Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Ariver
Nehirim hoşgeldin bebeğim
Nasılsın nasıl gidiyor hayat
Senin bıcırık cadı ne alemde

Biraz daha sakinim abla. Az çok bisiler kafamda oturdu. Bu sefer iki yalvarmaya kandiramaz beni.

Olsun ablam sen gel genede
Güzelim geçen sefer sana bişey diyemedik ama eminim burdaki herkes aynı şekilde düşünmüştür
Problrmleriniz çok basit olmadığı için, eve çok çabuk döndün en az 2-3 ay süründürecektin

Ama geçti artık. Şimdide hem kendini hem evladını düşünerek sağlıklı karar vermeye çalış

Belki esiyle gerilmisler.inatlasmistir bisey yapmiycam vs gibi.bosver.bi kere daha bi sans ver objektif.bazen olmadik zamanda olmadik isler oluyor.ikincide de ayni olursa o zaman bu agzini yoklarsin nedeni icin.olmadi koyarsin mesafeni
Kızlar bu adam olmicak son şans verdim geldim ama düzeleceği yok. Bugün işten atılmış gen bonzai içip gitmiş napayim ben bu adamı artık bi akıl verin delirdim gene ya
Anneme gitmicem canim burasi benim evim vehatali olan o. O gidecek burdan. Ablalariyla konuştuk onlar bile aç davayı diyor artık

Anahtarını almamış sansima iste. Ya kızlar boşanma davası açarken napmak lazim tam bilmiyorum. Dava ücreti aliyorlarmi. Alıyorlarsa ne kadar bilen varmı
canim oncelikle davayi kesinlikle cekismeli ac.cunku anlasmali cozumler bittigi zaman oluyo.ve bir anda bitiyor.oysa hala tedavi secenegi denenmemis.bence dava surecince tedaviyi kabul ettirmeye calis.ikincisi kesinlikle ne yuzunu gorsun ne sesini duysun.mesajlarina da cevap verme.en az 2 ay kadar.bu sefer surundur.gecen sefer iki gorusmede ikna oldun.ama problem cok ciddi aslinda.sadece deli gibi pisman olursa tedavi sarti koydur iki ay sonra.zaten adli tatil.istesen de ilerlemez dava.maksat onu korkutmak..ondan sonuc aldiktan sonra yani minimum 1 sene sonra oturup konusurum ancak de.cekismeli minimum 2-3 yil suruyor.ilk iki durusma yoklama ve duzeltmeler icin.sonra sahitler vs surecine giriliyor.ama sen gerceklesme ihtimaline bagli kesinlikle dava seyrini de duzgun ilerlet.ailenin disinda birilerinin sahitligi.mail.mesaj ve ses kaydi.hangi sehirdesin?bulundugun sehrin barosundan ucretsiz avukat ayarliyorlar bildigim.veya avukatla anlasip avukat masraflarini dava sonuclaninca karsi tarafa odetebilirsin.anahtari degistir.ama bir an once kiruma karari da aldir.cunku madde kullanan biri icin eve girememek ciddi bir problem.olay cikartabilir.ayrica kesinlikle ve kesinlikle musterek konutu terketme.davada kisurlu taraf olursun.o bu surecte kirave fatutalari karsilamakla yukumlu zaten.bunlari avukatinla konus.kilit sayini arttir.onun esyalarini bir valize hazirla ve isten donus saatinde kapiya koy.yaninda da evde birisi olsun.mesajini at ve kapini kesinlikle acma.bunlar acil alinmasi gereken onlemler.Allah yardimcin olsun.madde bagimliligini ispatlaman laxim.is yerinden birileriyle konusup bunu saglarsan olaylar lehine doner.burda amac ne nafaka ne tazminat.ona tek cikis yolunun tedavi oldugunu hissettirme canim.Rabbim.yardimcin olsun.bisey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim.yanliz avukatla gorusup koruma karari cikartmadan ve dilekceni vermeden sakin bisey belli etme esine.musterek konuttan cikarmissin gibi olur.p.tesiye kadar sakin bi sekilde bi l
plan yap.sonra hareket et.isten atildigini vs bildigini belli etme.
Ablacim yardimlarin icin Allah razi olsun.bize herfaim idol ve iyi bir ornek oldun.ozletme lutfen kendini.seviliyorsun

