- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.621
Tesekkur ederimGuzel canim afiyet olsun.
erkeklerin hepsi aynı maalesef canm bizden ailelerine karşı bolca sevgi saygı bekliyorlar yapılmadığında terslik oluyor ama tam tersi olduğunda bi problem olmaması gerekiyor malesef değişmiyorda bu durum benimki hele hiç sevmez ev oturması flan kendi tarafına da gitmek istemez bende tam tersi her gün gitsem bi yere hayır demem tam zittizYa bu zihniyeti kiniyorum gercekten biz kalirken insan degilmiyiz adamlari bin nazla goturuyoruz hala sinirim gecmedi bayram arefesi resmen tum moralimi alt ust etmeyi basardi
olsun canım ama barsak florasini toparliyor hemenSarimsakli yogurt yedim canim suan icimde firtinalar kopuyo gurul gurul karnim
gerek kalmadi kaptanım net sorununu hallettim hergün buradayım inşallahNe kadar süre Can'ım
Güle güle giysinler yavru kuzularin kocaman maşallah yakismazmi hic....bizlere gelincede sabir tatlim seneye bizde gönlümüze göre alip giyinirizKızlar şimdi dışarıdan geldim çocuklara bayramlık aldık tam kalabalık gün eltim filan hep beraber gittik bayılacaktım biraz dha dursaydık inanki ama çok tatlı oldular ya içim gitti çıkartmak istemiyorlar şimdi hiç tam Bayram çocuğukendimede etek bluz filan bişyler aldım ama istediğim gbi bulamıyorumki bulduğum istediğim gbi olmuyor olanda benm sevdiğim gbi değil o yüzden moralim fecide bozuldu bi yandan
afiyet olsun tatlım menün gayet güzelKızlar menüm
Sahur 2 dilim karpuz 1,5 dilim tb ekmeği peynir
İftar 5 kıymalı bezelye yemeği 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 1 kase salata
Su 3 lt su spor yok
Elif hafif olmuş canım menün afiyetler olsunMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
1 yumurta
İftar
1 kepce yoğurt çorbası
Çeyrek kabak çeyrek patlıcan izgara
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
1 bardak kefir
Su 6 bardak oldu 3 litre kesin olur.
Spor henüz yok
Esin bencilce davranmis canım. .ama bu gibi durumlarda yapacagin yanlış üzerine gitmek olur akışına birak sakin aninda alttan alttan isle onu bu konuda..Kizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.
sinirlerinizi hicc bozmayin hepsi yetistirmeden kaynaklaniyo..bir daha dediginde olur abla de bendr sizinkilere diyeyim de tepkisi ne olacak bakalim ..erkekler ne yazikki bu konularda bencil zamanla oturur merak etmeyinhaklısın canm ben daha nasip olmadı öyle bir ortam ama eşim şimdiden diyor ben kalmam öyle bi durum olsa yok çok duramam filan filan ben diyorum senin ailenin yanında kalıyorum gayet rahat aynısı değilim yani anne baba bile hala alışamadı söylemeye abla abi diyim Diyo sinirlerim tepeme geliyor inanki
Zeynep hiç bozma moralini sen canini bayram önü siksanda o yapacagini yine yapacak ve sen canini sıktıginla kalacaksin aldırış etme önemsiz konu gibi davran keyfin bilir de çık. .bir süre sonra degisir tavri tarzi mrrak etmeyin erkekler yas aldikca olgunlasirYa bu zihniyeti kiniyorum gercekten biz kalirken insan degilmiyiz adamlari bin nazla goturuyoruz hala sinirim gecmedi bayram arefesi resmen tum moralimi alt ust etmeyi basardi
menün gayet güzel canımGec olmadan menumu de yazayim
Sahur:02.00 dort tane ceviz.
Iftar:19.55 bir kase kuru fasulye,4 kasik bulgur pilavi,salata,cacik.
2 litre su spor yok.
