- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.241
hoşgeldin canım..o kadar pirinç bişey yapmaz kanımca...ama son sözü kaptanım, ortim söyler..o varken bana laf söylemek düşmez..(pek yalaka gördüm kendimi, cuma yaklaşıyo ondan olabilir..:))bende bende burdayım
kızımı okuldan aldım geldım yemek yapıcam ıspanak pişiriyim diyorm ama ıspanagımn içine pirinç koyuyorum demetcım nasıl olur yoksa kendıme göre ayırıyımmı içinden pirinçsiz
amaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..
amaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..
bezelye yaptım ....dünden çorba var..birde salata yapıcam...önceden olsa bezelye yanına muhakkak pilav yapardım ama şimdikızım diyoki sen diyet yapıyosun diye bizdemi yapmak zorundayız..ki kendiside dombilidir annesi gibi..
kilomu aldın..?:26:
hoşgeldin canım..o kadar pirinç bişey yapmaz kanımca...ama son sözü kaptanım, ortim söyler..o varken bana laf söylemek düşmez..(pek yalaka gördüm kendimi, cuma yaklaşıyo ondan olabilir..:))
Yok cnm cuma gunu 82.3 du bugun sabah 81.5 cıktım hedefım ıns cuma gunu sıze 79.8 gıbı bı rakam solemek artık 7li rakamları görmek istiyorum :84::84::84:
o da ayrı bir mevzu zaten..akşam olunca yorgunluktan ölürsün..ki benim eşim gündüz 2 dedinmi evde..az çocukla ilgilen derim "ne yaptınki bütün gün " gibi acayip-ül garaip bir cümle kurarcanım lafı ağzımdan aldın yap yap sonu yok bı degrıde yok akşam koca gelınce ne yaptınkı yoruldun dıyo sinir oluytorum gunde 3 posta okula gıdıyorum çocuk ev bitiyorum bıtıyor
kocan için değil kendin için çalış benim merhametli ortim..öyle deme ya bende evde oturmak istiyorumev kadını olmak istiyorum ama olmuyo işte kira olunca zor ya kıyamıyorum kocama
kocan için değil kendin için çalış benim merhametli ortim..
Yok cnm cuma gunu 82.3 du bugun sabah 81.5 cıktım hedefım ıns cuma gunu sıze 79.8 gıbı bı rakam solemek artık 7li rakamları görmek istiyorum :84::84::84:
Cnm sımdıden onelemını al kendının cektıklerını bılıyosun ıste.Tam buyume cagında gıdasını kesme ama cıkolata cıps kola hamur ısınden uzak tutmaya calıs.Benım yegenımde 5 yasında 27 kılo oda dombılı sımdı ana sınıfına gıdıo orda oglen yedıklerı kılo aldırıyo heralde yazın tatılde dıkkat etcez bızde.Bu ısler kucuklukten baslıyo dıkkat et.Ayrıca bezelye pılav salata uclusu hıc vazgecemedıgım kombındır.Annem yapmıyo ben dıyetteyım dıe.
murch (sana murç desem kızarmısın?) benim kızım bu sene 13 olacak ve 65 kilo..68 falandı ama 23 nisan etkinliğine katılacağı için provaydı , talimdi derken 65 i gördü..benim kedi sevmeme gerek yok kızımı seviyorum demet..bu arada murç dediğin gibi kızım tamamen benim bizim beslenme alışkanlığımızdan dolayı kilo aldı..bizde her gün makarna pilav eksik olmazdı..her yemeğin yanına muhakkak pilav yapardım..suçlu ben ve baba tabiiki..
Walla cnm annem gıbı konustunamaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..
2 günde 1 kilo verebilecekmisin
mursh kilo vermişsinnnn...maaşallah yaw...
canım lafı ağzımdan aldın yap yap sonu yok bı degrıde yok akşam koca gelınce ne yaptınkı yoruldun dıyo sinir oluytorum gunde 3 posta okula gıdıyorum çocuk ev bitiyorum bıtıyor
öyle deme ya bende evde oturmak istiyorumev kadını olmak istiyorum ama olmuyo işte kira olunca zor ya kıyamıyorum kocama
:44::44::44:mucize olur yaww
koşturmadan yaşamak mı?balım ya kendim için tabi ama 11 senedir sigortalıyım bu yönden çok iyi ama evde yatmak böyle misafirin gelmesi gitmesi koşturmadan temizlik yapmak ne bilim el işi yapmak hayatı koşturmadan yaşamak ne güzel ya
murch (sana murç desem kızarmısın?) benim kızım bu sene 13 olacak ve 65 kilo..68 falandı ama 23 nisan etkinliğine katılacağı için provaydı , talimdi derken 65 i gördü..benim kedi sevmeme gerek yok kızımı seviyorum demet..bu arada murç dediğin gibi kızım tamamen benim bizim beslenme alışkanlığımızdan dolayı kilo aldı..bizde her gün makarna pilav eksik olmazdı..her yemeğin yanına muhakkak pilav yapardım..suçlu ben ve baba tabiiki..
kızlar ben bişey sorucam ben normalde suyumu düzenli içiyorum ama bu son iki gündür acayip bi mide bulantısı oluyo bende neden olabilir acaba içiyorum ya peşinden hemen bulantı başlıyo:26::26:
o mucızeden bende istıyorum
spor yapacak gibi değil ortimm.çooook tembel...miskin kedii...annesinden geleceğini görüyo olması lazım ama bu yaşta mümkün değil frenleyemez kendini sen yazın yüzmeye filan gönder onu baktı veremiyo sanada babayada açsın tazminat davasnı
hormon ilacı içiyosun ortim bulantı yapabilir..kızlar ben bişey sorucam ben normalde suyumu düzenli içiyorum ama bu son iki gündür acayip bi mide bulantısı oluyo bende neden olabilir acaba içiyorum ya peşinden hemen bulantı başlıyo:26::26:
sen dur bakalım hele..o mucızeden bende istıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?