- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.401
İçim yoruldu yaaa sanki bitti artık kilo veremiycekmisim gibi geliyor bana anlamadım bu ruh hali nedir.
Evet veriyorum gram gramİstersen 2 günlük falan detox yapabilirsin ama sende Nasıl bir etki yapar emin değilim çünkü zqten kabıxlık sorunun var @mefkurem daha iyi bilir detox olayını ben hiç yapmadığım için
Ama bence veriyorsun güzelim motivasuonunu düşürecek bişey yok sabit olsan derim gerçekten Bi sıkıntı var diye ama veriyorsun
Evet veriyorum gram gramspor yapmalıyım belkide daha fazla. Orda nasıl yapıcam ki Off yaa. İp atlasam menuskus yırtıgin var dedi dr 2 gün önce bi zararı olurmu acep.
İnşallah canım ya ramazanin başında da böyle stres oldum yapamıycam diye verdim şükür. İşte bir ruh hali bu panik oldum resmenAaaa Daha neler Kız duyan da sabit ya da artı sanır bebeğim veriyorsun işte gayette güzel yeterki kaçamak yapma gayette güzel veriyorsun niye bitsin daha yeni başlıyor aksine
Köyde de herkes cins nereye gidiyo bu gelin derler diye çekiniyorum saçma sapan yobazlar var yoksa tepelere doğru yürüyüş muhteşem olur.Hmmmmm o varsa en iyisi yürüyüş aslında Can'ım
İnşallah canım ya ramazanin başında da böyle stres oldum yapamıycam diye verdim şükür. İşte bir ruh hali bu panik oldum resmen
Köyde de herkes cins nereye gidiyo bu gelin derler diye çekiniyorum saçma sapan yobazlar var yoksa tepelere doğru yürüyüş muhteşem olur.
İnşallah vericem inşallah. Evet haklısın 4 yıldır 80 nin üstündeydim hep veremem gibi geliyordu ama verdim tabi buranin sizin desteginizle. Yine vericem tabiki. sanırım ordaki insanlar beni kilom yuzunden rencide ettiği için bu panik halleri. Sonuna kadar devam 65 olayım 60 a Çekicem hedefimi olmuş ken tam olsun dimi.Eh çok stres oluyorsun ama bak zaten tuvalet sorunun var stres kabızlık ta yapar yapma bunu rahat ol kız kimler kaç
Kilo veriyor sen mi veremicen ayrıca gayette güzel veriyorsun bak şunu unutma her bünye bir değil bazı bünyeler az verir bazıları çok verir bazıları en ufak bir kaçamakta etkilenir bazıları 3 gün abartır gram etkilemez beni mesela 1 öğün abartı yiyim direk kilo olarak döner öyle böyle değilim bu konuda 3 günde 5 kilo alırım ben kendini tanı stres yapma sen çokta güzel veriyorsun incecik bir hatun olucaksın ben sana inanıyorum sende kendine inan ama lütfen başladığın zaman bu noktaya geleceğini düşünürmüydün ya bak şöyle düşün hafta da 500 gram versen bile ki fazlasını veriyorsun ayda 2 kilo yapar yılda 24 kilo yapar düşün Bi bunu sakin azımsama verdiğin 1 gram bile önemli değerli
Ah valla aslında en harikası
Şimdiden düşünme güzelim ya bulursun bir yok köyde gez çık dolaş o da Bi hareket illaki yürüyüşe çıkıyorum dememe bile gerek yok
İnşallah vericem inşallah. Evet haklısın 4 yıldır 80 nin üstündeydim hep veremem gibi geliyordu ama verdim tabi buranin sizin desteginizle. Yine vericem tabiki. sanırım ordaki insanlar beni kilom yuzunden rencide ettiği için bu panik halleri. Sonuna kadar devam 65 olayım 60 a Çekicem hedefimi olmuş ken tam olsun dimi.
Bende o günleri görürüm umarım.Kuzum sen zayıflıyorsun bu bir süreç eminim onlarda görücek kıskanıcak seni
Sen hele Bi 65 ol sonra düşürürüz kuzum kız ben ilk hedefime 70 dedim 65 yaptım sonra 60 yaptım düşün :))) hep öyle oluyor zaten
Göreceksin canım ınş. Burda hep beraber olucaz. Şimdiki zamanları hatirlicaz. Nasılda verdim diyeceksin. Bu kadar sıkma canını. Sen devam et azmin elinden ne kurtulmuş.Bende o günleri görürüm umarım.
