- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.121
sagol tatlımGüzel canım menun
Geçmiş olsun canım
Kek olmasa daha güzel olurmuş onun haricinde iyi
afiyet olsun güzel olmuş menünMenum
Sabah 10
Bir bardak süt
3 ceviz 9 badem
Arada bir bardak daha süt saatini hatırlamıyorum
Öğle 13
2 tb ekmeginden peynirli tost bir büyük bardak ödem çayı
Ara 16
2 salatalık
Akşam 20
Bir kepçe sehriyeli tavuk çorbası
1 dilim adana
Dun ki yemekler gene bitmedi menü aynı
Su 2 litre
Spor yarım saat dans yarım saat egzersiz
sagol Mervem hic sorma perişan oldum..Hosgeldin elifcim bende Merve 28 yasindayim 3.5 yasinda oglum var 2.5 ay once 80le basladim buhfta 72leri gordum azimliysen sende basarabilirsin burda super bi motivasyon var iyiki gelmisim diyceksin
Eylul icin hedefin 8kilo olsun canim ayda 4 kilo ideal
Ara ogun yaparsan aclik cekmezsin canim bence yap
Afiyet olsun canim guzel menü
Yeni olmana ragmen gayet guzel tatlim bole dewam
Gecmis olsun canim sicaklardada nezle cok cekilmez oluyor ya burnu yipraniyo insanin
Menunde guzel kek aksam yemegi niyetine olmus afiyt olsun
süper herşeyGunun menusu
Sabah10:00 2yk menemen kk peynir 5 zeytin salatalik 1dilim ekmek (tb ekmegim bitmis)
Ogle 14:00 8yk taze fasulye 3yk pilav cacik
Aksam 19:00 1kase tarhana corba salata
Su 2litre
Aksam yemeginden sonra betulle yuruyusteydik 4 saat yürüdük
dondurma yemek yerine ayran süt tercih edebilirdin şekersiz diye geçiyor ama tatlandırıcı var ve glisemik indeksi yüksek yani canin tatli istediginde tercih edilebilir ama ana öğün ya da ara öğün olarak tercih etme canım. Elma kuruyemiş tuketebilirsin..çok zorda kalirsan beyaz ekmege yarim tostta yiyebilirsin bence en azından yol için tercih edebilirsin yoksa tabiki beyaz ekmek tercih etmeyizOlsun uzun sure daha kalici oluyor bence
insallah.gunluk ekstra hareket daha iyi tabiki
afiyet olsun gayet guzel menu
dondurma madonun seker ilavesiz dondurmasiydi.yolculuk esnasinda yemek molasi verildi.hamburger tost pogaca vs vardi.en saglikli ve masum buydu diye bunu tercih ettim.aslinda sunu soriyim.mesela zorunluluk varsa beyaz ekmekle tost mu yoksa sekersiz dondurma mi daha ideal?ben cok kararsiz kaldim mesela ogle yemeginde
akşam ekmek tüketme bence canım. .menün güzelMenum
sabah 11.00(gec uyandik)
1/4 tam bugdayli simit
1 kk peynir 5 zeytin
domates
1 yumurta
ogle 13.30
1 kayisi
ara 16.00
sekersiz turk kahvesi
sekersix komposto
Bol tuzsuz limonlu salatalik
aksam 18.00
1 dilim kepekli ekmek
2 kofte
1 tabak az yagli sebze guvec
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
sagol canımHoşbulduk yademincim. Çok güzel kilo vermişsin tebrikler.
İnşallah katılım konusunda aktif olmaya çalışacağım. Yoksa bu kilolar zor.
Geçmiş olsun canım. Menü kek dışında güzel.
Afiyet olsun.
haklısın kaptanıminşallah tatlım benim benimde hayalim o inşallah
canım ben ara öğün yapmadım pek yaptığım zamanlar da kahve ile yaptım kahve çok sevdiğim için
güzel olmuş canım afiyet olsun
tatlım güzel ama akşamı geçe bırakmamaya çalış derim saat olarak
hasta olduğun için ceza vermek istemedim bir daha olmasınnnnnn güzelim kekler börekler bizlik değil
adana şehriye çorbası ikilemi olmaz adana mı yiceksin çorba içme yanında salata ve bol ayran içebilirsin ayrıca 8 akşam için geç değil mi canım kaçta uyuyosun ?
hemen al ekmek :)
pilav 3 yk olduğu için ve öğlen olduğu için kabul edilebilir canım güzel spor da bir harika 4 saat miiiii? yemin ediyorum gözlerim faltaşı olduuu tü tü tü nazar değmesin size
güzel canım belki simit olmasa daha güzel
Sağol canımtatlım ben sabah az yemişsem acıkıyorum ara yapıyorum genelde ara öğünüm olmuyor ama. İstersen sen bir müddet yap dene kendini.
