- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #156.021
Kizlar ev kalabalik bugun daha ugrayamam ben.herkes iyi baksin kendine
bu hafta uc sorum olacak
1)cis hakkimiz sadece birsey mi yoksa bir ogun mu
2)ben eve basit ama etkili kucuk bir spor alet almk istiyorum.amerikan mutfak cunku.kalkip bisey yeme ihtiyacim geldiginde ya da aksam tv seyrederken yapabilecegim bur spor aleti tavsiyesi istiyorum.kosu bandi harici.var mi bildiginiz
3)benim cok borcum var oruc olarak.p.tesi persembe oruc tutmak istiyorum ama sizce kilo verme surecimi nasil etkiler.belki 90 gun yani cok fazla.bir seneye anca biter
Görüşürüz canım. Valla bisi diyemicemKizlar ev kalabalik bugun daha ugrayamam ben.herkes iyi baksin kendine
bu hafta uc sorum olacak
2)ben eve basit ama etkili kucuk bir spor alet almk istiyorum.amerikan mutfak cunku.kalkip bisey yeme ihtiyacim geldiginde ya da aksam tv seyrederken yapabilecegim bur spor aleti tavsiyesi istiyorum.kosu bandi harici.var mi bildiginiz
3)benim cok borcum var oruc olarak.p.tesi persembe oruc tutmak istiyorum ama sizce kilo verme surecimi nasil etkiler.belki 90 gun yani cok fazla.bir seneye anca biter
Tamam yaparım. Sağol.Güzelim bundan sonra lütfen öğlen 12 ye kadar bildirimini yapmış ol
Haftayada bugünkü kilonu Baz alarak hesap et
Kolay gelsin cnm
iyiya güzelim nerde hareket orda bereketKızlar selam geçmişe tek tek bakacağım.
Çocukları alıp yazlığa geldim debize götür getir yıka amca simdi de acıktık diyorlar. O yüzden ben bu deniz işini hiç sevmiyorum. Tüm gün hareket halindesin.
Santa güveniyorum bebek gelsin eksilerneeeeeeeyyyyyyyyyyy
ay gerçekteeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnAllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
tamamdır yarışırım da haftaya da herkes böyle kilo verirse bende 70 den 68,5 a düşeceğimden 1. oluruuuuuuzzzzzz
başarcaaaaaaammmmmm çok tşk ablaaaaaaaaaaaa
tamam tatlım çocuklar işte napcanne güzel kalori yakıyorsun öyle düşün
öglen fazla olmus fistik aksami öyle yapman iyi olmusMenu
sabah 8.00
1 yumurta 1 kk peynir
ogle 13.30
Cisss menusu diyim siz anlayin icinde adana.sogan halkasi ve patlamis misir vardi:/
Aksam 19.30
1 kase tarcinli zencefilli zerdecalli yogurt
su 2.5 litre
spor 25 dk yuruyus
heralde Pro yapmisin tatlim 1 gün yeterbence yarin normal Menü yapmenüm
sabah 9.00
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
13.30
ızgara tavuk
2 yk yoğurt
15.30
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
16.30
1 dilim çemensiz pastırma
19.30
ızgara tavuk
3,5 lt su
45 dk yürüyüş
oooooooooohhhhhh
seninde cok yesilliksiz olmus tatlim ama kötü degilMenum
Sabah 11
Bir pogaca ciss hakkım
Bir fincan çay şekersiz
Öğle 15
3 ceviz 5 badem 5 fındık
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Bir kase yayla çorbası
Su 2.5 litre
Spor yok
Kizlar ev kalabalik bugun daha ugrayamam ben.herkes iyi baksin kendine
bu hafta uc sorum olacak
belki karakteri öykedir cnm Art niyeti yoktur
Canım meyvenin suyu yerine kendisini yiyebilirsin daha sağlıklı :)Bugünkü menum.
08 kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
10 ara
1 yesin çay
13 öğle yemeği
1 bardak limonata (şekersiz ev yapimi)
1 kase yoğurt (3 çilek koydum icine)
15 ara
1 bardak ananas suyu (evde siktim)
18.30 akşam yemeği
8 tane pazı sarma
1 kase yoğurt
Bikaç lokma turşu
Su 2.5 lt
Spor 2 mile leslie
Sabaha domates salatalik Vs.ekliyebilirsin cnmBugünkü menum.
08 kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
10 ara
1 yesin çay
13 öğle yemeği
15 ara
18.30 akşam yemeği
8 tane pazı sarma
1 kase yoğurt
Bikaç lokma turşu
Su 2.5 lt
Spor 2 mile leslie
Neyse yarini atlat sonra bol bol gel cnmYarın aksama kadar yine gelemem kızlar.
Ik haftam da bu kadar az katılım sıkıntı biliyorum. Ama yapacağım bişey yok maalesef.Çünkü kardeşim dediğim arkadaşımın özel bi günü var yarın. 2 kuzumla gidip süslemeleri vs işleri yapmam lazım yarin erkenden.
Muhtemelen 9 gibi onda olurum akşama da eşimle dönerim eve.
Menü zengin olacak ama ben bulgurla ve salatayla gecistirecegim Allah izin verirse :)
Iyi geceler....
