- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.261
cnm valla senın bu tempoya bişey yapmana gerek yok erıyıp akarsın strestem.Walla cocugum yok ama canım kadar cok sevdıgım bı yegenım var abımın kızı o hastalandımı benı ılla basında ıster ordan bılıyorum.Onlar hastalanacagına bız hastalanalım cok zor allah guc versın cnm sana
canım çizelgenimi değiştin hayırlı olsunnn :)
buarada ballı çay önerin için tşk ederim bitanem içtim sabah ballı ballı çay :)
Walla cnm bende senden kazandıgım su ıcme alıskanlıgı sayesınde verdıgıme ınanıyorum bu son kıloları.Çünkü ne leslıe nede kondisyon bısıkletı yapabılıyorum.Ama genede verdım maşallah
Nedeni konusunda bı fıkrım yok ama benım karnım patlasada ben ıcerım bu suyu artık
KIZLAR öğle yemeği ne yiyceme karar veremedim dışarı çıkıpta ağırşeyler yemek istemiyorum bende azcık çorba içtim şimdi çay + bisküvi yiyorum ..
bende haşlama bürüksel lahanası yedim yoğurtlu çok az
çok azda salata vardı onu yedim bide tokluk versin die 5 adet yulaflı bisküvi yedim.Ama kaçamak yapıpta yemek yemedim.Musakka vardı yemekte çok severim ama hiç yemedim.Ve şu an çok açım
fangy hoşgeldin....bizim içinde gezseydin yaa...çoooookk ihtiyacım var bu aralar gezmelere tozmalara...
bende haşlama bürüksel lahanası yedim yoğurtlu çok az
çok azda salata vardı onu yedim bide tokluk versin die 5 adet yulaflı bisküvi yedim.Ama kaçamak yapıpta yemek yemedim.Musakka vardı yemekte çok severim ama hiç yemedim.Ve şu an çok açım
waaayy bizim buralara gelmişşin memleketim die demiyorum egenın ıncısıdır kendılerı100 kere daha gelsem bu dunyaya genede egede yasarım bu yalancı cennet gıbıdır buralar Gelen başka birşey geçirmez aklından:81: Herkezi beklerim yazın tatıle
senın memleketın neresı canım ben bılmıyorum kusura bakma... ama gıttıgım yerlerın hepsı cok guzeldı bızburalarda yaz gelsın dıye beklıyoruz
mıllet denıze gırıyo oralarda yaww
Cnm valla bende anca bıseyler atıstırabıldım.Sizin ofıste mutfak var heralde.Keske bızdede olsa.Kuru ekmek peynıre talım.Daha bulamadım su buruksel lahanalarından bulsam hemen denıcem.Tadını cok merak edıyorum
waaayy bizim buralara gelmişşin memleketim die demiyorum egenın ıncısıdır kendılerı100 kere daha gelsem bu dunyaya genede egede yasarım bu yalancı cennet gıbıdır buralar Gelen başka birşey geçirmez aklından:81: Herkezi beklerim yazın tatıle
senın memleketın neresı canım ben bılmıyorum kusura bakma... ama gıttıgım yerlerın hepsı cok guzeldı bızburalarda yaz gelsın dıye beklıyoruz
mıllet denıze gırıyo oralarda yaww
Cnm kuşadasındayım bende didimede cok sık gıdıyorum.Ondan ole dedım.Bizim burda ne guzel hep yaz.Gene bekleriz gene gelin
tatlım normal beyaz lahana varya onunla aynı ama bu büyük lahanın küçük küçük birsürü halitadı aynı lahanayla ama brokoli daha çok tok tutuyo sanki gerçi ben dün ekstra tavuk yediğim için doymuştum bugün sadece bunda doymadım galiba.Bide evet ofiste mutfak var ama bana göre yemek yapmıyo bazen çok canımı sıkıyo ama sesimi çıkarmıyorum malum aşlıktan agresif oluyoruz kalp kırmak istemiyorum ama biraz daha devam ederse fevri davranıcam.Pazarlarda satılıo cnm bide akşamlar ton balıklı salata yiyin kızlar malzemesi çok olmasın ama deneyin tavsiye ediyorum
ya aslında bılıyorum buruksel lahanasını pazarda marketlerde goruyorum hep ama lahanayı ole cok bayıla bayıla yemedıgım ıcın denemedım hıc.ama gorur gormez alıcam ve denıcem.brokoli hıc agzıma koymadım daha.karnıbaharı yıyorum ama brokolı yemedım hıc ondanda denıcem yanında yogurtla felan gıderı olur heralde.aynı seylerı yemekten gına geldı artık menuyu cesıtlendırelım bıraz.
Mutfagınız varsa koy dolaba masraflarını ordan cıkar kendın yap.olmuyomu ole ılla bırıne baglımı kalmak zorundasın.kalk kendı ıstedıgını pişir olmuyomu ole.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?