevıyom alısverıs yapmayı yaa.Tabı ustume gore bısey bulamadımmı moralım cok bozuluyor.
kız ben netten alışveriş yapmaktan fulledim kerdi kartımı korkumdan eşimede bişey diyemiyorum bişey alalım diyo kartı bırak nakit olunca alırız diyorumhalbuki tırıs tırısım yani:18::18::18:ya bi ara fena bulaşmıştım ama hiç iyi değil ya hele bide ayakkabılar filan göründüğü gibi gelmiyo almam daha
ben kaçtım bayanlar..küçük kızımı yolladım okula büyüğü geldi..bumerang gibi bu çocuklar yaa..
hoppidicik çok güldüm ya nereden buluyosun bu kelimeleri
kızlar kuranım vardıya bugun misafirlerim yeni gitti açlıktan öldüm mutfaga kendımı zor attım sabah ıkı hurma kahvltı peynir 2 dilim düşük kalorılı ekmek köy peyniri 1 tatlı k bal yedim ara 3 hurma öglenkıymalı pırasa yogurt 1 dilim düşük kalorılı ekmek
ahhhhh pırasa yeneyi özledim ya:84::84::84::84:ALLAH kabul etsin cnm
odamı yasak yani pırasa
cnm öyle kıymalısı sulusu filan yasakben mesela zeytinyağlısını çok severim
slm kızlar ben listemi yazayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 yumurta omlet 5 zeytin 1 k kpeynir maydonoz 2 dilim ç ekmegi
ara 1 armut yeşil çay 6 badem
ögle fırında sade mantar 3 k yogurt 1 k mercimek çorbası yarım salatalık
ara 4 burçak bisküvi 1 zencefili limonlu çay 6 badem 3 k kayısı
akşam 4 k bulgur pilavı 4 kaşık melemen 1 kase çorba salata yerim sonra 1 elma yerim 1.5 lt su bitti kalan suyuda yatana kadar bittiririm 30 dakika yürüyüş
zeytinyğlı pırasa bence tam diyet yemeği ben çok seviyorumkii sebze sonuçta
abla ya burdaki kayısı sabah yesen daha faydalı olmazmı
hoppidicik çok güldüm ya nereden buluyosun bu kelimeleri
kızlar kuranım vardıya bugun misafirlerim yeni gitti açlıktan öldüm mutfaga kendımı zor attım sabah ıkı hurma kahvltı peynir 2 dilim düşük kalorılı ekmek köy peyniri 1 tatlı k bal yedim ara 3 hurma öglenkıymalı pırasa yogurt 1 dilim düşük kalorılı ekmek
ooo edda ..sende simitten şikayet ediyosan ..biz o zaman direk köprülüğüz..yok canım keşke öyle olsa ;dar kot giyiyorum sıkınca bel çevrem can simidi gibi oluyo haliyle üzerine şifon tarzı bol şeyler giyiyorum alttan bol kot giysem üzerine dar birşey giymem gerekiyo ama dardada göbek çıkıyoböyle istedigim gibi birşey giyemiyorum ((
netten aldıkların hüsranla sonuçlandımı diyecekyim ki cevap vermişsin..benim arkadaş listemde var louis vttn çanta..hergün bakıp bakıp duruyorum..ama ya göründüğü gibi değilse diye cesaret edip sipariş vermedim..Bendede internetten alısverıs merakı var.Gene aldım bı ceket bı tsort bakalım nasıl olacak bende bıraz kucuk aldım kı aska geleyım dıe.Bizim burdada yok sosyete pazarı olsa ben zaten dağıtırım ortalıgı cok sevıyom alısverıs yapmayı yaa.Tabı ustume gore bısey bulamadımmı moralım cok bozuluyor.
ben böyleyim işteeeeeee...hoppidicik çok güldüm ya nereden buluyosun bu kelimeleri
kızlar
bende çok severim ama 2 kaşık zeytinyağlada hiiiç iyi olmuyo..zeytinyğlı pırasa bence tam diyet yemeği ben çok seviyorumkii sebze sonuçta
ortim daha tadmadığın bişey kalmamış maaşallah..esefle kınıyorum senimenümüde yazayım kaçayım
sabah:
kocaman bir bardak su
4 adet kuru kayısı
kahvaltı:
domates salatalık roka
1 dilim beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim ince kepekli ekmek
1.ara :
2 porsiyon meyve (1 adet küçük elma)
öğlen:
1 kepçeden az mercimek çorbası
bol limonlu nar ekşili yeşillik salata
2 küçük fırında baget
haşlanmış brokoli yoğurtlu
2.ara:
1 su bardağı süt
1 adet halley
5 adet yulaflı bisküvü
akşam:
bol salata
3 lt su içtim
5 kupa yeşilçay içtim
1 kupa adaçayı içtim
1 fincan türk kahvesi içtim
bu akşam eşim rahatsız evde bugün leslie yi yapamıycam nazıyla oynamam lazım zaten spordan fazla kalori yaktırır bana yok su getir yok ilaç getir die naz yapmasından:84:
ve menünün kalabalık olmasıda ilaçların hemen iştah açmış olması normalde içime camış kaçmış gibiyim menüden de belli zaten ama midemde kazı çalışması var sanki idare edin artık
abla ya burdaki kayısı sabah yesen daha faydalı olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?