Zıt kutuplar birbirini çeker canım o da bir denge isteTesekkur ederim
erkeklerin hepsi aynı maalesef canm bizden ailelerine karşı bolca sevgi saygı bekliyorlar yapılmadığında terslik oluyor ama tam tersi olduğunda bi problem olmaması gerekiyor malesef değişmiyorda bu durum benimki hele hiç sevmez ev oturması flan kendi tarafına da gitmek istemez bende tam tersi her gün gitsem bi yere hayır demem tam zittiz
Limonata haric güzel canım. .ama spora bayıldım maşallah süpersinMenum
Sahur
bi kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Iftar
Dün sadece ben aksam yemeği yediğim için bugünde aynı yemek vardı
Bir küçük baget firinlanmis
Bir elma dilim patates firinlanmis
Bir kepçe mantar çorbası
Yarım bardak limonata
4 küçük lokma kavun
Su 1.5 litre suan 3 e kadar gider
Spor 3 saat yürüyüş 1 saat egzersiz
Bu konuda şanslıyım sanırım. Ailesi ile arama karışmaz pek. Baya olaylarda yaşadık. Suan ortanca ablasiyla konuşmuyorum bisi dediği yok valla. Gidelim filan diye. Ama diğer 2 gorumcemi çok severimTesekkur ederim
erkeklerin hepsi aynı maalesef canm bizden ailelerine karşı bolca sevgi saygı bekliyorlar yapılmadığında terslik oluyor ama tam tersi olduğunda bi problem olmaması gerekiyor malesef değişmiyorda bu durum benimki hele hiç sevmez ev oturması flan kendi tarafına da gitmek istemez bende tam tersi her gün gitsem bi yere hayır demem tam zittiz
Sağol canım yuruyusten sonra yarım kilo su kaybetmisim ama bugün bol su içmem lazimLimonata haric güzel canım. .ama spora bayıldım maşallah süpersin
Amin canım Allah razı olsun.Hepinize iyi geceler son sahurumuz bu gece Allah herkesin tuttugu orucunu kabul eylesin gönlünden gecen istedigi her ne varsa Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin
Canim iki senedir boyle son gidislerimizde birer gece kaldi soz vermisti bana ama sabrim kalmadi,gecen sene hos goruyordum kp hos olmayan tavirlari olunca yani bize asiri mudahale etmesi olunca bende bu yil inat ettim gelip kalacaksin diye oda inat ediyor kalmam diye cozumsuz simdilik.Çok saçma bi düşünce ya. Sonuçta eşinin ailesi. Ama zittina gitmeden çözmeye çalış canım. Eşin bu sefer inat etmesin. Hemde senin moralin bozulmasın
Seninki kendi akrabalarina gitmeyide sevmiyormus benimki imkani olsa yedi yirmi dort annesinin diziinin dibinde hic skilmadan oturur bizimkilere gelincede somurtur beni rezil ederTesekkur ederim
Canim iki yil boyunca surekli akisina biraktim ama adamin degistigi yok benimde sabrim kalmadi bakalim hayirlisi olsun ne diyeyimolsun canım ama barsak florasini toparliyor hemen
gerek kalmadi kaptanım net sorununu hallettim hergün buradayım inşallah
Güle güle giysinler yavru kuzularin kocaman maşallah yakismazmi hic....bizlere gelincede sabir tatlim seneye bizde gönlümüze göre alip giyiniriz
afiyet olsun tatlım menün gayet güzel
Elif hafif olmuş canım menün afiyetler olsun
Esin bencilce davranmis canım. .ama bu gibi durumlarda yapacagin yanlış üzerine gitmek olur akışına birak sakin aninda alttan alttan isle onu bu konuda..
sinirlerinizi hicc bozmayin hepsi yetistirmeden kaynaklaniyo..bir daha dediginde olur abla de bendr sizinkilere diyeyim de tepkisi ne olacak bakalim ..erkekler ne yazikki bu konularda bencil zamanla oturur merak etmeyin
Zeynep hiç bozma moralini sen canini bayram önü siksanda o yapacagini yine yapacak ve sen canini sıktıginla kalacaksin aldırış etme önemsiz konu gibi davran keyfin bilir de çık. .bir süre sonra degisir tavri tarzi mrrak etmeyin erkekler yas aldikca olgunlasir
menün gayet güzel canım
çok teşekkür ederim Can'ım inşallah öyle olucak dilediğimi aldığım giydiğim Bayram'lar gelsin artık :)olsun canım ama barsak florasini toparliyor hemen
gerek kalmadi kaptanım net sorununu hallettim hergün buradayım inşallah
Güle güle giysinler yavru kuzularin kocaman maşallah yakismazmi hic....bizlere gelincede sabir tatlim seneye bizde gönlümüze göre alip giyiniriz
afiyet olsun tatlım menün gayet güzel
Elif hafif olmuş canım menün afiyetler olsun
Esin bencilce davranmis canım. .ama bu gibi durumlarda yapacagin yanlış üzerine gitmek olur akışına birak sakin aninda alttan alttan isle onu bu konuda..