Bak aklimdaydi yazmayi unutmusumCanım meyvenin suyu yerine kendisini yiyebilirsin daha sağlıklı :)
Birde kepek ekmeği yerine tam buğday tercih edebilirsin. Afiyet olsun canım
abla hic canim salata istemedi yarın yaparım :)Kizkar bu hafta beni mahcup etmiceginizden eminim
Bana yaris dedinmi akan sular durur o yüzden bu haftada elimden geldigince yardimci olacam
Tabiki bugünden sonra Menü de ciss görürsem bozusuruz sporuda ihmal etmeyip güzel eksiler görecez insallah
iyiya güzelim nerde hareket orda bereket
Santa güveniyorum bebek gelsin eksiler
öglen fazla olmus fistik aksami öyle yapman iyi olmus
heralde Pro yapmisin tatlim 1 gün yeterbence yarin normal Menü yap
seninde cok yesilliksiz olmus tatlim ama kötü degil
1.__ciss hakki ögün degil sevdigimiz 1 sey cnm tabi abartmadan
2-nette Spot aletkerine bakarsan daha iyi fikir sahibiolabilirsin heralde
Eliptikte cok faydali
3. BU kisidenkisiye degisiyor ama ben oruckenkilo veremiyom
Konu oruc olunca buna sen karar verecen
Tamam canım işlerini bitir tam dönüş yap aramıza :)Yarın aksama kadar yine gelemem kızlar.
Ik haftam da bu kadar az katılım sıkıntı biliyorum. Ama yapacağım bişey yok maalesef.Çünkü kardeşim dediğim arkadaşımın özel bi günü var yarın. 2 kuzumla gidip süslemeleri vs işleri yapmam lazım yarin erkenden.
Menü zengin olacak ama ben bulgurla ve salatayla gecistirecegim Allah izin verirse :)
Iyi geceler....
Abla ilk zamanlar bendd bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim :) mesela bide yemekleri ben hep kasede yiyorum. Oncedende söylemiştim. Daha dolu dolu oluyor çok yemisim gibi hissediyorum :)Bak aklimdaydi yazmayi unutmusum
Söylemen iyi olmus cnm
Bugünkü menum.
08 kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
10 ara
1 yesin çay
13 öğle yemeği
15 ara
18.30 akşam yemeği
8 tane pazı sarma
1 kase yoğurt
Bikaç lokma turşu
Su 2.5 lt
Spor 2 mile leslie
Kizkar bu hafta beni mahcup etmiceginizden eminim
Bana yaris dedinmi akan sular durur o yüzden bu haftada elimden geldigince yardimci olacam
Tabiki bugünden sonra Menü de ciss görürsem bozusuruz sporuda ihmal etmeyip güzel eksiler görecez insallah
Yarın aksama kadar yine gelemem kızlar.
Iyi geceler....
Hayirli olsun canimkızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
zuhal abla beni listeye aldı süpriz yaptı artık ben de listedeyiiiiimmmmm çok gaza geldiiiiiimmmmmmm
bosver o zaman daha iyi vicik vicik iliski iyi gelmiyor zaten akrabalikta bence.bu hafta iyi sonuclar olsun bence de.zuhal abla gerekli uyarıyı yapmış sarmaların sayısı ve meyve suyu hakkında :) onun dışında güzel canım
merak etme ablaaa haftaya bomba gibi geliyorum
pro günü yaptım çünkü pizzalar üstüme yapışmamalıydı ipin ucu kaçsın istemedim yarın normale dönüyorum
abla karakteri böyle bence de ben bi mana bulamadım bulduklarımda iyi değil o yüzden karakteri böyledir deyip geçicem. fakat bu şekildeyken bi daha gitmem zaten çok nadir 11 ayda uzak olduklarından 3 kez gitmişimdir evine uzak olduğu için genelde k. validemlerde görüşüyoruz ya da ben çağarıyorum. onun öyle pek davet eden bi yapısıda yok. çağarmıyor yaniben de gidince bu durumla karşılaşınca kendimi kötü hissettim o yüzden çocuk 7 aylık falan olsun bi kendine gelsin de anca gideriz bir daha
tamam canım yarın da geçsin kendini tutabilirsin inş. sonra aramıza sıkı dönüş yap
abla ben listede olmadigim icin dahil olmuyorum zannimca degil mi?ama yine de elimden gelenin en iyisini yaparim insallah.eliptige bakiyorum hemen.tesekkurler.cissda da adana yarim.sogan haljasi 8li.misir iki avucdu meselaKizkar bu hafta beni mahcup etmiceginizden eminim
iyiya güzelim nerde hareket orda bereket
seninde cok yesilliksiz olmus tatlim ama kötü degil
1.__ciss hakki ögün degil sevdigimiz 1 sey cnm tabi abartmadan
2-nette Spot aletkerine bakarsan daha iyi fikir sahibiolabilirsin heralde
Eliptikte cok faydali
3. BU kisidenkisiye degisiyor ama ben oruckenkilo veremiyom
Konu oruc olunca buna sen karar verecen
Tatlim Liste de olmasanda takim birligi acisindan seninde caba göstermen önemliabla ben listede olmadigim icin dahil olmuyorum zannimca degil mi?ama yine de elimden gelenin en iyisini yaparim insallah.eliptige bakiyorum hemen.tesekkurler.cissda da adana yarim.sogan haljasi 8li.misir iki avucdu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?