Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dayanamiyorum artık merve ya hergün işkence resmen. Boşanma dilekçesi hazır zaten gidip basvurcam. Sonrada barodan avukat isticem. Dayanamıyorum çünkü

Anneme gitmicem canim burasi benim evim vehatali olan o. O gidecek burdan. Ablalariyla konuştuk onlar bile aç davayı diyor artık

canım tabikide eğer gönderebiliyorsan o gitsin. ben gönderemezsin diye git demiştim. aç canım davayı. git kapının kilidini değiştir alma eve

canım tabikide eğer gönderebiliyorsan o gitsin. ben gönderemezsin diye git demiştim. aç canım davayı. git kapının kilidini değiştir alma eve
Anahtarını almamış sansima iste. Ya kızlar boşanma davası açarken napmak lazim tam bilmiyorum. Dava ücreti aliyorlarmi. Alıyorlarsa ne kadar bilen varmı

internette bu bilgiyi buldum.

Uzman Doktor Orhan Çelik'e göre, bonzai bırakması zor bir madde sayılmaz; ancak bunun için bırakmayı gerçekten istemeli, alışkanlıklarınızı, gerekirse çevrenizi dahi değiştirmelisiniz. İşte Çelik'in bonzai bağımlılığından kurtulmak isteyenler için önerileri...

"Kişinin “ben iyileşmek istiyorum” demesi ve bunda da kesin kararlı olması gerekir. Madde kullanmamak öldürmez adamı, kullanmak öldürür. Tek gerçek var ki hiçbir şey anlamadan bağımlı olunmasıdır.
İlk önce kişinin bırakmayı istemesi, bağımlılıkla ilgilenen bir psikiyatra gitmesi, gerekirse hastanede yatması, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp maddeyi bıraktığını söylemesi, telefon kartını değiştirmesi, ortam değişikliği yapması, kendini kandırmadan zararlarını iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını ve ailesini düşünerek bir adım geri atması gerekir ama yetmez.
Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma evresinde maddenin birden bırakma zamanında meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre psikiyatr kontrolü ve tedavi ile bu belirtileri ortadan kaldırmak esastır.
Son aşamada ise kişinin terapi ile maddeyi neden kullandığını, maddeye nasıl bir ihtiyacının olduğunu, neden diğer insanlar gibi madde almadan yaşayamadığını kişinin anlamasıdır. Bu da psikoterapi ile olmaktadır.
Madde ile yaşamak bir yaşam tarzı belki de hayatı yaşamama tarzıdır. Bunun anlaşılması kalıcı çözüm getirecektir.
Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa zamanda müracaat ediniz."

http://nazaraliev.com/tr

bonzai tedavisi yapıyormuş canım burası. WP nosu da var. belki işine yarar

Tedavi olmuyor canım kac kere denedik

***9.TAKIM 476..ETAP***

eliya (73.9/73.2/0.07/%0.95)izine ayrılmak istiyor
Zamannn35(81.5/80/1,5 /%1,84)
KumraL_KrakeR(72.7/71.4/1.3/% 1.79)
erdemhilal(75.6/73.6/2/%2.65)
Alinin_Annesi(76.5/76/0.5/%0.65)

9.takım genel ortalama %1.576

süper herkesi tebrik ederim :))

Tedavi olmuyor canım kac kere denedik

ne diyeyim canım ayrıl öyleyse sana gençliğine yazık. can güvenliğiniz bile tehlikede. halisülasyon görüyorlarmış.

Geçen hafta 75.6
Bugün 73.6
Fark 2 kg (%2.64)
Mesaj 60+
maşallahh kuzumm

Gecen hafta : 76.5
Bu hafta : 76
Fark -500 (%0.65)
çok iyi Betüşş

öyle tabi mefkuş sağolasın

sağol tatlım hiç sorma bende düşündüm de 3 ayda tam tamına 100 den 80 e maşallahh demi bana

@Sağol mefkusum güzel dileklerin için bırakma bizi yaaa uğra bari sık sık müthiş enerjin bizi nasıl etkiliyor bu haftaki yüzde senin sayende.
bencede bırakma bizi Zuhalimm

Kızlar bu adam olmicak son şans verdim geldim ama düzeleceği yok. Bugün işten atılmış gen bonzai içip gitmiş napayim ben bu adamı artık bi akıl verin delirdim gene ya
Allah yardımcın olsun Hilalcim bence de artık eşin kesin bir çözüm istiyor pek iflah olur gözükmüyor