sinirlerinizi hicc bozmayin hepsi yetistirmeden kaynaklaniyo..bir daha dediginde olur abla de bendr sizinkilere diyeyim de tepkisi ne olacak bakalim ..erkekler ne yazikki bu konularda bencil zamanla oturur merak etmeyin
Zeynep hiç bozma moralini sen canini bayram önü siksanda o yapacagini yine yapacak ve sen canini sıktıginla kalacaksin aldırış etme önemsiz konu gibi davran keyfin bilir de çık. .bir süre sonra degisir tavri tarzi mrrak etmeyin erkekler yas aldikca olgunlasir
menün gayet güzel canım
Kesinlikle öyle biz tamamen zıttız aslında ve iyide anlaşıyoruz açıkcası bAzen ben de anlamıyorum bu durumu eşim içine kapanık ben bi o kadar güleryüzlü eşim sadece yakın eş dost arkadaşla görüşür onun dışında konuşmaz bile ben çok canayakınZıt kutuplar birbirini çeker canım o da bir denge iste
Bu konuda şanslıyım sanırım. Ailesi ile arama karışmaz pek. Baya olaylarda yaşadık. Suan ortanca ablasiyla konuşmuyorum bisi dediği yok valla. Gidelim filan diye. Ama diğer 2 gorumcemi çok severim
Hepinize iyi geceler son sahurumuz bu gece Allah herkesin tuttugu orucunu kabul eylesin gönlünden gecen istedigi her ne varsa Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin
güzelce konuşsan döksen içini yada bi mektup yazsan rahatça herşeyi yazdığın onu okutsan seni gerçekten anlamasını sağlarsın belki ve çok üzüldüğünü görünce dayanamaz diye umut ediyorumCanim iki senedir boyle son gidislerimizde birer gece kaldi soz vermisti bana ama sabrim kalmadi,gecen sene hos goruyordum kp hos olmayan tavirlari olunca yani bize asiri mudahale etmesi olunca bende bu yil inat ettim gelip kalacaksin diye oda inat ediyor kalmam diye cozumsuz simdilik.
Seninki kendi akrabalarina gitmeyide sevmiyormus benimki imkani olsa yedi yirmi dort annesinin diziinin dibinde hic skilmadan oturur bizimkilere gelincede somurtur beni rezil eder
Canim iki yil boyunca surekli akisina biraktim ama adamin degistigi yok benimde sabrim kalmadi bakalim hayirlisi olsun ne diyeyim
Hayırlısı olsun canım. Inş çözüm yolu bulursunuzCanim iki senedir boyle son gidislerimizde birer gece kaldi soz vermisti bana ama sabrim kalmadi,gecen sene hos goruyordum kp hos olmayan tavirlari olunca yani bize asiri mudahale etmesi olunca bende bu yil inat ettim gelip kalacaksin diye oda inat ediyor kalmam diye cozumsuz simdilik.
Seninki kendi akrabalarina gitmeyide sevmiyormus benimki imkani olsa yedi yirmi dort annesinin diziinin dibinde hic skilmadan oturur bizimkilere gelincede somurtur beni rezil eder
Canim iki yil boyunca surekli akisina biraktim ama adamin degistigi yok benimde sabrim kalmadi bakalim hayirlisi olsun ne diyeyim
Ay çok kızdım ya. Nasıl bi mantikdir bu. Allah rahmet eylesin. Şehit olabilir. Ama bi çocuğun ismini koymak anneye kalmıştır. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan canından can veren Annedir. Helede bu şekilde. Eğer senin yerinde olsam büyük ihtimal tepkim büyük olurduçok teşekkür ederim Can'ım inşallah öyle olucak dilediğimi aldığım giydiğim Bayram'lar gelsin artık :)
Kesinlikle yetişitirme dediğin gbi anne nasılsa bütün çocuklarda aynı inanki o yüzdem hep kv diye kızıyorum yine aklıma geldi anlatmadan geçemiyorum eşimin abisi 20 yıl önce şehit olmuş ismini bile anamazdık yanında çok normal tatbikimde çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın ben kendimi düşünemiyorum bile inanki neyse haöileym en küçük oğluma ismini selim yada Harun istiyordum her seferinde dile getirdim kv her seferinde dalga geçti en sonunda eşimi kenara çekti sen boşver onları ismini İlyas koy dedi şehit abimizin ismi kp de benimle hemfikirdi eşim koyucağını bana söylemedi yavrumun kulağına ismi okunurken öğrendim sezerynlıyım ayakta duramıyorum ve yaşadığım moral bozukluğu mahvet ti beni normal olarak bunu söylese ben ağzımı bile açmazdım ama bu şekilde olması beni çok üzdü 10 gün kadar yanımda kaldı hiç bişy söylemedim tabiki halada söylemedim ama aramıza bi soğukluk girdi elimde olmadan siz olsanız ne yapardınız ??
