- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.101
kızlar leslie spor hareketlerini araştırdım kk da buldum 2 video indirdim ama daha fazlaları varmış 3 mil -5 mil gibi
sizlerde varmı olan biri bana mail atması mümkünmü kızlar yada link verebilecekmisinz ?
dün evde 10 dakkika yaptım ama baya faydalı olacagına inanıyorum düzenli yapılırsa çünkü bacaklarıin bi zaman sonra ağrımaya başlıyo çalıştıgını hissediyor insan
canım kk daki video alıntı..ben sana link vereyim..oradan indir..ben 3mil indirdim..45 dk. sürüyo..
Cnmm sana feceden bi mesaj gonderdım o lınkte butun mıller var hangısını ıstersen onu ındır.Ama en ıyısı 3 mıl 5 benı bıtırıyor.
GÜNAYDIN KIZLAR HASTANEDEYDİM YENİ GELDİMÇOK MORALİM BOZULDU 2 SENE ÖNCE HORMON İLAÇLARI KULLANMIŞTIM BEN ÇOK ŞİŞLİK YAPMIŞTI BENDE KORTİZON TEDAVİSİYDİ BENDE BİLMEDEN TUZ YEDİM DİE ÇOK KİLO ALDIRMIŞTI.tEKRAR AYNI İLAÇLARA BAŞLIYORUM BEBEK İÇİN BAŞKA SEÇENEĞİM YOKMUŞ VÜCUDUMA OSTOREJEN DENEN KADINLIK HORMONUNU SAĞLAYACAKMIŞ BU İLAÇLAR DIŞARDAN.NASIL ÜZÜLDÜM ANLATAMAM.TEKRAR ESKİ GÜNLERE DÖNMEK İSTEMİYORUM İLAÇLAR ŞU AN ELİMDE FIRLATIP ATMAK İSTİYORUM MORAL BOZUKLUĞUNDAN KAHVALTI BİLE YAPMADIM.
SİZ NASILSINIZ?
demetcim üzme kendini ben hem antideprasan kullanıyorum hemde kilo veriyorum sonuçta sen kendi saglıgını düşün ALLAH HAYIRLI İKİZ VERİR SANA İNŞALLAH 1 KIZ 1 OGLAN DAHADA DOGURMASIN
Cnmm sana feceden bi mesaj gonderdım o lınkte butun mıller var hangısını ıstersen onu ındır.Ama en ıyısı 3 mıl 5 benı bıtırıyor.
tamam canım bakarım seninde mesajına çok saol :)
buarada öğlede eve gittim geldim tavuk izgara yedim tost makinesinde isgara yaptım 1 dilim kepek ekmek ile yanımada yeşil çay aldım içerim şimdi
canım çikolata istiyo hasta olacagım hehralde :84:
şeker ya senin dün dediğin diğer zayıflama zımbırtısını nerden bulucaz.
cnm google Callanetics teknomobile yaz cıkan ılk adreste tek lınk olarak var ordan ındırebılırsın.Olmazsa yaz başka bı adres daha verim.
canım indirdim ama çok komik geldi bana yaay sinirlerim alt üst oldu bugün benim ya sen yapıyomusun yada yaptın mı hiç:26::26::26:
eşimde dün akşam almış çikolatalı beyaz gofretlerden akşam getirdi yiyelim die elime verdi ben bi baktım zaten dedim kaçımıyorum bişey bundan bişey olmaz die neyse yerim birazdan die bıraktım koltuğun üstüne sonra yattım filan sabah aç karnına ilk onu gördüm normalde cuk die gitmesi lazımdı yerine ama ben ne yaptım aldım elime doğru dolaba götürdüm ve bi kere bile olsun yesemmi demedim:81:vee dolapta koyduğum yerde bir sürü çikolata vardı ve orda olduklarını unutmuşum bile artık beyin olarakta vücut olarakta şartlamışım kendimi demektir.
Yok ben daha bugun baslıcam nesı komık geldı cnm dogru vıdeoyu ındırdıgıne emınmısın?Bu kadar kısa surede ınecegını sanmıyorum yaklasık 1 saatlık bı vıdeo detaylı bakma fırsatım olmadı tabı.
aferin sanaa beyaz çikolataya bayılırım:)
Yok ben daha bugun baslıcam nesı komık geldı cnm dogru vıdeoyu ındırdıgıne emınmısın?Bu kadar kısa surede ınecegını sanmıyorum yaklasık 1 saatlık bı vıdeo detaylı bakma fırsatım olmadı tabı.
canım leslie 3 mili indirdim dogru video dimi 5-6 kişi beraber zıplıyolar :))) bide 47 dakkika
canım leslie 3 mili indirdim dogru video dimi 5-6 kişi beraber zıplıyolar :))) bide 47 dakkika
evet cnm 45 dakika ayy çok zevkli ya 4 mil daha çok faydalı gibi geldi bana cumadan beri yapamıyorum bugün başlıycam inş.
aaaaaminnnnn...........demetcim üzme kendini ben hem antideprasan kullanıyorum hemde kilo veriyorum sonuçta sen kendi saglıgını düşün ALLAH HAYIRLI İKİZ VERİR SANA İNŞALLAH 1 KIZ 1 OGLAN DAHADA DOGURMASIN
bende flaşta dvd de oynatamıyorum ama:26::26::26:tv de yapsam daha da güzel olacak ama malesef notebook dan yapabiliyorum dvd flaş diski açmıyo:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?