Guzel canim afiyet olsun.
Afiyet olsun gayet başarılı bir menü.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Kek olmayaydı eydi.
Afiyet olsun tatlım. Biraz fazlami sanki menun.
maşallah yürüyüşü görünce pilava birsey diyesim gelmedi
Çok güzel menun afiyet olsun.
geçmiş olsun canım. .yipratti seni bu barsaklarMenüm
Sabah 1 kk peynir
Çeyrek simit
Kizlar çok ishal durumum var mahvoldum yedikce ishal oldum kestim yemeği bugün sadece sivi aldım bu saate kadar. Kucuk Oglusumun doğum günü çarşamba ama biz yarın dönüyoruz eve o yüzden annemlerde doğum günü yaptık pastayı böreği Çöreği alıp parka piknige gittik 30 kişiydik babannem den en küçük kuzenime kadar beraberdik çok güzeldi hersey ve hicbirsey yiyemedim midem bomboş hala bagirsaklarim gurulduyor.
süper BetülGunun menusu
Sabh (12:00): 2 yumurta +1tatli kasgi kdr tereyagnda
Ogle (15:00): 2 catal makrna+1 kase yogrt
Aksm (19.00): 1 kase mercmk corb+ 1tbk bezlye+salata
Su 2bck lt
Spor 4 saat kadr yuruyuss
aynen hiç sorma doğumdan çıkmışım sütüm gelicek yani yendiğim şey bildiğin şekerli su tuzsuz tatsız un çorbası tabki hiçbirini yemedim sonra bekle bağırsak çalışsın sütler gelsinValla bende canım. Birşey yemeye izin vermiyodularki 2 gün kaldım yediğim 5 tane bisküvi çay. Nasıl yapacaksam artık
ayy bende çok severim bıraksan akşama kadar yürürüm yani hiç problem değil ama şimdik bir hayaaal :)Ekmegi yine bulamdm kaptanim ya o heryerde bulunmuyor beyaz ekmk aldim mecburen ama yarin sabah bol omlet yicem ekmeksiz
Ben cok sewerm yurumeyi yanimda eslik eden biri olursa birde hava nasil misss insanin ici açılıyor tek sıkınti ayaklarim sismis
ah canm ya çok geçmiş olsun yaz gribi daha kötü olur bildiğim kadarıyla inşallah çabuk toparlarsın çok dikkat etMerhaba kızlar bende hastalıklar full bildiğin yaz günü sürünüyorum. .tatil burnumdan geldi
canım herkese aynı şeyler veriliyor ameliyattan sonra bildiğim kadarıyla tuvalete cikman değil gaz çıkarman gerekiyor ki malum sezeryan ameliyatı bagirsaklar cok yakin ve operasyon sırasında bagirsaklara bir hasar verilmemiş olması lazım. Annemden hatırlıyorum bağırsakların da sezeryan dan sonra yapisiklik oldu ve tekrar ameliyat ettiler. O tatsız tuzsuz şeyleri bende yedim çok çekici değiller haklısın.aynen hiç sorma doğumdan çıkmışım sütüm gelicek yani yendiğim şey bildiğin şekerli su tuzsuz tatsız un çorbası tabki hiçbirini yemedim sonra bekle bağırsak çalışsın sütler gelsin
ayy bende çok severim bıraksan akşama kadar yürürüm yani hiç problem değil ama şimdik bir hayaaal :)
ah canm ya çok geçmiş olsun yaz gribi daha kötü olur bildiğim kadarıyla inşallah çabuk toparlarsın çok dikkat et
Hos geldin canım bende Elif 3 aydır burdayım 12 kg verdim inanıyorum ki sende vericeksin.
Hoşgeldin Elifcim bende zühal
Bu takımın mezunlarındanım
113.5 kiloyla başlayıp 68 Le mezun oldum
Daha öncesinde 123 kiloyu görmüşlüğüm de var dı
Sende azimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok Tatlım Doğru adrestesin
tatlım ben sabah az yemişsem acıkıyorum ara yapıyorum genelde ara öğünüm olmuyor ama. İstersen sen bir müddet yap dene kendini.
Guzel canim afiyet olsun.
Afiyet olsun gayet başarılı bir menü.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Kek olmayaydı eydi.
Afiyet olsun tatlım. Biraz fazlami sanki menun.
maşallah yürüyüşü görünce pilava birsey diyesim gelmedi
Çok güzel menun afiyet olsun.