Anahtarını almamış sansima iste. Ya kızlar boşanma davası açarken napmak lazim tam bilmiyorum. Dava ücreti aliyorlarmi. Alıyorlarsa ne kadar bilen varmı
dava ücreti yok ama avukat ücretleri var canım ama ne kadar hiç fikrim yok

***9.TAKIM 476..ETAP***

eliya (73.9/73.2/0.07/%0.95)izine ayrılmak istiyor
Zamannn35(81.5/80/1,5 /%1,84)
KumraL_KrakeR(72.7/71.4/1.3/% 1.79)
erdemhilal(75.6/73.6/2/%2.65)
Alinin_Annesi(76.5/76/0.5/%0.65)

9.takım genel ortalama %1.576
maşallahh bize emeği geçen herkese teşekkürler

süper herkesi tebrik ederim :))

ne diyeyim canım ayrıl öyleyse sana gençliğine yazık. can güvenliğiniz bile tehlikede. halisülasyon görüyorlarmış.
Valla öyle canım. Bi kere sarhosken bıçakla tehdit etmişti
Avukat ücretleri çok fazla canım 6 7 bin istiyorlar baroya başvurmayı düşünüyorum

Tost makinasinda patlıcan nasıl oluyor? ??
Yoğurt karisimini bende denedim geçen hafta bikaç gün. Grip yüzünden tam uygulayamadigim halde 1.3 kg vermiştim. Ama midemi çok yaktı. Rennie icince geçiyordu
Mefkurem bu hafta 7 lere düşermiyim dedim ama olmadı bebişimm
geçen cuma 81.5
bu cuma 80
fark 1.5 kg
% 1,84
mesaj +60
spor +200
Maşallah. Ne güzel vermişsin :)
Geçen hafta 75.6
Bugün 73.6
Fark 2 kg (%2.64)
Mesaj 60+
2 mii harika. Darısı başıma :)))))
Kızlar bu adam olmicak son şans verdim geldim ama düzeleceği yok. Bugün işten atılmış gen bonzai içip gitmiş napayim ben bu adamı artık bi akıl verin delirdim gene ya
(((( Allah yar ve yardımcın olsun. Baroya gidip avukat talep edebilirsin.adliye sarayinda dava dilekçesi yazdirabilirsin. Ama sen sen ol sakin evini terketme. Gideceksen de ailene yada aile büyüklerinden birine git. Otel,arkadaş evi vs dusunme.Suç kimin olursa olsun evini terketmeye meyilli,başkasıyla kaçmış vs damgası yersin. Allah korusun. Davada kendini aklamayi geçtim bi de lafla sözle ugrasirsin. Bunlar avukatın tavsiyeleriydi bana.
Mefkurem bende listeye ismimi ekleyim mi bu hafta? Yani en alt kısma deneme süresinde diye.

Merhaba kızlar
Bugün öyle yogundum ki gelemedim hiç. Ama verdiğiniz kilolara bakınca imrendim. Harikasiniz.
Bende cuma alışkanlığı nedeniyle sabah tartildim 77.2 çıktım :))) 1 günde 300 gr vermiş olamam sanırım. Neyse haftaya bildiririm inşallah bende sizler gibi -500 -1000 -2000 :)))
1 saat sonra menümü yazarım.
Kızım kresten dönmek üzere. Ben sofrayı hazirlayim :)

Güzelim bundan sonra lütfen öğlen 12 ye kadar bildirimini yapmış ol

Haftayada bugünkü kilonu Baz alarak hesap et

Kolay gelsin cnm

Yok canım gidersem anneme giderim ama aklımda başka şeyler var suan. Sakinlestikce kafamı toplayabiliyorum
Verilir canım niye verilmesin

Canlarim ciğerlerim ballarım

Bu haftaki gösterdeğiniz performanstan dolayı Hepinize teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum

Yüzdemiz çok güzel olmasına rağmen maalesef 1.değiliz büyük ihtimal 2. Oluruz
Yinede bu, bu haftaki başarınızı gölgelemez

Darısı Diğer haftalara inşallah

Bu hafta söz verdiğim gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım
Inşallah bundan Sonrada bu azimle devam edersiniz

Arada bakarım ama çok aktif olamam

Ablam ya ama ozletme kendini sık sık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…