- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.001
insallah bunlarin hicbirine gerek kalmaz 1-2 yil dahi surse surec pisman olur.tedavi olur ve guzel yuvaniz huzura kavusur.yine de her adimdq temkinli olmak lazim.sen ona bitti gibi dur ama icinde bitirme sakin canim.sonucunu bilemiyoruz cunku.bunlari ben hic bilmiyordum.bi cakal avukat buldu kizkardesim bu surecte.hep ondan ogrendim bunlariişten konulduğunu bildiğimi bilmiyor canım
tamamdır canım dikkat edicem hepsine çok teşekkür ederim yaa. Siz olmasanız aklıma gelmezdi bunlar
Hemen bakıyorum ayarlara
Bi eve gelsin de işten çıkıp çıkmadığını söyleyecek mi bana bakalım. Eğer söylerse oda gelir zaten soylemezse bende bisi diyemem bildiğimi anlar çünküo zaman ondan rica et beraber gidip donun.onu gozunun onunden ayirma bence.hatta orda da bir resim cekil.beraber oldugunuzun delili.yarin bi gun mesken terketti derse delilin olsun
Valla bıraksa bile artık istemiyorum açıkçası ki bırakabileceğini sanmıyoruminsallah bunlarin hicbirine gerek kalmaz 1-2 yil dahi surse surec pisman olur.tedavi olur ve guzel yuvaniz huzura kavusur.yine de her adimdq temkinli olmak lazim.sen ona bitti gibi dur ama icinde bitirme sakin canim.sonucunu bilemiyoruz cunku.bunlari ben hic bilmiyordum.bi cakal avukat buldu kizkardesim bu surecte.hep ondan ogrendim bunlari
Ben varım ablam biliyorsunHuuu Huuu cankuşlar
Bu hafta yeni bi hryecana ne dersiniz
10.takım yarışma teklifinde bulunmuş
buseb
Busecik sana bi süprizim var
Listeye aldım seni
Hadi bakalım haftaya göster marifetini
Kolay gelsin canımKızlar selam geçmişe tek tek bakacağım.
Çocukları alıp yazlığa geldim debize götür getir yıka amca simdi de acıktık diyorlar. O yüzden ben bu deniz işini hiç sevmiyorum. Tüm gün hareket halindesin.
soylerse normal tepki ver canim.bir de belli olmaz hayat canim.biz dua edelim duzelsin ins.sana ozelden telimi attim mesajla canim ulasti miBi eve gelsin de işten çıkıp çıkmadığını söyleyecek mi bana bakalım. Eğer söylerse oda gelir zaten soylemezse bende bisi diyemem bildiğimi anlar çünkü
Valla bıraksa bile artık istemiyorum açıkçası ki bırakabileceğini sanmıyorum
Sen Nerden duydun tatlımBi eve gelsin de işten çıkıp çıkmadığını söyleyecek mi bana bakalım. Eğer söylerse oda gelir zaten soylemezse bende bisi diyemem bildiğimi anlar çünkü
Valla bıraksa bile artık istemiyorum açıkçası ki bırakabileceğini sanmıyorum
Ablamin eşiyle aynı yerde çalışıyorlar. Ablamdan öğrendimSen Nerden duydun tatlım
Geldi canım yazdım sanasoylerse normal tepki ver canim.bir de belli olmaz hayat canim.biz dua edelim duzelsin ins.sana ozelden telimi attim mesajla canim ulasti mi
O zaman öğreneceğini tahmin edebilirAblamin eşiyle aynı yerde çalışıyorlar. Ablamdan öğrendim
Huuu Huuu cankuşlar
Bu hafta yeni bi hryecana ne dersiniz
10.takım yarışma teklifinde bulunmuş
buseb
Busecik sana bi süprizim var
Listeye aldım seni
Hadi bakalım haftaya göster marifetini
Kızlar selam geçmişe tek tek bakacağım.
Çocukları alıp yazlığa geldim debize götür getir yıka amca simdi de acıktık diyorlar. O yüzden ben bu deniz işini hiç sevmiyorum. Tüm gün hareket halindesin.
Evet abla ama genede belli etmicem. Haberim yok sansinO zaman öğreneceğini tahmin edebilir
Hadi hayırlı olsun kuzu bu hafta kaçamak yok yarış var ona gore :)kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
zuhal abla beni listeye aldı süpriz yaptı artık ben de listedeyiiiiimmmmm çok gaza geldiiiiiimmmmmmm
Hadi hayırlı olsun kuzu bu hafta kaçamak yok yarış var ona gore :)
Tamam canımay yapmam kaçamak falan listemi paylaşcam şimdi
Afiyet olsun canım ciss ları görmedim sayıyorum :)Menu
sabah 8.00
1 yumurta 1 kk peynir
ogle 13.30
Cisss menusu diyim siz anlayin icinde adana.sogan halkasi ve patlamis misir vardi:/
Aksam 19.30
1 kase tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 25 dk yuruyus
Menü su spor hepsi güzel canım afiyet olsunmenüm
sabah 9.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
13.30
ızgara tavuk
2 yk yoğurt
15.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
16.30
1 dilim çemensiz pastırma
19.30
ızgara tavuk
3,5 lt su
45 dk yürüyüş
oooooooooohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?