Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seni kaçak sen bizi bırakıp nerelere gitmişsin bari bizim yerimizede gezseydin biz evde küflendik valla hafta nisanın bizim burda toryum var orayı daha görmedim millet anlatıyo ben dinliyorum

seni kaçak sen bizi bırakıp nerelere gitmişsin bari bizim yerimizede gezseydin biz evde küflendik valla

saol canım antibiyotik içtim sabah şimdide limonlu çay içiyorumm..

kızlar sabah güzel bi kahvaltı yaptım.

ama acıktım yaa öğlede ne yiyeceksiniz siz ? :131:
hiçç hatırlatma onu..evda sadece çorba var...popomu kaldırırsam bişeyler yapıcam..

belki cuma girer..genellikle cuma geliyo ..

günaydın kızlar nasılsınız bugün sabah yürüyüşümü yaptım duşumu aldım çayımı aldım geçtim kk başına
ohhhhh...değme keyfine o zaman..

Eki Görüntüle 176305
toşunuma bakkkk beeeeortimmm alayım sana bundan
tam benlikmiş ortim..bizede sıska kedi yakışmaz değilmi?..

ya bu havalar ne zaman düzelicek..hava kötü olunca benim psikolocim bozuluyo...kendimi hamurişi pasta böreğe veresim geliyooo

bende daha dün silkelendim kendi kendime halime sen diyetesin git sporunu yap suyunu iç dedim halime hemen korktu benden kaldıgı yerden devam ediyo kocamın gözleri sürekli göbegimde sinir oluyorum

normal çay 3 kupa bitirdim sobanın üstünde sıcaktı yeşil çayım bitmiş ama şekersiz içtim yanında 3 k kayısıyla kızım uyanmıyoki işlerimi yapayım misafir gibi oldu artık kalk diyemiyorum
norMAL çayı diyete başladığımdan beri içemiyorum hatta hiç içmaedim diyebilirim:26::26:
bol bol adaçayı bide yeşil çay içiyorum ben

[B .!.:
tam benlikmiş ortim..bizede sıska kedi yakışmaz değilmi?..[/B]

ortim çok sevdim ben bu alalım yaa biraz daha büyürse aslan olur ne güzel dimi

ya bu havalar ne zaman düzelicek..hava kötü olunca benim psikolocim bozuluyo...kendimi hamurişi pasta böreğe veresim geliyooo

börek deme kız zaten pastanelerin önünden geçemiyorum ogün kızıma diyorum 10 kilo verim napcam biliyonmu kızımda bekliyo ben ne dicem kendime börek poça açma alcam yicem dedim kızım anne ya şaka gibisin dedi napim çok seviyorum

ya sopa istiyon sen heeben ne kadan güzel enerjikim her havaya ayak uydururum bukelemun gibiyim
bende daha dün silkelendim kendi kendime halime sen diyetesin git sporunu yap suyunu iç dedim halime hemen korktu benden kaldıgı yerden devam ediyo kocamın gözleri sürekli göbegimde sinir oluyorum
abla acıba kocanı sen zayıflayana kadar şmhamı etsekk:26::26:

kızına hak veriyorum şaka gibisin ablaunutun bunları zaten bunları yiye yiye bu hale gelmedik bak burdan kötü bakıyom ama görmüyon

ortim sen adaçayı içmeeee.......adaçayı gebe kalmayı olumsuz etkiliyomuş..bi yerde okudum , yine kk daydı heralde....ayrıyeten o kedi daha büyümez ..biraz daha yerse patlar maazallah..

ortim sen adaçayı içmeeee.......adaçayı gebe kalmayı olumsuz etkiliyomuş..bi yerde okudum , yine kk daydı heralde....ayrıyeten o kedi daha büyümez ..biraz daha yerse patlar maazallah..

ölemi diyosun içmim mi:26:tamam canım içmem ama bende bi yerde okumuştum ostorejen die hormon varya bende olmayan onu sağlıyomuş die:44::44::44:dur araştırayım ben onu öğrenene kadar de içmeyeyim madem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…