- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.201
essah mı diyosun ortim..valla toplarım çoluğu çocuğu gelirim haa..kaçmaya delik ararsın sonaaa...
günaydın kızlar nasılsınız bugün sabah yürüyüşümü yaptım duşumu aldım çayımı aldım geçtim kk başına
günaydın kızlar
ne zamandır gıremıyodum ınternete ama bılın bakalım ben nerdeydım ?
tatıle gıttım
dıdım kusadası pamukkakle gezmedık yer bırakmadım valla
kaptanım kızmıstır bana ama haber verecek fırsatım olmadıcok apar topar cıktık
canım ortım SEMACIM merak etmıs benı mesaj atmıs
ama benım mesaj sayım 100 olmadıgından cevap yazamadım canımcım
bugunlerde regl olcam acayıp sıstım ya ınsallah kılo almamısımdır ve canım acayıp bı sekılde tatlı ıstıyooooooooo bırı benı durdursun
günaydın kızlar
ne zamandır gıremıyodum ınternete ama bılın bakalım ben nerdeydım ?
tatıle gıttım
dıdım kusadası pamukkakle gezmedık yer bırakmadım valla
kaptanım kızmıstır bana ama haber verecek fırsatım olmadıcok apar topar cıktık
canım ortım SEMACIM merak etmıs benı mesaj atmıs
ama benım mesaj sayım 100 olmadıgından cevap yazamadım canımcım
bugunlerde regl olcam acayıp sıstım ya ınsallah kılo almamısımdır ve canım acayıp bı sekılde tatlı ıstıyooooooooo bırı benı durdursun
hiçç hatırlatma onu..evda sadece çorba var...popomu kaldırırsam bişeyler yapıcam..
saol canım antibiyotik içtim sabah şimdide limonlu çay içiyorumm..
kızlar sabah güzel bi kahvaltı yaptım.
ama acıktım yaa öğlede ne yiyeceksiniz siz ?:131:
belki cuma girer..genellikle cuma geliyo ..canım nisanın son haftası gelebilirm didi ama tabi naptı ne etti bir bilgi ulaşmadı bana:26:haber alamadık olmadı baktım güvercinimi çağırıcam bağlıycam baldırına mektubumu göndercem başka çare yok
ohhhhh...değme keyfine o zaman..günaydın kızlar nasılsınız bugün sabah yürüyüşümü yaptım duşumu aldım çayımı aldım geçtim kk başına
tam benlikmiş ortim..bizede sıska kedi yakışmaz değilmi?..
afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasınne çayı içiyon bakim
hiçç hatırlatma onu..evda sadece çorba var...popomu kaldırırsam bişeyler yapıcam..
belki cuma girer..genellikle cuma geliyo ..
ohhhhh...değme keyfine o zaman..
tam benlikmiş ortim..bizede sıska kedi yakışmaz değilmi?..
norMAL çayı diyete başladığımdan beri içemiyorum hatta hiç içmaedim diyebilirim:26::26:normal çay 3 kupa bitirdim sobanın üstünde sıcaktı yeşil çayım bitmiş ama şekersiz içtim yanında 3 k kayısıyla kızım uyanmıyoki işlerimi yapayım misafir gibi oldu artık kalk diyemiyorum
[B .!.:tam benlikmiş ortim..bizede sıska kedi yakışmaz değilmi?..[/B]
ya bu havalar ne zaman düzelicek..hava kötü olunca benim psikolocim bozuluyo...kendimi hamurişi pasta böreğe veresim geliyooo
ya sopa istiyon sen heeya bu havalar ne zaman düzelicek..hava kötü olunca benim psikolocim bozuluyo...kendimi hamurişi pasta böreğe veresim geliyooo
abla acıba kocanı sen zayıflayana kadar şmhamı etsekk:26::26:bende daha dün silkelendim kendi kendime halime sen diyetesin git sporunu yap suyunu iç dedim halime hemen korktu benden kaldıgı yerden devam ediyo kocamın gözleri sürekli göbegimde sinir oluyorum
börek deme kız zaten pastanelerin önünden geçemiyorum ogün kızıma diyorum 10 kilo verim napcam biliyonmu kızımda bekliyo ben ne dicem kendime börek poça açma alcam yicem dedim kızım anne ya şaka gibisin dedi napim çok seviyorum
norMAL çayı diyete başladığımdan beri içemiyorum hatta hiç içmaedim diyebilirim:26::26:
bol bol adaçayı bide yeşil çay içiyorum ben
ortim çok sevdim ben bu alalım yaa biraz daha büyürse aslan olur ne güzel dimi
ortim sen adaçayı içmeeee.......adaçayı gebe kalmayı olumsuz etkiliyomuş..bi yerde okudum , yine kk daydı heralde....ayrıyeten o kedi daha büyümez ..biraz daha yerse patlar maazallah..
sen bir araştır bakalım..:26:ölemi diyosun içmim mi:26:tamam canım içmem ama bende bi yerde okumuştum ostorejen die hormon varya bende olmayan onu sağlıyomuş die:44::44::44:dur araştırayım ben onu öğrenene kadar de içmeyeyim madem:44:
yemek yapma zamanı, ders zamanı..kısacası gitme zamanı..hoppidicik kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?