- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.141
Gecmis olsun canim dikkat etMerhaba kızlar bende hastalıklar full bildiğin yaz günü sürünüyorum. .tatil burnumdan geldi
Canim bende yanlislikla resimlerimi silmistim programin adini soylermisin bende yuklemeye calisayim.Kızlar sonunda gelebildim çok şükür çok çok çok mutluyumki resimlerime kavuştum ama telefoncu yapamadı çok üzüldüm ben hüsran bi haldeydim internetten araştırdıydım dedim bi progRam buldum ismini yazarım sizde telefonda ne kadar silinmiş resim varsa hepsini buldu bana o kadar Mutlu oldumki anlatamam bütün gece onlarla uğraştım bulamasıydım ne hale gelirdim bilmiyorum dünkü menümü yazıyım çok geç kaldım özür dilerim
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet cay domates 1 dilim ekmek
Öğlen bütün anneler gbi dünden kalan ciğer sote 4 jükaşk havuç salatası sarımsaklı 1 kase yoğurt
Akşam 2 dilim karpuz 5 badem
30 dk tempolu yürüyüş 3 lt su
verirsin canım eminim sen zaten bünyesi anlarsın ona göre bi sistem uygularsin. Güzel dileklerin için teşekkürler.Hoşbulduk canım.
Memnun oldum.
İnşallah veririm ben de senin gibi.
Merhaba zuhalcim.
Memnun oldum. Harika kilo vermişsin. Artık bize yardımcı olursun. Harikasın. Tebrikler canı gönülden.
Ara öğun yapıcağım galiba.
Gerçi yarından sonra daha düzenli geçecek günlerim. Kızımı 10 da kursa götüreceģim. Dolayısıyla o saate kadar kahvsltımı etmem lazım. Şimdi kahvaltı geç kalıyor.
Geçmiş olsun canım.
Doğum gününüz kutlu olsun. Nocd güzel mutlu yıllar.
Merhaba betülcüm.
Hadi hep beraber kurtulalim kilolardan.
Allahım bu nasıl bir yürüyüß. Bu yürüyüşe kuzu yiyebilirdin herhalde.
Geçmiş olsun canım.
İlaç al ki çabuk geçsin.
Yoksa sürünüyorsun canım.
Ben de çok korkuyorum resimlerim gidecek diye. Ara ara pc ye atarım resimleri.
Menü de gayet güzel canım.
resimleri kurtardın ya halledersin gerisini.sorma canm 2 gündür ne haldeyim laptopun şarj aleti bozuldu alamadık bir türlü derken bi baktım resimler yok ben Şok' tabi neyseki hallettim bugün kapalıymış yarın ilk işim laptopa atmak tek tek
Off hilal im yaKızlar yarın anneme gidiyorum moralim çok bozuk. Napicam ben bu adamla bilmiyorum. Cebinde bonzai yakaladım. Sürekli yeni bi sorun çıkarıyor
canim yulaf kepegini büyük marketlerde Migros Kipa carfur gibi mutlaka bulursun. Aktarlarda da var.bu yulaf kepegini nerden nasil bulabiliriz acep?ben ekmegi ayri yemektense omlet icine krep yapmayi daha cok seviyorum.bi kac kere cavdar ununu bu sekilde tukattim.onu yiyince gun icinde karbonhidrat dengeleme vs derdim kalmiyor.kafamdan tamamen cikariyorum.ins o duzene bi ayak uydursam verim alacagimi dusunuyorum
iyi hadi gozun aydin.2-3 gun temizlense epey iyi gelir.
Afiyet olsun canim
menun süper canım afiyet olsun.Menum
sabah 9.00
ac karnina sekersiz turk kahvesi
9.30
2 yumurta 1 kk peynir le suyla yapilmis menemen
1.30 3 kayisi
4.30 2 dilim tb ekmekle tost
19.30 3 kofte
21.00 1 sb yogurt
Su 2.5 litre
yuruyus 25 dakika
Bi süre uzaklasmam lazim canım. Ne yaptıysam fayda etmiyor. Bende yoruldum. En iyisi bi süre annemde kalmak. Oda biraz kendine gelsin. Yoksa yürümüyor böyle.verirsin canım eminim sen zaten bünyesi anlarsın ona göre bi sistem uygularsin. Güzel dileklerin için teşekkürler.
resimleri kurtardın ya halledersin gerisini.