Menüm
Sabah 1 kk peynir
Çeyrek simit
Kizlar çok ishal durumum var mahvoldum yedikce ishal oldum kestim yemeği bugün sadece sivi aldım bu saate kadar. Kucuk Oglusumun doğum günü çarşamba ama biz yarın dönüyoruz eve o yüzden annemlerde doğum günü yaptık pastayı böreği Çöreği alıp parka piknige gittik 30 kişiydik babannem den en küçük kuzenime kadar beraberdik çok güzeldi hersey ve hicbirsey yiyemedim midem bomboş hala bagirsaklarim gurulduyor.
Hosgeldin canim ben betul 24 yasndaym 1bck yasnda oglum var bnde yeni katildm gruba insallah vericz kilolarmzii bayrmda koptu ipin ucu smdi toparlamak icin ugrasym bayada geri kaldm konulardan smdi fark ediyrm seni
Gunun menusu
Sabh (12:00): 2 yumurta +1tatli kasgi kdr tereyagnda
Ogle (15:00): 2 catal makrna+1 kase yogrt
Aksm (19.00): 1 kase mercmk corb+ 1tbk bezlye+salata
Su 2bck lt
Spor 4 saat kadr yuruyuss
Merhaba kızlar bende hastalıklar full bildiğin yaz günü sürünüyorum. .tatil burnumdan geldi
Kızlar sonunda gelebildim çok şükür çok çok çok mutluyumki resimlerime kavuştum ama telefoncu yapamadı çok üzüldüm ben hüsran bi haldeydim internetten araştırdıydım dedim bi progRam buldum ismini yazarım sizde telefonda ne kadar silinmiş resim varsa hepsini buldu bana o kadar Mutlu oldumki anlatamam bütün gece onlarla uğraştım bulamasıydım ne hale gelirdim bilmiyorum dünkü menümü yazıyım çok geç kaldım özür dilerim
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet cay domates 1 dilim ekmek
Öğlen bütün anneler gbi dünden kalan ciğer sote 4 jükaşk havuç salatası sarımsaklı 1 kase yoğurt
Akşam 2 dilim karpuz 5 badem
30 dk tempolu yürüyüş 3 lt su
Haklısın canm herkeste aynı olmuyor çok geçmiş olsun onlarda en ince şekilde düşünülerek hazırlanıyor eminim kicanım herkese aynı şeyler veriliyor ameliyattan sonra bildiğim kadarıyla tuvalete cikman değil gaz çıkarman gerekiyor ki malum sezeryan ameliyatı bagirsaklar cok yakin ve operasyon sırasında bagirsaklara bir hasar verilmemiş olması lazım. Annemden hatırlıyorum bağırsakların da sezeryan dan sonra yapisiklik oldu ve tekrar ameliyat ettiler. O tatsız tuzsuz şeyleri bende yedim çok çekici değiller haklısın.
sorma canm 2 gündür ne haldeyim laptopun şarj aleti bozuldu alamadık bir türlü derken bi baktım resimler yok ben Şok' tabi neyseki hallettim bugün kapalıymış yarın ilk işim laptopa atmak tek tekHoşbulduk canım.
Memnun oldum.
İnşallah veririm ben de senin gibi.
Merhaba zuhalcim.
Memnun oldum. Harika kilo vermişsin. Artık bize yardımcı olursun. Harikasın. Tebrikler canı gönülden.
Ara öğun yapıcağım galiba.
Gerçi yarından sonra daha düzenli geçecek günlerim. Kızımı 10 da kursa götüreceģim. Dolayısıyla o saate kadar kahvsltımı etmem lazım. Şimdi kahvaltı geç kalıyor.
Geçmiş olsun canım.
Doğum gününüz kutlu olsun. Nocd güzel mutlu yıllar.
Merhaba betülcüm.
Hadi hep beraber kurtulalim kilolardan.
Allahım bu nasıl bir yürüyüß. Bu yürüyüşe kuzu yiyebilirdin herhalde.
Geçmiş olsun canım.
İlaç al ki çabuk geçsin.
Yoksa sürünüyorsun canım.
Ben de çok korkuyorum resimlerim gidecek diye. Ara ara pc ye atarım resimleri.
Menü de gayet güzel canım.
Tamam canım dikkat ederim artıkyazınca fazla evet üstten alta iki kez suzdum listeyi
Belki de bilmiyorum tatlım.
