- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.221
günaydın kızlar
ne zamandır gıremıyodum ınternete ama bılın bakalım ben nerdeydım ?
tatıle gıttım
dıdım kusadası pamukkakle gezmedık yer bırakmadım valla
kaptanım kızmıstır bana ama haber verecek fırsatım olmadıcok apar topar cıktık
canım ortım SEMACIM merak etmıs benı mesaj atmıs
ama benım mesaj sayım 100 olmadıgından cevap yazamadım canımcım
bugunlerde regl olcam acayıp sıstım ya ınsallah kılo almamısımdır ve canım acayıp bı sekılde tatlı ıstıyooooooooo bırı benı durdursun
Günaydın kızlarrr
ben hasta oluyorum grip gibi birşeyyy boğazlarım şişti nefes alırken zorlanıyorum gece uykuda
çok kötü yaa
Ooohhh millet erkenden gelmıs K.K ya kaynatmı kaynaytmıs gıtmıs.Bizde anca ısten gucten kafamızı kaldırabıldık ınsan bı sorar bu kızcazz nerde dıye.Walla kıskandım billa kıskandımm
Slmmm güzel bayanlarrr günün younlugu nedeniyle sabah girememden doğan fırsatcılıgınızı unutup bensız dedıkodu yapmanızıbu sefer lık affedıyorum (kendini beğenmiş şey )
Sabah menüm ;
Sabah 15 dk evden işe yürüyüş
yarım lt su
yarım yeşil elma
1 kupa yeşil çay
Bu saate kadar daha da bişey yemedim öğle yemeği yerim birazdan artık
datlım balım senlede kaynatırız ne demekmenünü akşam tek seferde yazarsan daha iyi olur bebişim sende son 15 günde heyecanda yeme dün sölicektim unuttum
uykum var uyumak istıyorum gece bıuyuk kızım ateşlendı onla ilgilendim sonra küçük kızın karın agrısı onada biraz ilgi sonra okul saatı 7 30 kalk çocugu okula gotur gel evıtopla sonra buyuk kız sglık ocagına gotur gel kahvaltı hazırla yap derken şimdiden pilim bitti uyumak istiyorum ama küçük kızı okuldan alma vaktı geldı
cnmm cnmm cnmm Öle yapıyım bari toplu yazayım sonra kaynıyo arada daha mantıklı:76: Nerde cnm yaa daha heyecandan ıstahım kesıldı valla bişeycik yiyesim gelmio :18::18::18: inş geldıgınde 7 lerı gormus olurum bısey kalmadı gercı ama hayırlısı ıns
yemek yaptım , kızımı servise verdim , çayımı aldım elime..iki laflarım dedim ama kimse yooookk..
cnm bu 81,5 en son kilon dimi
yemek yaptım , kızımı servise verdim , çayımı aldım elime..iki laflarım dedim ama kimse yooookk..
cuma günü değiştirseydin belki 81 yapardın ne güzel olurdu ama sen bilirsinEvt cnm bu sabah ıtıbarıyle degıstırmıcektım ama dayanamadımKötümü yapmışım
bezelye yaptım ....dünden çorba var..birde salata yapıcam...önceden olsa bezelye yanına muhakkak pilav yapardım ama şimdine yemak yaptın hatun
kilomu aldın..?:26:Evt cnm bu sabah ıtıbarıyle degıstırmıcektım ama dayanamadımKötümü yapmışım
cuma günü değiştirseydin belki 81 yapardın ne güzel olurdu ama sen bilirsin
amaaaaannn...ne yapıcan ev kadını olupta...maaşsız amelelik...hiç değilse şimdi ay sonu gelince maaşını alıyosun eline tıkır tıkır..biz karın tokluğuna talim..
ooohhh miss bende büyüyünce ev kadını olucamNe yemek yaptın cnmmm
Cnm valla bısey dıyımmı nasıl bı gaz varsa artık bende cuma gunu hedefım 79.8 79.5 felan yapmak cuma gunude degıstırıcem bakalım ıns hayal kırıklıgı olmaz...Cok azımlıyım cokkk
bende bende burdayım
kızımı okuldan aldım geldım yemek yapıcam ıspanak pişiriyim diyorm ama ıspanagımn içine pirinç koyuyorum demetcım nasıl olur yoksa kendıme göre ayırıyımmı içinden pirinçsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?