- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.361
hahaha kafayı yedik bence biri bizi durdurmalı yoksa batıcaz
Görüşürüz canım dikkat et sakin kilo almaKızlar ben izne ayrılıyorum iki hafta sonra inşallah kilo vermiş olarak aranıza tekrar katılırım. Hepinizi öpüyorum. Kadir geceniz mübarek olsun can kızlar
Kızlar ben izne ayrılıyorum iki hafta sonra inşallah kilo vermiş olarak aranıza tekrar katılırım. Hepinizi öpüyorum. Kadir geceniz mübarek olsun can kızlar
aman ya bisi olmaz bi ara bizde de 3 taneydi bir tanesini kullanmiyoruz diye ihtiyacı olan birisine vermiştik
normaldir canım. Insan hevesleniyor oda olsun buda olsun diye :)bebeğim müsait zamanın oldukça gel yinede
hahaha bakalım biz napcaz
ayy kız gerekli gereksiz herşeyi alıyoruz gördüğümüz
Allah razı olsun canım ınş.Kizlar kadir gecenin mübarek olsun. Rabbim Bu geceyi hakkıyla yaşamayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.
Hosgeldin perihan bende hilal. 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var. Bende geleli 2 hafta oldu.Merhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Vv
normaldir canım. Insan hevesleniyor oda olsun buda olsun diye :)
Merhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Hos geldin Perihan. Verirsin yeterki iste.Merhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Canim zaten belli bir sureden sonra kilo vermek yavasliyor hatta duraksamalar bile cok normal stres yapma sakin.Bu hafta hic veremiycekmis gibiydim hala kendimi şiş hatta sisko hissediyorum moralim bozuluyorkilonun gıdım gıdım gitmesi beni yoruyor mus gibi hissediyorum.
Canim zaten belli bir sureden sonra kilo vermek yavasliyor hatta duraksamalar bile cok normal stres yapma sakin.
Amin canim.Kizlar kadir gecemiz mubarek olsun,bu mubarek gecede kalbimizden gecen tum hayirli dualar kabul olsun insallah.
Ediyorum.eliya canım listeyi kontrol edermisin
Aynen canim ozellikle kilo azaldikca vermekte azaliyor sabirla devam edince bir de yeme duzeninde kucuk degisiklikler yapinca kilo verme tekrar duzene giriyor.değilmi herkesin oluyor yeterki devam et inat et
Kiz narciceginden haber varmi nasil oldu acaba,yazdida ben mi kacirdim.Amin canim.
***9.TAKIM 472.ETAP***
masal3487(58.5/58/0.5/%0.85)
Bayankokosh(66.7/66.7/0/%0) kilosu sabit - izne ayrılmak istiyor
eliya (75.9/75.2/0.7/%0.92)
esmazc(73.1///%)1. kez bildirimde bulunmadı
Zamannn35(84.4/83.9/0.5/%0.59)
KumraL_KrakeR(73.9/73.5/0.4/%0.54)
ayeyldz (74.7/73.3/1.4/%1.87)
erdemhilal (79.9/78.6/1.3/%1.63)yeni üye giriş tarihi 14 haziran giriş kilo 81.7 hedef kilo 60
Alinin_Annesi (77.9/76.2/1.7/%2.18) yeni üye giriş tarihi 15 haziran giriş kilo 80.2 hedef kilo 58
9.takım genel ortalama %0.953
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?