- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.381
@seydan94 listede sorun yok canım eline sağlık.
Özelden yazıştik geçen gün değerleri düşuyormus suan bi operasyon görünmüyor sanırım. P.tesi de kan vericekmis değerler için. Daha iyi morali bana öyle geldi.Kiz narciceginden haber varmi nasil oldu acaba,yazdida ben mi kacirdim.
Özelden yazıştik geçen gün değerleri düşuyormus suan bi operasyon görünmüyor sanırım. P.tesi de kan vericekmis değerler için. Daha iyi morali bana öyle geldi.
Ayy hadi gozu aydin olsun,operasyon olmasindan korkuyordum bende, rabbim bir daha yasatmasin.Özelden yazıştik geçen gün değerleri düşuyormus suan bi operasyon görünmüyor sanırım. P.tesi de kan vericekmis değerler için. Daha iyi morali bana öyle geldi.
AminAyy hadi gozu aydin olsun,operasyon olmasindan korkuyordum bende, rabbim bir daha yasatmasin.
Hosgeldin perihann. Verirsn canm insallhh. Yas kactiMerhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Inş gelir kaptanim.Kızlar bu hafta 1.lik gelir mi acaba Ne dersiniz
Inş gelir kaptanim.
Evet geçen haftada birinci gibiydik olmadı inşallah bu hafta oluruz.İnşallah güzelim şu ana kadar birinciyiz bakalım
Evet geçen haftada birinci gibiydik olmadı inşallah bu hafta oluruz.
Aynen valla güzel olur4 tane grup kaldı 2 si olması imkansız gibi duruyor dur Bi araştırayım merak ediyorum kız :))) inşallah oluruz bayram öncesi güzel motivasyon olur
Aynen valla güzel olur
Bu yuzdesi ikiye bölündü durumu nedir Şeyda
Ya mesela yuzdesi ikiye bölündü yazıyor bazı kişilerin yanında anlamı ne hangi durumda oluyor niye bolunuyor14. Takımdan mi bahsediyorsun genel olarak mı
Ya mesela yuzdesi ikiye bölündü yazıyor bazı kişilerin yanında anlamı ne hangi durumda oluyor niye bolunuyor
Anladım tmm dir.Şöyle ki Can'ım Bi önceki hafta bildirim yapmayan üyenin yüzdesi 2 ye bölünür bunun da nedeni 2 haftalık kilo kaybı olduğu için mesela haftaya esmazc nin de bölünecek ayrıca bu hafta 14. Takımın bütün üyelerinin yüzdeleri bölündü onun da nedeni geçen hafta listeyi oluşturmadılar paylaşmadılar doğal olarak yine aynı nedenden yüzdeler 2 ye bölündü
Ha Bi olay da daha yüzde 2 ye bölünüyor o da bu hafta bu cuma bildirim olmicak 8 temmuzda sonraki hafta olucak iki etap birleşmiş olucak yine orda da bütün yüzdeler 2 ye bölünecek ana neden 2 hafta verilen kayıp olduğu için haksızlık olmasın diye yüzde de 2 ye bölünüyor kısacası
@seydan94 Şeyda benim galiba yardıma ihtiyacım var ne yapayım da vereyim bu kalan 10 kiloyu önerin varmı degisiklige gitmem gerekirmi yoksa böyle devam mı edeyim. Acsyip stres yaptım eşimin memleketine gidicem diye çünkü en büyük darbeyi orda aldım teyzesi annesi falangörünümüm olabildiğince değişsin istiyorum geçen yıla göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?