Off hilal im yaçok üzüldüm bi care bul buna böyle gitmez.
canim yulaf kepegini büyük marketlerde Migros Kipa carfur gibi mutlaka bulursun. Aktarlarda da var.
menun süper canım afiyet olsun.
sagol kuzum çok sarstı inanki..aynen hiç sorma doğumdan çıkmışım sütüm gelicek yani yendiğim şey bildiğin şekerli su tuzsuz tatsız un çorbası tabki hiçbirini yemedim sonra bekle bağırsak çalışsın sütler gelsin
ayy bende çok severim bıraksan akşama kadar yürürüm yani hiç problem değil ama şimdik bir hayaaal :)
ah canm ya çok geçmiş olsun yaz gribi daha kötü olur bildiğim kadarıyla inşallah çabuk toparlarsın çok dikkat et
gözün aydın canım çok sevindim resimlereKızlar sonunda gelebildim çok şükür çok çok çok mutluyumki resimlerime kavuştum ama telefoncu yapamadı çok üzüldüm ben hüsran bi haldeydim internetten araştırdıydım dedim bi progRam buldum ismini yazarım sizde telefonda ne kadar silinmiş resim varsa hepsini buldu bana o kadar Mutlu oldumki anlatamam bütün gece onlarla uğraştım bulamasıydım ne hale gelirdim bilmiyorum dünkü menümü yazıyım çok geç kaldım özür dilerim
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet cay domates 1 dilim ekmek
Öğlen bütün anneler gbi dünden kalan ciğer sote 4 jükaşk havuç salatası sarımsaklı 1 kase yoğurt
Akşam 2 dilim karpuz 5 badem
30 dk tempolu yürüyüş 3 lt su
sagol canım ilac kullanıyorumHoşbulduk canım.
Memnun oldum.
İnşallah veririm ben de senin gibi.
Merhaba zuhalcim.
Memnun oldum. Harika kilo vermişsin. Artık bize yardımcı olursun. Harikasın. Tebrikler canı gönülden.
Ara öğun yapıcağım galiba.
Gerçi yarından sonra daha düzenli geçecek günlerim. Kızımı 10 da kursa götüreceģim. Dolayısıyla o saate kadar kahvsltımı etmem lazım. Şimdi kahvaltı geç kalıyor.
Geçmiş olsun canım.
Doğum gününüz kutlu olsun. Nocd güzel mutlu yıllar.
Merhaba betülcüm.
Hadi hep beraber kurtulalim kilolardan.
Allahım bu nasıl bir yürüyüß. Bu yürüyüşe kuzu yiyebilirdin herhalde.
Geçmiş olsun canım.
İlaç al ki çabuk geçsin.
Yoksa sürünüyorsun canım.
Ben de çok korkuyorum resimlerim gidecek diye. Ara ara pc ye atarım resimleri.
Menü de gayet güzel canım.
Rabbim yardimcin olsun canım. .Allahim sana evladina acisin esinin yönünü döndürsun tövbekar olsun inşallahKızlar yarın anneme gidiyorum moralim çok bozuk. Napicam ben bu adamla bilmiyorum. Cebinde bonzai yakaladım. Sürekli yeni bi sorun çıkarıyor
Hilal ailenle paylassan esin bir ailenin yükümlülüğünü tasiyabilecek durumda mi..yazik sana evladina..cok üzüldümDaha oncedende kullandı ama bırakmıştı. Şimdi gene kullanıyor. Iyice dengesizlesti bende yarın sabah annemlere gidicem. Kafa bırakmadı artık bende
güzel menü canım afiyet olsunMenum
sabah 9.00
ac karnina sekersiz turk kahvesi
9.30
2 yumurta 1 kk peynir le suyla yapilmis menemen
1.30 3 kayisi
4.30 2 dilim tb ekmekle tost
19.30 3 kofte
21.00 1 sb yogurt
Su 2.5 litre
yuruyus 25 dakika
afiyet olsun canım tartiya cok var olsunKizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 tere yaginda bir yumurta,7 yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek,cay
Ara ogun:14.30 bir bardak sut,bir avuc findik ve bir kuru incir.
Aksam:18.00 sekiz dokuz kadar cigkofte,marul ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,40 dk yuruyus yapildi.
