- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.341
Tebrikler canım.Kızlar iyi akşamlar kilo bildirim77imi yapiyim
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.3
Fark - 1400 kg
Canlar kusura bakmayin hiç gelemiyorum daha önce de söylemistimm
Afiyet olsun tatlım.Kizlarr menum
Sahur: 1 kase yogurt
Iftar: 1 kepce mercmk corbasi,3 kasik et sote,1 yaprak sarmasi gbi etli dolma ( icinde pirinc cok cok az cogunlugu ettenn yapiliyo)
Bol suuu herzmnki gbi yatana kadr 3 lt olur
Spor yok
Revani olmasa daha iyi olurdu Afiyet olsun.Bugünkü menum
Sahurdan önce 3 kaşık yogurda 1 er çay k zencefil zerdecal tarçın
1 buçuk dilim kepekli ekmek
Biraz Menemen
3 zeytin
3 dilim salatalık
1 kk peynir
İftar da davetliydik
1 kase mer çorba
3 4 tanecik mantı
4 Ücgen dilim lahmacun
Salata
Ayran
1 dilim haşhaşlı revani
1 mile Leslie
4 dk karın
2 saat yürüyüş
2 buçuk lt su
Tebrikler tatlım.Kilo bildirimi yapim kizlar
PqArtesi 73.5
Cuma 72.5
Fark 1 kilo
Muhtemelen bir odem inmesi oldu diye dusunuyorum
vuuu çok güzel.Bildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 78.6
Fark 1.3 (%1.62)
Mesaj 60+
Olsun canım normal her zaman aynı hızda vermezsin ki. Ben hep böyle veriyorum kaçamak yapmamama rağmen. Bence gayet güzel.geçen hafta 84.4
bu hafta 83.9
fark 0.5 kg
% 0.59
mesaj +50
spor +100
gruba girdiğim günden bu yana ilk defa 1 kg nun altında veriyorum çok üzgünüm
gelir gelir stres olma. Mobilyacılarin huyudur geciktirmek bizden biliyorum :). İnşallah geciktirmezler.Sporla da harika rakamlar vericeğine eminim
Aynen öyle kuzum bir an önce bitsin istiyorum artık daha mobilyalar gelmedi stres oluyorum
Anam cildirmissiniz.Kızlar eve 5 tane televizyon aldık buna ne diyorsunuz :))
inşallah canım buda iyi en azından eksi desin.Günaydın kızlar bu hafta 72leri görürüm hedef tutar diyodum ama olmadı nedense
Gecen hafta73.7
Bu hafta73.3
Fark 400
Ckk üzüldüm yaa ins pzt hedefe ulaşmış olurum
3. Denemede buluyorlar takımıHaha aynen geçen diyo alışverişteyiz diyor alalım mı damatlık dedim dur daha evi Bi halledelim artık bir ara alcaz inşallah aman onun işi kolay diye sonraya bıraktım aslında
hallolur canım sıkıntı yapma.Ayın 11 inde büyük mobilyalar geliyor inşallah 2 sürer onun montajı yüksek ihtimalle bide televizyon kurulcqk internetçi gelcek Siemens ve Samsung gelcek makinelerin açılımlarının yapılması Lazım Ayy bir sürü iş bunlaı 3 günde halletsem sonradan tekrar temizlik yerleşme de 3 gün sürse inşallah halledebileceğim
Guzel canim Tebrikler.Gunaydin canlar kilo bildirimim
Gecen hafta:73.9
Bu haft:73.5
Fark:_400(% 0.54)
Spor yuruyus 2saat
Uyuyup kalmışım ya kusura bakma gecikti bildirim.tebrikler güzellil
haftaya cuma bildirimi takım içi yapıyoruz dimi. Benim agustos başında izne ayrılmam lazım eşimin memleketine gidicez ve koyde net yada telf. Çekmiyor yoksa izne ayrılmazdım.***9.TAKIM 472.ETAP***