Ay bişey kalmadı şükür hepsi boşaldı. Düzene de sokuyor mus acı çehre aktar öyle dedi inşallah ise yarar düzene girer sistem.
bol sıvı aldım daha da alıyorum içimde birsey kalmadı gerçi
Tam bugday olsa da mi ayni acep kaptanim?inşallah tatlım benim benimde hayalim o inşallah
canım ben ara öğün yapmadım pek yaptığım zamanlar da kahve ile yaptım kahve çok sevdiğim için
güzel olmuş canım afiyet olsun
tatlım güzel ama akşamı geçe bırakmamaya çalış derim saat olarak
hasta olduğun için ceza vermek istemedim bir daha olmasınnnnnn güzelim kekler börekler bizlik değil
adana şehriye çorbası ikilemi olmaz adana mı yiceksin çorba içme yanında salata ve bol ayran içebilirsin ayrıca 8 akşam için geç değil mi canım kaçta uyuyosun ?
hemen al ekmek :)
pilav 3 yk olduğu için ve öğlen olduğu için kabul edilebilir canım güzel spor da bir harika 4 saat miiiii? yemin ediyorum gözlerim faltaşı olduuu tü tü tü nazar değmesin size
güzel canım belki simit olmasa daha güzel
Masallah yaaaa ne guzel vermussin.Hoşgeldin Elifcim bende zühal
Bu takımın mezunlarındanım
113.5 kiloyla başlayıp 68 Le mezun oldum
Daha öncesinde 123 kiloyu görmüşlüğüm de var dı
Sende azimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok Tatlım Doğru adrestesin
canim.bonzai oldugunu nasil anladin?ahhh kiyamam ya.Rabbim onunu alsin ne diyimKızlar yarın anneme gidiyorum moralim çok bozuk. Napicam ben bu adamla bilmiyorum. Cebinde bonzai yakaladım. Sürekli yeni bi sorun çıkarıyor
bu yulaf kepegini nerden nasil bulabiliriz acep?ben ekmegi ayri yemektense omlet icine krep yapmayi daha cok seviyorum.bi kac kere cavdar ununu bu sekilde tukattim.onu yiyince gun icinde karbonhidrat dengeleme vs derdim kalmiyor.kafamdan tamamen cikariyorum.ins o duzene bi ayak uydursam verim alacagimi dusunuyorumO da olur Tatlım
Ama Dukan amca yulaf kepeğini öneriyor bidahakine onu al
Önce sütle biraz ıslat beklet
iyi hadi gozun aydin.2-3 gun temizlense epey iyi gelir.yazınca fazla evet üstten alta iki kez suzdum listeyi
Belki de bilmiyorum tatlım.
Ay bişey kalmadı şükür hepsi boşaldı. Düzene de sokuyor mus acı çehre aktar öyle dedi inşallah ise yarar düzene girer sistem.
bol sıvı aldım daha da alıyorum içimde birsey kalmadı gerçi
Afiyet olsun canimKızlar sonunda gelebildim çok şükür çok çok çok mutluyumki resimlerime kavuştum ama telefoncu yapamadı çok üzüldüm ben hüsran bi haldeydim internetten araştırdıydım dedim bi progRam buldum ismini yazarım sizde telefonda ne kadar silinmiş resim varsa hepsini buldu bana o kadar Mutlu oldumki anlatamam bütün gece onlarla uğraştım bulamasıydım ne hale gelirdim bilmiyorum dünkü menümü yazıyım çok geç kaldım özür dilerim
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet cay domates 1 dilim ekmek
Öğlen bütün anneler gbi dünden kalan ciğer sote 4 jükaşk havuç salatası sarımsaklı 1 kase yoğurt
Akşam 2 dilim karpuz 5 badem
30 dk tempolu yürüyüş 3 lt su
Daha oncedende kullandı ama bırakmıştı. Şimdi gene kullanıyor. Iyice dengesizlesti bende yarın sabah annemlere gidicem. Kafa bırakmadı artık bendecanim.bonzai oldugunu nasil anladin?ahhh kiyamam ya.Rabbim onunu alsin ne diyim
Allah yardimcin olsunDaha oncedende kullandı ama bırakmıştı. Şimdi gene kullanıyor. Iyice dengesizlesti bende yarın sabah annemlere gidicem. Kafa bırakmadı artık bende
Amin canım Allahım ıslah etsinAllah yardimcin olsunbilmiyorum ki ne denir
Afiyet olsun canım güzel menüMenum
sabah 9.00
ac karnina sekersiz turk kahvesi
9.30
2 yumurta 1 kk peynir le suyla yapilmis menemen
1.30 3 kayisi
4.30 2 dilim tb ekmekle tost
19.30 3 kofte
21.00 1 sb yogurt
Su 2.5 litre
yuruyus 25 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?