Kizlar engel olamadim alternatifte yoktu
Sağol tatlım. .salgın var fenaGecmis olsun canim dikkat et
Sağol Elifim ediyorumda iste salgin fena yakaladi
dört dörtlük herşeyKizçeler menüm
Sabah 12
1 dilim tam buğday
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kasığı ev salcasi
1 kk peynir
Biraz Cecil peyniri
Saat 16
1 kase yoğurt
1 seftali
Saat 20
1 alabalık fırında
1 dilim tam buğday
Bol salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yuruyus
dikkat et canım kendine. .sen evladina da lazimsin birakma sakın kendiniDoğru duzgun bisi yemedim kızmayın
Sabah 11
2 ceviz 5 badem
Öğle 12
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor yok
Güzelim ben almanyada kalıyorum ama heralde Tr de büyük markatlerde varmışbu yulaf kepegini nerden nasil bulabiliriz acep?ben ekmegi ayri yemektense omlet icine krep yapmayi daha cok seviyorum.bi kac kere cavdar ununu bu sekilde tukattim.onu yiyince gun icinde karbonhidrat dengeleme vs derdim kalmiyor.kafamdan tamamen cikariyorum.ins o duzene bi ayak uydursam verim al
Hilalcim senin mesleğin varmıDaha oncedende kullandı ama bırakmıştı. Şimdi gene kullanıyor. Iyice dengesizlesti bende yarın sabah annemlere gidicem. Kafa bırakmadı artık bende
Bunun bahane olmadığını sende biliyosun ZeynomKizlar menumu yazayim
Sabah:11.00 tere yaginda bir yumurta,7 yesil zeytin,1 kk peynir,bir dilim ekmek,cay
Ara ogun:14.30 bir bardak sut,bir avuc findik ve bir kuru incir.
Aksam:18.00 sekiz dokuz kadar cigkofte,marul ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,40 dk yuruyus yapildi.
Kizlar engel olamadim alternatifte yoktu
Bitanecim hayat okadar kısaki, inan kimse için kendini bukadar yıpratmaya değmezDoğru duzgun bisi yemedim kızmayın
Sabah 11
2 ceviz 5 badem
Öğle 12
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre
Spor yok
Annemler az çok farkındalar ama ben bisi demedigim için karismiyorlar şimdilik. Ama babamın haberi yok. Duysa ortalık çok karışırsagol kuzum çok sarstı inanki..
gözün aydın canım çok sevindim resimlere
sagol canım ilac kullanıyorum
Rabbim yardimcin olsun canım. .Allahim sana evladina acisin esinin yönünü döndürsun tövbekar olsun inşallah
Hilal ailenle paylassan esin bir ailenin yükümlülüğünü tasiyabilecek durumda mi..yazik sana evladina..cok üzüldüm
güzel menü canım afiyet olsun
afiyet olsun canım tartiya cok var olsun
Sağol tatlım. .salgın var fena
Sağol Elifim ediyorumda iste salgin fena yakaladi
dört dörtlük herşey
dikkat et canım kendine. .sen evladina da lazimsin birakma sakın kendini
Menun güzel afiyet olsun canımMenü
08:30 1.5 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
Domates salatalık
13:00 10 cig badem 15 leblebi 1 erik
16:00 4 y.kasigi patlıcan yemeği
6 y.kasigi z.yagli börülce
1/2 kase yogurt
2 lt su ..icemiyorum daha fazla midem bulaniyo
Spor ne yazikki yok
Üniversite 2. Sınıfta bıraktım ablaHilalcim senin mesleğin varmı
Ayrılmakla falan Tehdit etsen olmazmı acaba
Abla dediğim gibi biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var çok bunaldim bu olanlardanBitanecim hayat okadar kısaki, inan kimse için kendini bukadar yıpratmaya değmez
Annengilde git Kal bi süre Cnm kafanı dinle hemde kendine yoğunlaşÜniversite 2. Sınıfta bıraktım abla
Denedim onuda bosarim dedim. Yok öyle birşey diyo
Abla dediğim gibi biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var çok bunaldim bu olanlardan
Siz ne kadar zamandır evlisiniz Cnm Hepmi böyleydiÜniversite 2. Sınıfta bıraktım abla
Denedim onuda bosarim dedim. Yok öyle birşey diyo
Abla dediğim gibi biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var çok bunaldim bu olanlardan
discdigger diye bi program canm kesinlikle tavsıye ederim zaten altına hep çok güzel yorumlar yazmışlar hayatımı kurtardı resmen :)Canim bende yanlislikla resimlerimi silmistim programin adini soylermisin bende yuklemeye calisayim.
ah canm benm ya Allah yardımcın olsun buda bi imtihan inşallah üstesinden geleceksin inan ne diyeceğimi bilemedimAnnemler az çok farkındalar ama ben bisi demedigim için karismiyorlar şimdilik. Ama babamın haberi yok. Duysa ortalık çok karışır
Menun güzel afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?