Son düzenleme:
Zaten pazartesiye kaldı canım. Dilekçe yazdım ama diğer evraklar mecbur pazartesi halledicem. Aslında anneme gidecektim gideyim orda daha rahat hazirlarim evraklar başvuru filan. Dava açtıktan sonrada eve geri gelirim. Normal ziyaretten dönmüş gibi
Tamam ablam çok sagol

Bence hic gitme canim.ne olur ne olmaz.p.tesi zaten gittiginde avukat her isi hallediyor cekismelide veya anlasmalida.yok avukat tutmiycam dersen orda yazan kisiler bile var.yine de sen bilirsin.nihayetinde icra memuru senin olmadigini ispatlayabilir sen yokken.konu bosanma olunca herkesin rengi degisiyor malesef.is hakkaniyetten cok benim taraf senin tarafa donuyor.olmadik sayfalar aciliyor.kardesleri bile erkenden haber verip onlem aldirabilir

***9.TAKIM 476..ETAP***

eliya (73.9/73.2/0.07/%0.95)izine ayrılmak istiyor
Zamannn35(81.5/80/1,5 /%1,84)
KumraL_KrakeR(72.7/71.4/1.3/% 1.79)
erdemhilal(75.6/73.6/2/%2.65)
Alinin_Annesi(76.5/76/0.5/%0.65)

9.takım genel
kizlar masallah herkese.ozellikle ozellikle kumral kraker erdem hilal ve zaman kizlar yuruyun be kim tutar sizi.diger listeye dahil olmayanlari da tebrik ederim.boyle boyle kurtulucaz bu kilolardan insallah

Yavaş yavaş oturuyor iste canim. Sen dedikten sonra iyice düşündüm. Bisi olmamış gibi davranicam sadec yarın sabah çocuğu anneme birakicam biraz orda kalsın. Islerim hallolana kadar.

kizlar masallah herkese.ozellikle ozellikle kumral kraker erdem hilal ve zaman kizlar yuruyun be kim tutar sizi.diger listeye dahil olmayanlari da tebrik ederim.boyle boyle kurtulucaz bu kilolardan insallah
Sağol canım bu olaylar iyice hırslandırdı beni durmak yokkk

Yavaş yavaş oturuyor iste canim. Sen dedikten sonra iyice düşündüm. Bisi olmamış gibi davranicam sadec yarın sabah çocuğu anneme birakicam biraz orda kalsın. Islerim hallolana kadar.
aynen canim.hatta sen gitme.mumkunse annen gelsin normal oturmaya gelmis gibi.sonra o teklif etmis olsun.hic uyandirma yani.sanki basbasa vakit gecirelim gibi.cunku isler ibanki cok pislesiyor bu durumlarda.benim surecle ne namussuzlugum ne cocugu sokaklara atmalarim vs soylendi malesef.o yuzden en onemlisi meskenini terketme ve cocugunu guvene al.cocugu alip kacabilirler de.bir de telefonunun markasi ne bilmiyorum ama samsungsa acr diye bir program var.her konusmayi kaydediyor.su andan itibaren herseyini kaydet muhakkak.en onemlisi bu cunku.delil olunca insanlar isterse yalanci sahitlik yapsin.oncelik delillerde oluyor.gorumcen vs onlardan kiminle konusursan kaydet hepsini.yarin birgun elinde kimse icin olmasa evladin buyudugunde delilin olur

Valla öyle canım. Bi kere sarhosken bıçakla tehdit etmişti

Avukat ücretleri çok fazla canım 6 7 bin istiyorlar baroya başvurmayı düşünüyorum

