Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4 tane grup kaldı 2 si olması imkansız gibi duruyor dur Bi araştırayım merak ediyorum kız :))) inşallah oluruz bayram öncesi güzel motivasyon olur
Aynen valla güzel olur
Bu yuzdesi ikiye bölündü durumu nedir Şeyda

Ya mesela yuzdesi ikiye bölündü yazıyor bazı kişilerin yanında anlamı ne hangi durumda oluyor niye bolunuyor

Şöyle ki Can'ım Bi önceki hafta bildirim yapmayan üyenin yüzdesi 2 ye bölünür bunun da nedeni 2 haftalık kilo kaybı olduğu için mesela haftaya esmazc nin de bölünecek ayrıca bu hafta 14. Takımın bütün üyelerinin yüzdeleri bölündü onun da nedeni geçen hafta listeyi oluşturmadılar paylaşmadılar doğal olarak yine aynı nedenden yüzdeler 2 ye bölündü
Ha Bi olay da daha yüzde 2 ye bölünüyor o da bu hafta bu cuma bildirim olmicak 8 temmuzda sonraki hafta olucak iki etap birleşmiş olucak yine orda da bütün yüzdeler 2 ye bölünecek ana neden 2 hafta verilen kayıp olduğu için haksızlık olmasın diye yüzde de 2 ye bölünüyor kısacası

@seydan94 Şeyda benim galiba yardıma ihtiyacım var ne yapayım da vereyim bu kalan 10 kiloyu önerin varmı degisiklige gitmem gerekirmi yoksa böyle devam mı edeyim. Acsyip stres yaptım eşimin memleketine gidicem diye çünkü en büyük darbeyi orda aldım teyzesi annesi falan görünümüm olabildiğince değişsin istiyorum geçen yıla göre.

Anladım tmm dir.

İstersen 2 günlük falan detox yapabilirsin ama sende Nasıl bir etki yapar emin değilim çünkü zqten kabıxlık sorunun var Mefkurem daha iyi bilir detox olayını ben hiç yapmadığım için
Ama bence veriyorsun güzelim motivasuonunu düşürecek bişey yok sabit olsan derim gerçekten Bi sıkıntı var diye ama veriyorsun

İçim yoruldu yaaa sanki bitti artık kilo veremiycekmisim gibi geliyor bana anlamadım bu ruh hali nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…