Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel canım menun

Geçmiş olsun canım
Kek olmasa daha güzel olurmuş onun haricinde iyi
sagol tatlım

afiyet olsun güzel olmuş menün

sagol Mervem hic sorma perişan oldum..

süper herşey

dondurma yemek yerine ayran süt tercih edebilirdin şekersiz diye geçiyor ama tatlandırıcı var ve glisemik indeksi yüksek yani canin tatli istediginde tercih edilebilir ama ana öğün ya da ara öğün olarak tercih etme canım. Elma kuruyemiş tuketebilirsin..çok zorda kalirsan beyaz ekmege yarim tostta yiyebilirsin bence en azından yol için tercih edebilirsin yoksa tabiki beyaz ekmek tercih etmeyiz

akşam ekmek tüketme bence canım. .menün güzel

sagol canım

haklısın kaptanım

Sağol canım

geçmiş olsun canım. .yipratti seni bu barsaklar

Gunun menusu
Sabh (12:00): 2 yumurta +1tatli kasgi kdr tereyagnda
Ogle (15:00): 2 catal makrna+1 kase yogrt
Aksm (19.00): 1 kase mercmk corb+ 1tbk bezlye+salata
Su 2bck lt
Spor 4 saat kadr yuruyuss
süper Betül

Merhaba kızlar bende hastalıklar full bildiğin yaz günü sürünüyorum. .tatil burnumdan geldi

Valla bende canım. Birşey yemeye izin vermiyodularki 2 gün kaldım yediğim 5 tane bisküvi çay. Nasıl yapacaksam artık
aynen hiç sorma doğumdan çıkmışım sütüm gelicek yani yendiğim şey bildiğin şekerli su tuzsuz tatsız un çorbası tabki hiçbirini yemedim sonra bekle bağırsak çalışsın sütler gelsin

ayy bende çok severim bıraksan akşama kadar yürürüm yani hiç problem değil ama şimdik bir hayaaal :)

Merhaba kızlar bende hastalıklar full bildiğin yaz günü sürünüyorum. .tatil burnumdan geldi
ah canm ya çok geçmiş olsun yaz gribi daha kötü olur bildiğim kadarıyla inşallah çabuk toparlarsın çok dikkat et

Kızlar sonunda gelebildim çok şükür çok çok çok mutluyumki resimlerime kavuştum ama telefoncu yapamadı çok üzüldüm ben hüsran bi haldeydim internetten araştırdıydım dedim bi progRam buldum ismini yazarım sizde telefonda ne kadar silinmiş resim varsa hepsini buldu bana o kadar Mutlu oldumki anlatamam bütün gece onlarla uğraştım bulamasıydım ne hale gelirdim bilmiyorum dünkü menümü yazıyım çok geç kaldım özür dilerim

Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet cay domates 1 dilim ekmek

Öğlen bütün anneler gbi dünden kalan ciğer sote 4 jükaşk havuç salatası sarımsaklı 1 kase yoğurt

Akşam 2 dilim karpuz 5 badem

30 dk tempolu yürüyüş 3 lt su

canım herkese aynı şeyler veriliyor ameliyattan sonra bildiğim kadarıyla tuvalete cikman değil gaz çıkarman gerekiyor ki malum sezeryan ameliyatı bagirsaklar cok yakin ve operasyon sırasında bagirsaklara bir hasar verilmemiş olması lazım. Annemden hatırlıyorum bağırsakların da sezeryan dan sonra yapisiklik oldu ve tekrar ameliyat ettiler. O tatsız tuzsuz şeyleri bende yedim çok çekici değiller haklısın.

Hos geldin canım bende Elif 3 aydır burdayım 12 kg verdim inanıyorum ki sende vericeksin.

Hoşbulduk canım.
Memnun oldum.
İnşallah veririm ben de senin gibi.

Merhaba zuhalcim.
Memnun oldum. Harika kilo vermişsin. Artık bize yardımcı olursun. Harikasın. Tebrikler canı gönülden.

Ara öğun yapıcağım galiba.
Gerçi yarından sonra daha düzenli geçecek günlerim. Kızımı 10 da kursa götüreceģim. Dolayısıyla o saate kadar kahvsltımı etmem lazım. Şimdi kahvaltı geç kalıyor.

Geçmiş olsun canım.
Doğum gününüz kutlu olsun. Nocd güzel mutlu yıllar.

Hosgeldin canim ben betul 24 yasndaym 1bck yasnda oglum var bnde yeni katildm gruba insallah vericz kilolarmzii bayrmda koptu ipin ucu smdi toparlamak icin ugrasym bayada geri kaldm konulardan smdi fark ediyrm seni

Merhaba betülcüm.
Hadi hep beraber kurtulalim kilolardan.

Gunun menusu
Sabh (12:00): 2 yumurta +1tatli kasgi kdr tereyagnda
Ogle (15:00): 2 catal makrna+1 kase yogrt
Aksm (19.00): 1 kase mercmk corb+ 1tbk bezlye+salata
Su 2bck lt
Spor 4 saat kadr yuruyuss

Allahım bu nasıl bir yürüyüß. Bu yürüyüşe kuzu yiyebilirdin herhalde.

Geçmiş olsun canım.
İlaç al ki çabuk geçsin.
Yoksa sürünüyorsun canım.

Ben de çok korkuyorum resimlerim gidecek diye. Ara ara pc ye atarım resimleri.
Menü de gayet güzel canım.

Haklısın canm herkeste aynı olmuyor çok geçmiş olsun onlarda en ince şekilde düşünülerek hazırlanıyor eminim ki

sorma canm 2 gündür ne haldeyim laptopun şarj aleti bozuldu alamadık bir türlü derken bi baktım resimler yok ben Şok' tabi neyseki hallettim bugün kapalıymış yarın ilk işim laptopa atmak tek tek

Tamam canım dikkat ederim artık

Tam bugday olsa da mi ayni acep kaptanim?
Masallah yaaaa ne guzel vermussin.

O da olur Tatlım
Ama Dukan amca yulaf kepeğini öneriyor bidahakine onu al

Önce sütle biraz ıslat beklet
bu yulaf kepegini nerden nasil bulabiliriz acep?ben ekmegi ayri yemektense omlet icine krep yapmayi daha cok seviyorum.bi kac kere cavdar ununu bu sekilde tukattim.onu yiyince gun icinde karbonhidrat dengeleme vs derdim kalmiyor.kafamdan tamamen cikariyorum.ins o duzene bi ayak uydursam verim alacagimi dusunuyorum
iyi hadi gozun aydin.2-3 gun temizlense epey iyi gelir.
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…