çok fena Allah korumuş

tabiki de vermiş olabilirsin canım burdaki herkes veriyor senin neyin eksik :))

yaa abla çok sağ ol. ben sana alıştım ilk kaptan olarak. gel muhakkak. önerilerin çok gaza getirici. çok teşekkürler :)

Allah yardımcın olsun evet çocuğu bırakabilirsin :) ama eşine iyi davranıp şüphe de çekme. sonuçta işten kovulmuş canım işgillenmesin

Ses kaydi yapacagini kimse ihtimal vermiyor.msjda vs yazmadiklari telde konusabiliyorlar.bu bir delil olarak gecmese de hakinde bir kanaat olusturuyor dinletildiginde.ben o programi yukleyip oyle aramistim eski esi.o da kacirdigini ve santajini anlatti telde.bu da benim icin yeterli oldu mesela.sen de adammisin insan misin vs diye.hukukda bunlar da hep manevi tazminat nedeni.kusurlu taraf oluyorsun rencide ettigin icin.kisa ve oz mesajlar at ya da mesajlari vs varsa silme ve sende sakin ters mesaj atma.telden direk ses kaydi da yapabilir.bir de evini temizleme maksadilyla cocugunu gonder.evini temisle.bizim arkadasin eski esi evin daginik halini utuleri vs cekmisti.sorumluluklarini ihmal ediyor vs diye.delil oldu malesef

Annem gelemez canım. Hem herzaman ben götürürüm. Eğer annem gelirse ters olur yani. Programı indiriyorum şimdi.

Program ikonu kirmizi bir daire icinde beyaz bir telefon var.indirdikten sonra ayarlarindan her konusmayi kaydete ayarla.yedeklemesini de yap.ve en onemlisi telinin varsa sifresini degistir ve sakin ortada birakma.kurcalayamasin.bu programi biliyor olabilir cunku.

yaa yazık olmuş o adam da ne kadar sinsiymiş şok cidden

Annem gelemez canım. Hem herzaman ben götürürüm. Eğer annem gelirse ters olur yani. Programı indiriyorum şimdi.
Alabilecek birisi yok mu peki?yani cok kritik iki gun bu bence.temkinli olmakta fayda var.cocugu esine emanet etme birde sakin.ben o hatayi yapmistim:/

işten konulduğunu bildiğimi bilmiyor canım
tamamdır canım dikkat edicem hepsine çok teşekkür ederim yaa. Siz olmasanız aklıma gelmezdi bunlar
Hemen bakıyorum ayarlara

Alabilecek birisi yok mu peki?yani cok kritik iki gun bu bence.temkinli olmakta fayda var.cocugu esine emanet etme birde sakin.ben o hatayi yapmistim:/
Yok ona emanet etmem kesinlikle. Ya bide bir saatlik yol ve cocuk kesinlikle durmaz. Dedigim gibi benim goturmemem ters olur erdem anlar bisiler olduğunu

yaa yazık olmuş o adam da ne kadar sinsiymiş şok cidden
aynen canim.malesef konu bosanma olunca olaylar cok farkli isleyebiliyor.o noktaya gelmeden iyi niyeti korumak lazim.ama o andan itibaren sifir itimat.bu kizcagiz aldatilmisti.cekismeli dava ortasinda baristilar.meger adamin asil niyeti sucluyken sucsuz cikmak nafaka tazminat vermemekmis.normalde cok saf biriyimdir.cok kolay kandirilirim.ama bu bosanma sureciyle birlikte cok arastirdim.cok sahit oldum ve yasadim.o yuzden malesef bu konularda iyi niyetimi cok kaybettim.tabi cok nezih sekilde olanlarda gordum.ama yine de temkini elden birakmmk lazim

Yok ona emanet etmem kesinlikle. Ya bide bir saatlik yol ve cocuk kesinlikle durmaz. Dedigim gibi benim goturmemem ters olur erdem anlar bisiler olduğunu
o zaman ondan rica et beraber gidip donun.onu gozunun onunden ayirma bence.hatta orda da bir resim cekil.beraber oldugunuzun delili.yarin bi gun mesken terketti derse delilin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…