Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooohhh millet erkenden gelmıs K.K ya kaynatmı kaynaytmıs gıtmıs.Bizde anca ısten gucten kafamızı kaldırabıldık ınsan bı sorar bu kızcazz nerde dıye.Walla kıskandım billa kıskandımm

Slmmm güzel bayanlarrr günün younlugu nedeniyle sabah girememden doğan fırsatcılıgınızı unutup bensız dedıkodu yapmanızı bu sefer lık affedıyorum (kendini beğenmiş şey )

Sabah menüm ;
Sabah 15 dk evden işe yürüyüş

yarım lt su
yarım yeşil elma
1 kupa yeşil çay

Bu saate kadar daha da bişey yemedim öğle yemeği yerim birazdan artık

waaayy bizim buralara gelmişşin memleketim die demiyorum egenın ıncısıdır kendılerı 100 kere daha gelsem bu dunyaya genede egede yasarım bu yalancı cennet gıbıdır buralar Gelen başka birşey geçirmez aklından:81: Herkezi beklerim yazın tatıle

Günaydın kızlarrr
ben hasta oluyorum grip gibi birşeyyy boğazlarım şişti nefes alırken zorlanıyorum gece uykuda
çok kötü yaa

Cnm lımonlu ballı sıcak cay yap ıc ıyı gelıo bogazlara hem c vıtamını.Dikkat et kendıne.Çok geçmiş olsun:2:

Eki Görüntüle 176305
toşunuma bakkkk beeeeortimmm alayım sana bundan

Bayıldım yaa tam benlik bu koynuna alcan yumak gıbı yatcan

datlım balım senlede kaynatırız ne demekmenünü akşam tek seferde yazarsan daha iyi olur bebişimsende son 15 günde heyecanda yeme dün sölicektim unuttum

uykum var uyumak istıyorum gece bıuyuk kızım ateşlendı onla ilgilendim sonra küçük kızın karın agrısı onada biraz ilgi sonra okul saatı 7 30 kalk çocugu okula gotur gel evıtopla sonra buyuk kız sglık ocagına gotur gel kahvaltı hazırla yap derken şimdiden pilim bitti uyumak istiyorum ama küçük kızı okuldan alma vaktı geldı

datlım balım senlede kaynatırız ne demekmenünü akşam tek seferde yazarsan daha iyi olur bebişimsende son 15 günde heyecanda yeme dün sölicektim unuttum

cnmm cnmm cnmm Öle yapıyım bari toplu yazayım sonra kaynıyo arada daha mantıklı:76: Nerde cnm yaa daha heyecandan ıstahım kesıldı valla bişeycik yiyesim gelmio :18::18::18: inş geldıgınde 7 lerı gormus olurum bısey kalmadı gercı ama hayırlısı ıns

cnm valla senın bu tempoya bişey yapmana gerek yok erıyıp akarsın strestem.Walla cocugum yok ama canım kadar cok sevdıgım bı yegenım var abımın kızı o hastalandımı benı ılla basında ıster ordan bılıyorum.Onlar hastalanacagına bız hastalanalım cok zor allah guc versın cnm sana

yemek yaptım , kızımı servise verdim , çayımı aldım elime..iki laflarım dedim ama kimse yooookk..

cnm bu 81,5 en son kilon dimi

ne yemak yaptın hatun
bezelye yaptım ....dünden çorba var..birde salata yapıcam...önceden olsa bezelye yanına muhakkak pilav yapardım ama şimdikızım diyoki sen diyet yapıyosun diye bizdemi yapmak zorundayız..ki kendiside dombilidir annesi gibi..

Evt cnm bu sabah ıtıbarıyle degıstırmıcektım ama dayanamadım Kötümü yapmışım
kilomu aldın..?:26:

ooohhh miss bende büyüyünce ev kadını olucam Ne yemek yaptın cnmmm
amaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..

yemek yaptım , kızımı servise verdim , çayımı aldım elime..iki laflarım dedim ama kimse yooookk..

bende bende burdayım
kızımı okuldan aldım geldım yemek yapıcam ıspanak pişiriyim diyorm ama ıspanagımn içine pirinç koyuyorum demetcım nasıl olur yoksa kendıme göre ayırıyımmı içinden pirinçsiz

yok cnm zaten anca 1 çay bardağı kadar koyarsın ondan da bişey olmaz pirinçli yap cnm.Zaten 1 tabak yiyiceksin ama ıspanağı susuz sınırsız yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…