- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.101
Canım bence bagirsaklar kendini boşaltıyor buda ishale nden olms olabilir. Bir haftalık kabızlık az değil çünkü. Birde acı çehre beni de ishal yapmıştı belki sende geç etki etmiştirMenüm
Sabah 1 kk peynir
Çeyrek simit
Kizlar çok ishal durumum var mahvoldum yedikce ishal oldum kestim yemeği bugün sadece sivi aldım bu saate kadar. Kucuk Oglusumun doğum günü çarşamba ama biz yarın dönüyoruz eve o yüzden annemlerde doğum günü yaptık pastayı böreği Çöreği alıp parka piknige gittik 30 kişiydik babannem den en küçük kuzenime kadar beraberdik çok güzeldi hersey ve hicbirsey yiyemedim midem bomboş hala bagirsaklarim gurulduyor.
Ekmegi yine bulamdm kaptanim ya o heryerde bulunmuyor beyaz ekmk aldim mecburen ama yarin sabah bol omlet yicem ekmeksizinşallah tatlım benim benimde hayalim o inşallah
canım ben ara öğün yapmadım pek yaptığım zamanlar da kahve ile yaptım kahve çok sevdiğim için
güzel olmuş canım afiyet olsun
tatlım güzel ama akşamı geçe bırakmamaya çalış derim saat olarak
hasta olduğun için ceza vermek istemedim bir daha olmasınnnnnn güzelim kekler börekler bizlik değil
adana şehriye çorbası ikilemi olmaz adana mı yiceksin çorba içme yanında salata ve bol ayran içebilirsin ayrıca 8 akşam için geç değil mi canım kaçta uyuyosun ?
hemen al ekmek :)
pilav 3 yk olduğu için ve öğlen olduğu için kabul edilebilir canım güzel spor da bir harika 4 saat miiiii? yemin ediyorum gözlerim faltaşı olduuu tü tü tü nazar değmesin size
güzel canım belki simit olmasa daha güzel
Acı çehreyle Form birleşince fazla geldi heralde CnmMenüm
Sabah 1 kk peynir
Çeyrek simit
Kizlar çok ishal durumum var mahvoldum yedikce ishal oldum kestim yemeği bugün sadece sivi aldım bu saate kadar. Kucuk Oglusumun doğum günü çarşamba ama biz yarın dönüyoruz eve o yüzden annemlerde doğum günü yaptık pastayı böreği Çöreği alıp parka piknige gittik 30 kişiydik babannem den en küçük kuzenime kadar beraberdik çok güzeldi hersey ve hicbirsey yiyemedim midem bomboş hala bagirsaklarim gurulduyor.
Yumurtanın içine yulaf kepeği koyup krep yapabilirsin Cnm oda ekmek yerine geçer hatta daha sağlıklı ve DoyurucuEkmegi yine bulamdm kaptanim ya o heryerde bulunmuyor beyaz ekmk aldim mecburen ama yarin sabah bol omlet yicem ekmeksiz
Ben cok sewerm yurumeyi yanimda eslik eden biri olursa birde hava nasil misss insanin ici açılıyor tek sıkınti ayaklarim sismis
Hay allah ya sende ne cektin bu bagirsaklardan ya hep ya hic yani canimMenüm
Sabah 1 kk peynir
Çeyrek simit
Yok verdik mefkurem 1 saat yuruyup 15 dakika ara vermisizdr
Yulaf ezmesi var bende ondanmi canm walla yaparm eger oysaYumurtanın içine yulaf kepeği koyup krep yapabilirsin Cnm oda ekmek yerine geçer hatta daha sağlıklı ve Doyurucu
Yinede maşallah CnmYok verdik mefkurem 1 saat yuruyup 15 dakika ara vermisizdr
Hosgeldin canim ben betul 24 yasndaym 1bck yasnda oglum var bnde yeni katildm gruba insallah vericz kilolarmzii bayrmda koptu ipin ucu smdi toparlamak icin ugrasym bayada geri kaldm konulardan smdi fark ediyrm seniMerhaba csnım. Membun oldum. Ne kadar güzrl kili vermuşsin. Ne kadar sürede verdin.
Hoşbulduk csnım. İnşallah en kısa sürede kurtulurum.
Hoşbulduk canım. Ne kadar güzel kilo vermişsin 1 ayda. Tebrikler.
Hoßbulduk vanım.
Adım elif.
Evliyim. 36 yaşında 2 kızım var.
2. Doģumdan sonra dikkat etmemenin sonucunda buralara gelfim. 87.6 kg görünce bu sabah miralim bozuldu. Hemen başladım. İlk hedef 1 eylül. 10 kg verme gibi bir hedefim var.
Guzell menu canmHadi bakslım ilk nenümü paylaşayım.
Sabah 9.30
1 kk keçi peyniri
Yarım haş yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
1 zeytin
Öğlen 14.00
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.00
3 kayısı
Akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
3 litre su ve çocukları uyutunca 35 dk yürüyüş. Yapınca teyit etmek için yazarım.
Aralarda 3 rane şekersiz türk kahvesi. Biraz fazla oldu. Günde 2 ile sınırlı tutmaya çalışacağım.
O da olur TatlımYulaf ezmesi var bende ondanmi canm walla yaparm eger oysa
Fikir icin sagol ablam yarin bi deniyim bakiyimO da olur Tatlım
Ama Dukan amca yulaf kepeğini öneriyor bidahakine onu al
Önce sütle biraz ıslat beklet
Netten yulaf kepeğiyle yapılan biçok tarifler bulabilirsin TatlımFikir icin sagol ablam yarin bi deniyim bakiyim
Yulaf kepeginide alirim ekmek olmayinca onu kulanirim o zamn Dukan amca diyosa dogrudur
yazınca fazla evet üstten alta iki kez suzdum listeyiGeç Yatıyorum Canım 3 4 Gibi
Kız nesi fazla yazınca çok gibi duruyor ama fazla bisi yemedimki
Belki de bilmiyorum tatlım.Canım bence bagirsaklar kendini boşaltıyor buda ishale nden olms olabilir. Bir haftalık kabızlık az değil çünkü. Birde acı çehre beni de ishal yapmıştı belki sende geç etki etmiştir
Ay bişey kalmadı şükür hepsi boşaldı. Düzene de sokuyor mus acı çehre aktar öyle dedi inşallah ise yarar düzene girer sistem.Acı çehreyle Form birleşince fazla geldi heralde Cnm
Ne var ne yok boşalsın iyice
bol sıvı aldım daha da alıyorum içimde birsey kalmadı gerçiHay allah ya sende ne cektin bu bagirsaklardan ya hep ya hic yani canim
Bol su tuketmeye devam et ben ishali her ay yasadigim icin bilirm skntisini cok uzun surerse ishal kesmek icin biselr yapilabilir ama suan bise yapma cunku kabizliktan daha yeni ciktin
Gunaydin kizlar
Size de Günaydın.Günaydınlarrrr.
Çıtır hatunlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?