masal3487(58.5/58/0.5/%0.85)
Bayankokosh(66.7/66.7/0/%0) kilosu sabit - izne ayrılmak istiyor
eliya (75.9/75.2/0.7/%0.92)
esmazc(73.1///%)
Zamannn35(84.4/83.9/0.5/%0.59)
KumraL_KrakeR(73.9/73.5/0.4/%0.54)
ayeyldz (74.7/73.3/1.4/%1.87)
erdemhilal (79.9/78.6/1.3/%1.63)yeni üye giriş tarihi 14 haziran giriş kilo 81.7 hedef kilo 60
9.takım genel ortalama %
Gayet guzel vermissin canim tebriklerGeçen hafta 75.9
Bu hafta 75.2
Fark -700
Yüzde 0.92
Mesaj +60
Spor 3 saat
Bu hafta hic veremiycekmis gibiydim hala kendimi şiş hatta sisko hissediyorum moralim bozuluyorGayet guzel vermissin canim tebrikler
haftaya cuma bildirimi takım içi yapıyoruz dimi. Benim agustos başında izne ayrılmam lazım eşimin memleketine gidicez ve koyde net yada telf. Çekmiyor yoksa izne ayrılmazdım.
Bu hafta hic veremiycekmis gibiydim hala kendimi şiş hatta sisko hissediyorum moralim bozuluyorkilonun gıdım gıdım gitmesi beni yoruyor mus gibi hissediyorum.
Ben 15 haziranda gelmistim takima ama benim adım yok burda unuttunuz mu beni kaptanim***9.TAKIM 472.ETAP***
masal3487(58.5/58/0.5/%0.85)
Bayankokosh(66.7///%)
eliya (75.9///%)
esmazc(73.1///%)
Zamannn35(84.4///%)
KumraL_KrakeR(73.9///%)
ayeyldz (74.7/73.3/1.4/%1.87)
erdemhilal (79.9/78.6/1.3/%1.63)yeni üye giriş tarihi 14 haziran giriş kilo 81.7 hedef kilo 60
9.takım genel ortalama %
Ben 15 haziranda gelmistim takima ama benim adım yok burda unuttunuz mu beni kaptanim
Istiyorum tabikiii gun icinde giremiyosam her gece mutlaka girip bakiyorummlisteye girmek istiyormusun bir de canım daha çok burda olmaya çalış
Sanirim 25 gün yada 1 ay belli değil. Yani agustos başından eylül başına kadar izin alicam ama daha 1 ay var tabisine kadar kalıcaksınız canım ayrıca evet haftaya bildirim takım içi ben ayrıca herkesin bayramın 1. günü tartılmasını tavsiye ediyorum
Eylül başında 65 olmak istiyorum 2 ayım ve vermem gereken 10 kilom varbebeğim daha ne istiyorsun hep gidiyor aaaa güzel düşün
Istiyorum tabikiii gun icinde giremiyosam her gece mutlaka girip bakiyorumm
Sanirim 25 gün yada 1 ay belli değil. Yani agustos başından eylül başına kadar izin alicam ama daha 1 ay var tabisi
Eylül başında 65 olmak istiyorum 2 ayım ve vermem gereken 10 kilom vareylülde antalyada düğünümuz var ve kilo vererek eski elif olmak istiyorum.
Canım yiyemiyorum bu ara :/ özellikle kahvaltıMaşallah canım. .
canim gecen cumaki kilonu ve bugün kunu yazmalisin
muhteşem. Tebrikler canım
Sağol canım. .yok izine ayrilmayacagim
gayet güzel afiyet olsun canım
canım arkadaşlar söylemiş zaten ..daha dikkatli olda biran önce gitsin şu kilolar
afiyet olsun tatlım
Hilal menülerin az canım bence yeniden düzenlemeni gözden geçir
Kız 5 tane televizyon nedir yaaKızlar eve 5 tane televizyon aldık buna ne diyorsunuz :))
Kız 5 tane televizyon nedir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?