Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım..o kadar pirinç bişey yapmaz kanımca...ama son sözü kaptanım, ortim söyler..o varken bana laf söylemek düşmez..(pek yalaka gördüm kendimi, cuma yaklaşıyo ondan olabilir..:))

amaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..

canım lafı ağzımdan aldın yap yap sonu yok bı degrıde yok akşam koca gelınce ne yaptınkı yoruldun dıyo sinir oluytorum gunde 3 posta okula gıdıyorum çocuk ev bitiyorum bıtıyor

amaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..

öyle deme ya bende evde oturmak istiyorumev kadını olmak istiyorum ama olmuyo işte kira olunca zor ya kıyamıyorum kocama

Yok cnm cuma gunu 82.3 du bugun sabah 81.5 cıktım hedefım ıns cuma gunu sıze 79.8 gıbı bı rakam solemek artık 7li rakamları görmek istiyorum :84::84::84:

Cnm sımdıden onelemını al kendının cektıklerını bılıyosun ıste.Tam buyume cagında gıdasını kesme ama cıkolata cıps kola hamur ısınden uzak tutmaya calıs.Benım yegenımde 5 yasında 27 kılo oda dombılı sımdı ana sınıfına gıdıo orda oglen yedıklerı kılo aldırıyo heralde yazın tatılde dıkkat etcez bızde.Bu ısler kucuklukten baslıyo dıkkat et.Ayrıca bezelye pılav salata uclusu hıc vazgecemedıgım kombındır.Annem yapmıyo ben dıyetteyım dıe.

Son düzenleme:
canım lafı ağzımdan aldın yap yap sonu yok bı degrıde yok akşam koca gelınce ne yaptınkı yoruldun dıyo sinir oluytorum gunde 3 posta okula gıdıyorum çocuk ev bitiyorum bıtıyor
o da ayrı bir mevzu zaten..akşam olunca yorgunluktan ölürsün..ki benim eşim gündüz 2 dedinmi evde..az çocukla ilgilen derim "ne yaptınki bütün gün " gibi acayip-ül garaip bir cümle kurarsonra benim şalterler atar tabii....söylediğine söyleyeceğine pişman olur sevgili eşim..

murch (sana murç desem kızarmısın?) benim kızım bu sene 13 olacak ve 65 kilo..68 falandı ama 23 nisan etkinliğine katılacağı için provaydı , talimdi derken 65 i gördü..benim kedi sevmeme gerek yok kızımı seviyorum demet..bu arada murç dediğin gibi kızım tamamen benim bizim beslenme alışkanlığımızdan dolayı kilo aldı..bizde her gün makarna pilav eksik olmazdı..her yemeğin yanına muhakkak pilav yapardım..suçlu ben ve baba tabiiki..

ay benim kızımda 23 kılo küçük büyüğe göre daha tobbık seyrediyor gelişimi bende kıstım abur cuburu ama çocuk istıyor ve yıyor

annesinden geleceğini görüyo olması lazım ama bu yaşta mümkün değil frenleyemez kendini sen yazın yüzmeye filan gönder onu baktı veremiyo sanada babayada açsın tazminat davasnı

Walla cnm annem gıbı konustun Sizde haklısınız aslında maas gunu oldumu ıyıde dıger gunler cok fena yaww

2 günde 1 kilo verebilecekmisin

İnş vericem bakalım zor ama ımkansız deıl denıcem inş becerırım

mursh kilo vermişsinnnn...maaşallah yaw...

Verdim cnm verdım inş 15 gunde 7 lerı gorurum

Aaaaa ole demesın ben hak verıyorum ev kadınları calısanlardan cok yoruluyor zor ısınız valla

öyle deme ya bende evde oturmak istiyorumev kadını olmak istiyorum ama olmuyo işte kira olunca zor ya kıyamıyorum kocama

Walla cnm bende kıyamam dogrusunu ypıosun.Tek maaş cok zor bu ısler hele bıde kıra olunca dahada zor.Allah yardımcınız olsun:44:

:44::44::44:mucize olur yaww

Mucize olsun mucize istiyorum yawwww :87::87::87:

kızlar ben bişey sorucam ben normalde suyumu düzenli içiyorum ama bu son iki gündür acayip bi mide bulantısı oluyo bende neden olabilir acaba içiyorum ya peşinden hemen bulantı başlıyo:26::26:

balım ya kendim için tabi ama 11 senedir sigortalıyım bu yönden çok iyi ama evde yatmak böyle misafirin gelmesi gitmesi koşturmadan temizlik yapmak ne bilim el işi yapmak hayatı koşturmadan yaşamak ne güzel ya
koşturmadan yaşamak mı?ah keşkeee..evde olunca daha çok koşturucan ortim..şimdi bebeğin yokda öyle düşünüyosun.birde çocuğun olsun bak böyle düşünüyomusun.....sizi sıkmamak için yaptıklarımı yazmıyorum ama inan bütün günüm koşturmaca ile geçiyo..bebişe soğuk algınlığı ilacı verdim biraz uyududa böyle rahat rahat yazıyorum bugün..yoksa nerdeee..haftada 2 gün sporla nasıl kilo veriyorum zannediyosun ..

Yok cnm neden kızayım bazıları murç diyo bazıları mürş dio bazıları müş dio bide müdürümüz var o ayşegül dio:86:.Adımı unuttum walla nasıl gelıosa ıcınden ole yaz

Walla cnm dıkkat edın ılerde genc kızlıgında cok zorlanır.Simdiden onlemınızı alın.Tabı ıstıyınce kıyamıyosun verıyosun ama ıdarelı vermek onemlı.Sizde dıkkat edersenız kendıde farkına varır

kızlar ben bişey sorucam ben normalde suyumu düzenli içiyorum ama bu son iki gündür acayip bi mide bulantısı oluyo bende neden olabilir acaba içiyorum ya peşinden hemen bulantı başlıyo:26::26:

Walla cnm bende senden kazandıgım su ıcme alıskanlıgı sayesınde verdıgıme ınanıyorum bu son kıloları.Çünkü ne leslıe nede kondisyon bısıkletı yapabılıyorum.Ama genede verdım maşallah

Nedeni konusunda bı fıkrım yok ama benım karnım patlasada ben ıcerım bu suyu artık

annesinden geleceğini görüyo olması lazım ama bu yaşta mümkün değil frenleyemez kendini sen yazın yüzmeye filan gönder onu baktı veremiyo sanada babayada açsın tazminat davasnı
spor yapacak gibi değil ortimm.çooook tembel...miskin kedii...

hormon ilacı içiyosun ortim bulantı yapabilir..

o mucızeden bende istıyorum
sen dur bakalım hele..senin kilona inmek zaten bizim için mucize..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…