Canim ne oldu sana ya ne bu karamsarlik,hem sana hic yakismiyor karamsar olmak bence bu iki ayi guzel degerlendirisen 7-8 kilo rahat verirsin ama once bi sakin ol.İçim yoruldu yaaa sanki bitti artık kilo veremiycekmisim gibi geliyor bana anlamadım bu ruh hali nedir.
Hosgeldin canim bende merve memnun oldum veririsin uzulme yeterki istikrarli olMerhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Amin canim cumlemizin kadir gecesi hayirlara vesile olsun Allah yapilan butun dualarimizi kabul etsinKizlar kadir gecenin mübarek olsun. Rabbim Bu geceyi hakkıyla yaşamayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.
Hosgeldin perihan.ben fatma 86yim su an.hedef 55.32 yasindayim.3 yasinda bi oglum var.yilmadan duzenli devam edersek veririz insallahMerhaba ben perihan.99 kiloyum .hayatımın en şişko hallerini yasyrm.çok mutszm.dogumdan sonra 16 kilo aldım. Normalde 105 kiliydum 6 kilo verdim 1 ayda.devam etmk istyrm
Canim kendi odanda tek basina yapabilecegin hareketler var ender saracin.onlari kaydet teline.15 dakikalik.sabah aksam yap ins daha cok vermis olarak donwrsinKöyde de herkes cins nereye gidiyo bu gelin derler diye çekiniyorum saçma sapan yobazlar var yoksa tepelere doğru yürüyüş muhteşem olur.
Tut kendini canım. Yeyince eline birşey geçmeyeceğini düşün.Kizlar ya ramazanin son gunleri cok zor geciyor okadar acikiyorum ki anlatamam ya suan dunyayi serseler onume yerim gibime geliyor
inşallah hepberaber veririz canım 12.5 kiloyu 3 ayda verdim mutluyum ama panik yapıyorum ne bilim ya.Göreceksin canım ınş. Burda hep beraber olucaz. Şimdiki zamanları hatirlicaz. Nasılda verdim diyeceksin. Bu kadar sıkma canını. Sen devam et azmin elinden ne kurtulmuş.
Ayy bi haldeyim ki sorma sanki zaman durucak ve ben oraya gittiğimde devam edicek gibi bu halime gidicem gibi bi his beni çıldırtti bugün. Bide eşim 8 kardes hiçbiri gitmiyor bu yaz kayinvalidem de bayramda gelin diye bize baskı yapıyor biraz Allah tan 18 inde tedavi için hastaneye gitmem lazım yoksa çoktan yollardaydik.Canim ne oldu sana ya ne bu karamsarlik,hem sana hic yakismiyor karamsar olmak bence bu iki ayi guzel degerlendirisen 7-8 kilo rahat verirsin ama once bi sakin ol.
bi bakarım canım çok sağolasın.Hosgeldin perihan.ben fatma 86yim su an.hedef 55.32 yasindayim.3 yasinda bi oglum var.yilmadan duzenli devam edersek veririz insallah
Canim kendi odanda tek basina yapabilecegin hareketler var ender saracin.onlari kaydet teline.15 dakikalik.sabah aksam yap ins daha cok vermis olarak donwrsin
İnan ki belki iki kez açlık hissettim hiç acıktigimi hissetmedim şimdiye kadar susuzluk bitirdi beni. Az kaldı dayan canım.Kizlar ya ramazanin son gunleri cok zor geciyor okadar acikiyorum ki anlatamam ya suan dunyayi serseler onume yerim gibime geliyor
E çok iyi vermissin canım. Bence kendine yüklenme, moralini bozma cok iyi gidiyorsun.inşallah hepberaber veririz canım 12.5 kiloyu 3 ayda verdim mutluyum ama panik yapıyorum ne bilim ya.
Ayy bi haldeyim ki sorma sanki zaman durucak ve ben oraya gittiğimde devam edicek gibi bu halime gidicem gibi bi his beni çıldırtti bugün. Bide eşim 8 kardes hiçbiri gitmiyor bu yaz kayinvalidem de bayramda gelin diye bize baskı yapıyor biraz Allah tan 18 inde tedavi için hastaneye gitmem lazım yoksa çoktan yollardaydik.
bi bakarım canım çok sağolasın.
İnan ki belki iki kez açlık hissettim hiç acıktigimi hissetmedim şimdiye kadar susuzluk bitirdi beni. Az kaldı dayan canım.
Bende o günleri görürüm umarım.
Kızlar birinci olduk galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?