Kesinlikle öyle biz tamamen zıttız aslında ve iyide anlaşıyoruz açıkcası bAzen ben de anlamıyorum bu durumu eşim içine kapanık ben bi o kadar güleryüzlü eşim sadece yakın eş dost arkadaşla görüşür onun dışında konuşmaz bile ben çok canayakın
güzelce konuşsan döksen içini yada bi mektup yazsan rahatça herşeyi yazdığın onu okutsan seni gerçekten anlamasını sağlarsın belki ve çok üzüldüğünü görünce dayanamaz diye umut ediyorum
Canim gozyaslarimi gormeyen mektup yazsamda onemsemez ama degerli fikirlerin icin tesekkur ederim,sanirim sabretmem lazim bakalim yarin gidince neler olacak.çok teşekkür ederim Can'ım inşallah öyle olucak dilediğimi aldığım giydiğim Bayram'lar gelsin artık :)
Kesinlikle yetişitirme dediğin gbi anne nasılsa bütün çocuklarda aynı inanki o yüzdem hep kv diye kızıyorum yine aklıma geldi anlatmadan geçemiyorum eşimin abisi 20 yıl önce şehit olmuş ismini bile anamazdık yanında çok normal tatbikimde çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın ben kendimi düşünemiyorum bile inanki neyse haöileym en küçük oğluma ismini selim yada Harun istiyordum her seferinde dile getirdim kv her seferinde dalga geçti en sonunda eşimi kenara çekti sen boşver onları ismini İlyas koy dedi şehit abimizin ismi kp de benimle hemfikirdi eşim koyucağını bana söylemedi yavrumun kulağına ismi okunurken öğrendim sezerynlıyım ayakta duramıyorum ve yaşadığım moral bozukluğu mahvet ti beni normal olarak bunu söylese ben ağzımı bile açmazdım ama bu şekilde olması beni çok üzdü 10 gün kadar yanımda kaldı hiç bişy söylemedim tabiki halada söylemedim ama aramıza bi soğukluk girdi elimde olmadan siz olsanız ne yapardınız ??
Kesinlikle öyle biz tamamen zıttız aslında ve iyide anlaşıyoruz açıkcası bAzen ben de anlamıyorum bu durumu eşim içine kapanık ben bi o kadar güleryüzlü eşim sadece yakın eş dost arkadaşla görüşür onun dışında konuşmaz bile ben çok canayakın
güzelce konuşsan döksen içini yada bi mektup yazsan rahatça herşeyi yazdığın onu okutsan seni gerçekten anlamasını sağlarsın belki ve çok üzüldüğünü görünce dayanamaz diye umut ediyorum
Senin durumda hic hos olmamis emrivaki yapmislarçok teşekkür ederim Can'ım inşallah öyle olucak dilediğimi aldığım giydiğim Bayram'lar gelsin artık :)
Betulu yakalamna az kaldi canimKızlar 3 saattir disardayim çıkmadan önce tartildim tam 78 di gelince tartildim 77.5 olmuş
Cok guzel canim 2 dilim karpuz derken 2 adetmi yedinKızlar menüm
Sahur 2 dilim karpuz 1,5 dilim tb ekmeği peynir
İftar 5 kıymalı bezelye yemeği 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 1 kase salata
Su 3 lt su spor yok
Cok guzel olms canim afiyet olsunMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
1 yumurta
İftar
1 kepce yoğurt çorbası
Çeyrek kabak çeyrek patlıcan izgara
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
1 bardak kefir
Su 6 bardak oldu 3 litre kesin olur.
Spor henüz yok
Ahh canim benimkide ayni yemegi yer fir kacar hemenKizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.
Menunde gayet guzel olmusGec olmadan menumu de yazayim
Sahur:02.00 dort tane ceviz.
Iftar:19.55 bir kase kuru fasulye,4 kasik bulgur pilavi,salata,cacik.
2 litre su spor yok.
Guzel canim afiyet olsunMenum
Sahur
bi kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Iftar
Dün sadece ben aksam yemeği yediğim için bugünde aynı yemek vardı
Bir küçük baget firinlanmis
Bir elma dilim patates firinlanmis
Bir kepçe mantar çorbası
Yarım bardak limonata
4 küçük lokma kavun
Su 1.5 litre suan 3 e kadar gider
Spor 3 saat yürüyüş 1 saat egzersiz
Aaa hic olmamas yazcaktim ama bende yedigim icin yazamiyrimmmKendimi bu aralar bozdum cnku kilo vermem durduu motiwasynmun kalmadi
Sahur
Tost ekmeginin yarisi kadar tost
1 haslnms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
Annemdeydiiimm ve hic yemedgm kadr cok yediim
1 kepce havc yogrtlamasi
1 kepce patates puresi
3 kasik pilav
3 kofte
2 dilim pide
Salata
1 baklava
Yazarken ben yoruldm valla bu kadr seyi nasl yemisim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?