Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bence bagirsaklar kendini boşaltıyor buda ishale nden olms olabilir. Bir haftalık kabızlık az değil çünkü. Birde acı çehre beni de ishal yapmıştı belki sende geç etki etmiştir

Ekmegi yine bulamdm kaptanim ya o heryerde bulunmuyor beyaz ekmk aldim mecburen ama yarin sabah bol omlet yicem ekmeksiz
Ben cok sewerm yurumeyi yanimda eslik eden biri olursa birde hava nasil misss insanin ici açılıyor tek sıkınti ayaklarim sismis

Acı çehreyle Form birleşince fazla geldi heralde Cnm
Ne var ne yok boşalsın iyice

Yumurtanın içine yulaf kepeği koyup krep yapabilirsin Cnm oda ekmek yerine geçer hatta daha sağlıklı ve Doyurucu

Hay allah ya sende ne cektin bu bagirsaklardan ya hep ya hic yani canim
Bol su tuketmeye devam et ben ishali her ay yasadigim icin bilirm skntisini cok uzun surerse ishal kesmek icin biselr yapilabilir ama suan bise yapma cunku kabizliktan daha yeni ciktin

Hosgeldin canim ben betul 24 yasndaym 1bck yasnda oglum var bnde yeni katildm gruba insallah vericz kilolarmzii bayrmda koptu ipin ucu smdi toparlamak icin ugrasym bayada geri kaldm konulardan smdi fark ediyrm seni

Guzell menu canm

Fikir icin sagol ablam yarin bi deniyim bakiyim
Yulaf kepeginide alirim ekmek olmayinca onu kulanirim o zamn Dukan amca diyosa dogrudur
Netten yulaf kepeğiyle yapılan biçok tarifler bulabilirsin Tatlım
Ben geçen gün kurabiye yapmıştım yağsız unsuz

Böyle krep yapıp üstüne domates sos peynir vs.koyup fırınlarsan al sana pizza

Geç Yatıyorum Canım 3 4 Gibi

Kız nesi fazla yazınca çok gibi duruyor ama fazla bisi yemedimki
yazınca fazla evet üstten alta iki kez suzdum listeyi

Canım bence bagirsaklar kendini boşaltıyor buda ishale nden olms olabilir. Bir haftalık kabızlık az değil çünkü. Birde acı çehre beni de ishal yapmıştı belki sende geç etki etmiştir
Belki de bilmiyorum tatlım.

Acı çehreyle Form birleşince fazla geldi heralde Cnm
Ne var ne yok boşalsın iyice
Ay bişey kalmadı şükür hepsi boşaldı. Düzene de sokuyor mus acı çehre aktar öyle dedi inşallah ise yarar düzene girer sistem.

bol sıvı aldım daha da alıyorum içimde birsey kalmadı gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…