Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ev kalabalik bugun daha ugrayamam ben.herkes iyi baksin kendine
bu hafta uc sorum olacak
1)cis hakkimiz sadece birsey mi yoksa bir ogun mu
2)ben eve basit ama etkili kucuk bir spor alet almk istiyorum.amerikan mutfak cunku.kalkip bisey yeme ihtiyacim geldiginde ya da aksam tv seyrederken yapabilecegim bur spor aleti tavsiyesi istiyorum.kosu bandi harici.var mi bildiginiz
3)benim cok borcum var oruc olarak.p.tesi persembe oruc tutmak istiyorum ama sizce kilo verme surecimi nasil etkiler.belki 90 gun yani cok fazla.bir seneye anca biter

B burnfat55 fatmaa canım sana cevap yazacaktım unuttum alıntı yapmayı. eltim geçen gün k.validemler görümcemler gittiğinde onlara da hiçbir şey yapmamış canım. amaç ne anlamadım. kendi ağzıyla söyledi bana. ben de neden diye sormadım. anlamadım yani amaç ne. kendi kaybeder böyle yaparak :)

canım 1. ve 3. soruna yardımcı olamıycam ama 2. sorun bana da uyuyor.

benim evimde amerikan mutfak 1+1 ben de öyle bir spor aleti arıyorum sanırım katlanır yürüme bandı alıcam. hem kışında yürüyebilirim hem yer tutmaz hem de hamilelik planım olduğu için hamilelikte sadece yüzme ve yürüyüş öneriliyor. o süreçte de bana uyar.

Görüşürüz canım. Valla bisi diyemicem

Bugünkü menum.
08 kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

10 ara
1 yesin çay

13 öğle yemeği
1 bardak limonata (şekersiz ev yapimi)
1 kase yoğurt (3 çilek koydum icine)

15 ara
1 bardak ananas suyu (evde siktim)

18.30 akşam yemeği
8 tane pazı sarma
1 kase yoğurt
Bikaç lokma turşu

Su 2.5 lt
Spor 2 mile leslie

Kizkar bu hafta beni mahcup etmiceginizden eminim
Bana yaris dedinmi akan sular durur o yüzden bu haftada elimden geldigince yardimci olacam

Tabiki bugünden sonra Menü de ciss görürsem bozusuruz sporuda ihmal etmeyip güzel eksiler görecez insallah

iyiya güzelim nerde hareket orda bereket
Santa güveniyorum bebek gelsin eksiler
Menu
sabah 8.00
1 yumurta 1 kk peynir
ogle 13.30
Cisss menusu diyim siz anlayin icinde adana.sogan halkasi ve patlamis misir vardi:/
Aksam 19.30
1 kase tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 25 dk yuruyus
öglen fazla olmus fistik aksami öyle yapman iyi olmus

heralde Pro yapmisin tatlim 1 gün yeterbence yarin normal Menü yap

Menum
Sabah 11
Bir pogaca ciss hakkım
Bir fincan çay şekersiz
Öğle 15
3 ceviz 5 badem 5 fındık
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase yayla çorbası

Su 2.5 litre
Spor yok
seninde cok yesilliksiz olmus tatlim ama kötü degil

1.__ciss hakki ögün degil sevdigimiz 1 sey cnm tabi abartmadan

2-nette Spot aletkerine bakarsan daha iyi fikir sahibiolabilirsin heralde
Eliptikte cok faydali

3. BU kisidenkisiye degisiyor ama ben oruckenkilo veremiyom
Konu oruc olunca buna sen karar verecen

belki karakteri öykedir cnm Art niyeti yoktur

Yarın aksama kadar yine gelemem kızlar.
Ik haftam da bu kadar az katılım sıkıntı biliyorum. Ama yapacağım bişey yok maalesef.Çünkü kardeşim dediğim arkadaşımın özel bi günü var yarın. 2 kuzumla gidip süslemeleri vs işleri yapmam lazım yarin erkenden.
Muhtemelen 9 gibi onda olurum akşama da eşimle dönerim eve.
Menü zengin olacak ama ben bulgurla ve salatayla gecistirecegim Allah izin verirse :)
Iyi geceler....

Canım meyvenin suyu yerine kendisini yiyebilirsin daha sağlıklı :)
Birde kepek ekmeği yerine tam buğday tercih edebilirsin. Afiyet olsun canım

Sabaha domates salatalik Vs.ekliyebilirsin cnm
Sabah cok erken yedigin icin öglende yemek olabilirdi yada daha doyurucu
Pazi sarmanin icerigi ne
Ama 8 tanefazla 4-5 yeterli
Tursu kesinlikle olmasin yerine salata
Digerleri güzel

Neyse yarini atlat sonra bol bol gel cnm

abla hic canim salata istemedi yarın yaparım :)
Tamam canım işlerini bitir tam dönüş yap aramıza :)

zuhal abla gerekli uyarıyı yapmış sarmaların sayısı ve meyve suyu hakkında :) onun dışında güzel canım

merak etme ablaaa haftaya bomba gibi geliyorum

pro günü yaptım çünkü pizzalar üstüme yapışmamalıydı ipin ucu kaçsın istemedim yarın normale dönüyorum

abla karakteri böyle bence de ben bi mana bulamadım bulduklarımda iyi değil o yüzden karakteri böyledir deyip geçicem. fakat bu şekildeyken bi daha gitmem zaten çok nadir 11 ayda uzak olduklarından 3 kez gitmişimdir evine uzak olduğu için genelde k. validemlerde görüşüyoruz ya da ben çağarıyorum. onun öyle pek davet eden bi yapısıda yok. çağarmıyor yani ben de gidince bu durumla karşılaşınca kendimi kötü hissettim o yüzden çocuk 7 aylık falan olsun bi kendine gelsin de anca gideriz bir daha

tamam canım yarın da geçsin kendini tutabilirsin inş. sonra aramıza sıkı dönüş yap

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

zuhal abla beni listeye aldı süpriz yaptı artık ben de listedeyiiiiimmmmm çok gaza geldiiiiiimmmmmmm
Hayirli olsun canim

bosver o zaman daha iyi vicik vicik iliski iyi gelmiyor zaten akrabalikta bence.bu hafta iyi sonuclar olsun bence de.

abla ben listede olmadigim icin dahil olmuyorum zannimca degil mi?ama yine de elimden gelenin en iyisini yaparim insallah.eliptige bakiyorum hemen.tesekkurler.cissda da adana yarim.sogan haljasi 8li.misir iki avucdu mesela

abla ben listede olmadigim icin dahil olmuyorum zannimca degil mi?ama yine de elimden gelenin en iyisini yaparim insallah.eliptige bakiyorum hemen.tesekkurler.cissda da adana yarim.sogan haljasi 8li.misir iki avucdu mesela
Tatlim Liste de olmasanda takim birligi acisindan seninde caba göstermen önemli
Hem 1 kisi kilo verince digerkeri seviniyor hemde örnek alip imreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…